Δευτέρα 25 Μαρτίου 2024

Που θα τα πάτε τα 24 mirage και τα 38 f16 blk 30;; Θα τα αποσύρετε στην Ουκρανία;; Θα το φυσάτε στις εκλογές και δεν θα κρυώνει αυτή τη φορά.


 

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Καταλάβατε που θα πάνε τα Mirage-2000.5 Mk.2 και F-16 Block.30 που είπε ο Νικολάκης ότι πρέπει να τα πουλήσουμε.ΕΔΩ. Θέλει να πουλήσουμε τα αεροσκάφη ισοδύναμα με F-16Adv και φορείς των μόνων stand off weapon και να μείνουμε με τα σύγχρονα αλλά άοπλα F16V...24 Mirage και 38 F-16 Blk 30 κοιτάνε Ουκρανία μεριά. Το πλήγμα στις ευρωεκλογές πρέπει να είναι δυσβάσταχτο για αυτούς. Σοβαρευτείτε μαλάκες και μην δίνετε ευκαιρίες.

Αναμένουμε ανάλυση. Υπάρχουν προβληματισμοί για την απόσυρση όλων αυτών των μαχητικών. Tα F16 blk 30 έχουν υποστεί δομική αναβάθμιση και μπορούν να γράψουν πολλές ώρες ακόμα. Mirage 2005 είναι το άγνωστο για τους Τούρκους.

Ποιος ο λόγος να φύγουν τα mirage, όταν σε ΑΑ είναι στο ίδιο επίπεδο με τα blk 70. Μόνο σε ΑΕ υστερούν σε σχέση με την τελευταία έκδοση των f16. Και ποια θα βγάζουν όλα το readiness;; Τα f16;; Δηλαδή θα αφήσουμε το readiness έρμαιο στις διαθέσεις της εξωτερικής πολιτικής των ΗΠΑ; Πάνε καλά;;

Οι άνθρωποι όχι μόνο είναι άσχετοι αλλά και επικίνδυνοι. Φαίνεται ότι έχουν επιλέξει νά πετάξουν την πετσέτα στο καναβάτσο. Να τα πουλήσουμε όλα Δένδια. Να μείνουμε μόνο με διπλωματικά υπόμνηματα . Όπως καταλάβατε μας θέλουν ΑΟΠΛΟΥΣ.

Ο Πούτιν φταίει που δεν τους έχει ρίξει πυρηνικά να μην φυτρώσει ξανά τίποτα.


https://zeys-elaynon.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου