Ο τόπος μας

Συγχαρητήρια στα παιδιά που πέτυχαν στις Πανελλήνιες Εξετάσεις στο Γυμνάσιο- Λύκειο στις Βολίμες.

30-9-2014
 Ειδικότερα οι μαθητές: Γιδίτση Παναγιώτα, Θεοδόση Αγγελική , Παγανοπούλου Ιουλία, Παππάς Χρήστος, Πυλαρινός Σάββας, Πυλαρινού Ελένη, Σπίνου Μαρία, Στουφή Δήμητρα, Τσουκαλά Παναγιώτα, Τσουκαλά Μαριέττα . 
Αλλά και στον Διευθυντή και τους καθηγητές που με πολύ κόπο κρατούν το σχολείο σε υψηλό επίπεδο , για μία ακόμη χρονιά απλώς θριάμβευσαν.

Υ.Γ: Επειδή με το πρόσχημα της κρίσης προσπαθούν να το υπονομεύσουν  τους λέμε μακριά τα χέρια σας από το σχολείο . 


Γιάννης Κατσαρός 

Πωλούνται άλογα Πηνιώτικα και Ζακυνθινά

Τηλ: 6940751206 - 6980710642


politismos-anaptixi.blogspot.com''ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΘΕΛΗΣΗ''

Συνδυασμός Περιφέρειας Ιονίων Νήσων ''ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΘΕΛΗΣΗ''
Υποψήφιος Περιφερειάρχης ~~ ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΝΘΗΣ
Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος ~~ ΓΚΟΥΣΚΟΣ -ΚΑΤΣΑΡΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Να σταματήσουμε την καταστροφή.
Να δώσουμε προοπτική στην περιφέρεια μας.
Είμαστε έντιμοι - ανυπάκουοι - ξέρουμε να αγωνιζόμαστε .
Έχουμε σχέδιο και όραμα..
Μαζί για να δημιουργήσουμε, το χρωστάμε στα παιδιά μας..


Στην εκπομπή του Δημήτρη Τετράδη στο IonianRadio.gr, την Δευτέρα 12/5/2014 και ώρα 21:00 μ.μ : 

http://www.livestream.com/ionianradio/video?clipId=pla_c66d7917-c75a-411e-96e7-5db505dba4fa


politismos-anaptixi.blogspot.com


Οι αυτοδιοικητικές εκλογές και το μαντρί.

Του Γιάννη Κατσαρού

14-4-2014


Ένα καράβι με ταξίδι στο χρόνο, σε αυτό το ταξίδι κυβερνήτης και συγκυβερνήτης λεηλατούσαν το πλοίο δίνοντας και κάτι στο πλήρωμα για να το έχουν με το μέρος τους και αφού το αποξίλωσαν το έριξαν στα βράχια και καρπώθηκαν και την ασφάλεια. Αυτό το καράβι είναι η Βόρεια Ορεινή Ζάκυνθος φίλοι μου. Αυτή η Δημοτική Αρχή άφησε πρώτα και κλείσανε οι υπηρεσίες Ταχυδρομείο- Αστυνομικός Σταθμός – Λύκειο και μετά σπατάλησε  το δημόσιο χρήμα δημιουργώντας πελατειακές σχέσεις, χωρίς να κάνει έργο όλα αυτά τα χρόνια. Αυτή την Δημοτική Αρχή θέλουν οι πολίτες να αλλάξουν και προσδοκούσαν ότι το ψηφοδέλτιο του Σύριζα θα βάλει προϋποθέσεις , θα ανοιγόταν στην κοινωνία και θα συνεργαζόταν με υγιείς δυνάμεις με σχέδιο και όραμα και να διακήρυτταν ότι η θητεία των αιρετών θα τελείωνε στα 8 χρόνια. Δεν έκανε όμως έτσι, ακολούθησε την πεπατημένη , στα μουλωχτά ψάχνει να συμπληρώσει το ψηφοδέλτιο και βάζει υποψήφιο για την Ορεινή Ζάκυνθο τον συγκυβερνήτη που λεηλατούσε τον τόπο μας και έριξε το πλοίο στα βράχια επειδή λέει είναι Σύριζα. Δεν θέλει λοιπόν ο Σύριζα να αλλάξει τίποτα θέλει απλώς να μας μαζέψει στο δικό του μαντρί , που θα είναι σκοτάδι , αλλά μπορεί να έχουν πλαστική καρέκλα και κλασική μουσική, πρέπει όμως να έχουν υπόψην τους  στο Σύριζα ότι δεν είμαστε όλοι το ίδιο. Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν αγωνιστεί για τον τόπο μας, που ζούνε τα καθημερινά προβλήματα και μένουν μόνιμα στην Ορεινή Ζάκυνθο και θα είναι απέναντι σε οποιαδήποτε κομματική σκοπιμότητα σε βάρος της περιοχής μας.

Θέλω να πιστεύω ότι δεν θα εξελιχθούν έτσι τα πράγματα όπως δείχνουν μέχρι αυτή την ώρα. Πιστεύω ότι οι φίλοι του Σύριζα θα δουν τα λάθη τους και θα τα διορθώσουν.

Υ.Γ: Την ώρα που γράφω αυτό το κείμενο ακούω τον αρχηγό σας τον Αλέξη τον Τσίπρα να λέει στην κεντρική επιτροπή να αγωνιστούμε για τα δίκαια του λαού μας. Με ποιους και πώς??
Θα μπορούσε με συμμαχίες και την κοινωνία μαζί σας και όχι μόνο με τα δικά σας παιδιά.  politismos-anaptixi.blogspot.com25-2-2014
ΑΠΟ: ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΤΣΑΡΟ

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΖΑΚΥΝΘΙΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΣΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ, ΕΝΩ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΠΟΣΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΚΑΝΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ  ΖΑΚΥΝΘΟ ΨΕΛΛΙΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΕΙΝΗ ΖΑΚΥΝΘΟ ΟΤΙ: ΔΕΝ ΚΑΝΑΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΕΙΧΑΜΕ ΣΤΟ ΝΟΥ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΜΕ, ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΤΑΝ 3,5 ΧΡΟΝΙΑ. ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΣΕ ΑΠΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΡΕΙΝΗ ΖΑΚΥΝΘΟ ΓΙΑ ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ , ΤΙΣ ΓΑΛΑΖΙΕΣ ΣΠΗΛΙΕΣ, ΤΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ, ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΛΗΘΕΙΑ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ Ο ΑΚΤΥΠΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ? ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΤΗΝ ΟΡΕΙΝΗ ΖΑΚΥΝΘΟ.politismos-anaptixi.blogspot.com
Η ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΚΤΥΠΗ ΚΑΙ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΤΟΥ ΣΚΑΡΜΟΥΤΣΟΥ ΣΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ
25-11-2013

 ΑΠΟ: ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΤΣΑΡΟ

Ο διάσημος σεφ Δημήτρης Σκαρμούτσος στα πλαίσια μιας εκπομπής μαγείρεψε στην παραλία του Ναυαγίου και βγήκε ο αντιδήμαρχος της Δ.Ε Ελατίων και πρώην δήμαρχος του Δήμου Ελατίων Νίκος Ακτύπης  να πει ότι κακώς μαγείρεψε χωρίς άδεια και προσβάλει την λειτουργία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Τόση ευαισθησία κ.Ακτύπη και δεν σου φαινόταν 20 χρόνια που ασχολείσαι με την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

 Που ήταν η ευαισθησία σου :

Όταν έδεναν τα ημερόπλοια εκεί που έκαναν μπάνιο οι επισκέπτες?
Όταν εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες επισκέπτονται την θέα του Ναυαγίου και δεν υπάρχει τουαλέτα?
Που δεν αξιοποιήθηκαν οι ιαματικές πηγές στα Ξύγκια?
Που έκλεισαν οι λυκειακές τάξεις?
Που έκλεισε ο αστυνομικός  σταθμός ?
Που έκλεισε το Ταχυδρομείο?
Που το γήπεδο χρηματοδοτείται 20 χρόνια και είναι ακόμα χωράφι?
Που δεν κατάφερες να φτιάξεις ένα κέντρο νεότητας στον τόπο μας?
Που ο δρόμος στα Ξύγκια είναι κλειστός 15 χρόνια?
Που το  λιμάνι του Αγ. Νικολάου δεν ολοκληρώθηκε ποτέ?

Να δούμε οι αντιμνημονιακοί  θα συνεργαστούν και θα μαζέψουν υγιείς δυνάμεις του νησιού μας να στείλουν αυτούς τους πολιτικάντες που λεηλάτησαν το νησί μας στα σπίτια τους και θα δεσμευτουν στον κόσμο ότι θα ελεγχθούν και θα αποδοθούν ευθύνες για  την σπατάλη  δημοσίου χρήματος που έγινε τα προηγούμενα χρόνια χωρίς να γίνει έργο. Ίδωμεν?


politsmos-anaptixi.blogspot.comΌταν εμφανιστεί ο ευεργέτης απλώς σιωπούμε
 να μην φανεί η ανικανότητα μας.
  Του Γιάννη Κατσαρού

Φίλος μου είπε ότι ο Δήμαρχος σε ανακοίνωση  του σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης παίνεψε τον Δήμο για τον αγώνα που έχει κάνει για  την σχολική μονάδα που γίνεται στην Βολίμα. Καταρχήν να πούμε συγχαρητήρια στον συμπολίτη μας κ. Νικήτα Αρετάκη που με τα χρήματα του φτιάχνεται η σχολική μονάδα. Ο Δήμαρχος η έχει μεγάλη άγνοια ή πολύ θράσος, αντί να λέει για τον αγώνα που κάνει τώρα που το σχολείο το φτιάχνει ιδιώτης θα έπρεπε να ξέρει ότι οι συνεργάτες του στην Ορεινή Ζάκυνθο σαμποτάριζαν  επί δεκαπέντε χρόνια την ίδρυση σχολικής μονάδας που μετά από παρεμβάσεις του Συλλόγου Γονέων το μόνο που θα έκαναν ήταν η αγορά ενός οικοπέδου που δεν έγινε ποτέ. Το έκαναν επίτηδες για να υποβαθμίσουν την περιοχή ή ήταν τόσο ανίκανοι που δεν μπόρεσαν τόσα χρόνια να αγοράσουν ένα οικόπεδο? Πολύ θα θέλαμε να μας πουν.. Κύριε Δήμαρχε είναι πολλά τα προβλήματα στην περιοχή που έπρεπε αυτά τα τρία χρόνια  να αγωνιστείς και να σου πούμε μπράβο( Οδικό Δίκτυο,Συγκοινωνία, Λιμνοδεξαμενές , λειτουργία Πολυδύναμου  Ιατρείου, κατασκευή Κέντρου Νεότητας , Λιμάνι Αγ. Νικολάου και πολλά άλλα). Για ποια προβλήματα της Ορεινής Ζακύνθου αγωνιστήκατε? .

 politismos-anaptixi.blogspot.com
Ο ΕΛΑΤΙΑΚΟΣ Α.Ο ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΧΩΡΙΣ ΒΑΡΙΔΙΑ..

7-6-2013

ΑΠΟ: ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΤΣΑΡΟ
Γνωρίζουμε όλοι εδώ στα ορεινά ,ο,τι οι πολιτικάντηδες προσπαθούν πάντα να ελέγξουν οποιαδήποτε δραστηριότητα-φωνή-σύλλογο που δίνει τον τόνο στην περιοχή. Αυτό συμβαίνει αυτό το διάστημα και με τον Ελατιακό Α.Ο. Προσπάθησαν να επηρεάσουν κάποιους παίκτες για να τοποθετήσουν δικές τους γλάστρες στο διοικητικό συμβούλιο.Εγώ πιστεύω στους νέους ανθρώπους και οι παίκτες του Ελατιακού δεν θα επιτρέψουν να χειραγωγηθούν από κανένα αφέντη . Αυτό που χρειάζεται είναι ένα διοικητικό συμβούλιο χωρίς βαρίδια που θα λειτουργεί μόνο για την ομάδα.Το διοικητικό συμβούλιο που παραιτήθηκε ομολογουμένως έκανε πολλή καλή δουλειά ,αν κάποιος τους εξώθησε στην παραίτηση πρέπει να βγουν και να το καταγγείλουν δημόσια γιατί να τα καλύπτουν κάτω από το χαλί μόνο κακό στον τόπο μας και στους νέους κάνει.

politismos-anaptixi.blogspot.comΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Με το "στέμμα" του πρωταθλητή Επέστρεψε στην Α΄ κατηγορία ο Ελατιακός 
14-4-2013

alt
Πριν από λίγο ο Ελατιακός
σήκωσε... την κούπα του
πρωταθλητή Β΄ κατηγορίας ΕΠΣ Ζακύνθου
 για την αγωνιστική περίοδο 2012-13
 επικρατώντας με 1-0 του Αστέρα Πλάνου.

Ιδιαίτερα αγχωμένοι οι παίκτες
 της πρωταθλήτριας ομάδας,
 πήραν τη νίκη χάρις σε γκολ
 του Καρτσακλή στο 82ο λεπτό
πανηγυρίζοντας έτσι την κατάκτηση του τροπαίου.

Μάλιστα, πραγματοποιήθηκε και η απονομή του τίτλου στο Ενωσιακό γήπεδο.

Την κούπα... του πρωταθλήματος απένειμε στους νικητές
 ο Διονύσης Κλάδης εκ μέρους της ΕΠΣ Ζακύνθου. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο γήπεδο είχε πολύ κόσμο,
 ενώ η κατάκτηση του πρωταθλήματος
και η επιστροφή στα σαλόνια...
της Α΄ πανηγυρίστηκε δεόντως από παίκτες, διοίκηση και κόσμο του Ελατιακού. 

ioniansports

politismos-anaptixi.blogspot.com
 14-4-2013


ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΚΟΝΤΟΝΗ.

Μάθαμε ο,τι έκανε παρέμβαση ο βουλευτής στο πρόγραμμα Κοινωφελής Εργασίας της ΔΗΩ με τον Δήμο Ζακύνθου και πήραν οι εργαζόμενοι ένα μέρος των χρημάτων τους. Πιστεύουμε ο,τι θα το τελειώσει να πάρουν και τα υπόλοιπα χρήματα  και  να μάθει ο κόσμος  πως λειτουργούν  αυτά τα προγράμματα, για να σταματήσει το πελατειακό αλισβερίσι.. 

politismos-anaptixi.blogspot.com

Ανακοίνωση της εφημερίδας ΕΡΜΗΣ προς τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης 


ΚΤΙΡΙΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΕΡΜΗ

Το δρόμο της απρόκλητης, ολομέτωπης και προσωπικής επίθεσης κατά της εφημερίδας ΕΡΜΗΣ έχει επιλέξει τα τελευταία 24ωρα ο Δήμαρχος Ζακύνθου μέσα από τις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης στο facebook.
Επειδή όλα αυτά που γράφονται προκαλούν τον κοινό νου, δείχνουν ανεξήγητη εμπάθεια και κακοήθεια και επειδή πάντα υπάρχουν κάποιοι που δεν έχουν αμφίπλευρη ενημέρωση για τα όσα λέγονται και γράφονται, για το λόγο αυτό, ως διευθύντρια της εφημερίδας ΕΡΜΗΣ, θα επιχειρήσω να βάλω τα πράγματα στη θέση τους με την ελπίδα ότι αυτό το κείμενο θα επιτρέψει ο Δήμαρχος να αναρτηθεί και στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.
1.Εμπλέκει ο κ. Δήμαρχος στις φαντασιώσεις του, τον κ. Φίλιππο Συνετό. Ο κ. Φ. Συνετός ουδεμία σχέση έχει με την ύλη και τα καθημερινά ρεπορτάζ του -Ε-. Αυτά αποτελούν “προϊόντα” της εργασίας της δημοσιογραφικής ομάδας του -Ε- που αποτελείται από τέσσερις εργαζόμενους και προσωπικά εγώ διευθύνω.
2.Η ενημέρωση για τη συμμετοχή της Περιφέρειας Ι.Ν. στην έκθεση τουρισμού της Μόσχας που δημοσιεύθηκε στο φύλλο της Πέμπτης 21 Μαρτίου, προέκυψε από επίσημη ανακοίνωση που έστειλε ο Περιφερειάρχης (εστάλη την προηγούμενη ημέρα)  προς τα τοπικά μέσα ενημέρωσης και όχι από δική μας επιλογή. Αν πιστεύει ο κ. Δήμαρχος ότι δεν είναι έτσι, ας επιχειρήσει να διαψεύσει τον Περιφερειάρχη γι’  αυτό, και όχι τον ΕΡΜΗ. ΄Αλλη πληροφόρηση, τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή που έκλεισε την ύλη της ημέρας η εφημερίδα, δεν υπήρχε από τη Μόσχα.
3. Όπως πληροφορηθήκαμε υπήρξαν και παλαιότερα ανάλογες επιθέσεις του Δημάρχου κατά του -Ε-, δίχως όμως αυτές να κοινολογηθούν και να φτάσουν έως τη σύνταξη της εφημερίδας, όπως επιβάλλουν οι αρχές  της δημοσιογραφικής δεοντολογίας, για να δημοσιευθούν και να λάβει την απαραίτητη απάντηση.  Αυτό αποδεικνύει ότι ο Δήμαρχος αποφεύγει να μιλήσει, πρόσωπο με πρόσωπο με την εφημερίδα αλλά επιλέγει το δρόμο της κακοήθειας και της εμπάθειας απευθυνόμενος σε απληροφόρητους αναγνώστες του προσωπικού του λογαριασμού στο facebooκ, προκειμένου να δημιουργήσει αρνητικές εντυπώσεις σε βάρος του -Ε-.
Εμείς δεν θα τον ακολουθήσουμε στον κατήφορο που έχει επιλέξει αλλά δεν θα επιτρέψουμε να ψεύδεται ασύστολα και να μας συκοφαντεί.

Αγγελική Ξενόφου
Δ/ντρια εφημερίδας ΕΡΜΗΣ
26 -3   -2013   politismos-anaptixi.blogspot.com


20/1/2013

ΟΜΗΡΟΙ ΤΩΝ ΡΟΥΣΦΕΤΟΛΟΓΩΝ

Τον Αύγουστο του 2012 προσελήφθηκαν 160 άτομα στη Ζάκυνθο σε ένα Ευρωπαϊκό πρόγραμμα κοινωνικής εργασίας της εταιρείας ΔΗΩ σε συνεργασία με το Δήμο Ζακύνθου. Μέχρις εδώ όλα καλά να απασχοληθούν άνθρωποι. Ο Δήμος τους έβαλε να δουλεύουν και στις αρχές Οκτωβρίου που ζητούσαν να πληρωθούν, από το Δήμο δεν ήξεραν τίποτα. Τελικά διαπιστώθηκε ότι με την αδιαφορία του Δήμου δεν είχαν υπογραφεί ούτε οι συμβάσεις. Ενώ οι πολιτικάντηδες τριγυρίζουν και λένε ότι χάρη σ’ αυτούς προσελήφθηκαν πέρασαν οι γιορτές και μέχρι σήμερα δεν έχει πάρει κανένας ούτε ένα ευρώ. Σε ερώτηση μας στο Δήμο λένε ότι αυτοί δεν ξέρουν και δεν έχουν καμιά ευθύνη. Αφού δεν έχουν ευθύνη γιατί συνεργάστηκαν και για ποιο σκοπό, έβαλαν τον κόσμο να δουλεύει και να μην πληρώνεται;  Η απάντηση της εταιρίας είναι απευθυνθείτε στο Δήμο. Μήπως πρέπει να παρέμβει ο βουλευτής Ζακύνθου; Να πάρουν οι άνθρωποι τα λεφτά τους που έχουν δουλέψει μέχρι σήμερα; Και να ζητήσει τα στοιχεία του προγράμματος να δημοσιοποιηθούν ώστε να μην εμπαίζουν τον κόσμο τώρα πού «έχει φουντώσει η ανεργία»  οι αρχιερείς της πελατειακής σχέσης;

politismos-anaptixi.blogspot.comΠΑΠΑΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΦΑΓΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ 


Δεσπότη μου καθάρισε την σαπίλα από την εκκλησία, από αυτούς τους παπάδες να ξαναμαζευτεί ο κόσμος στην εκκλησία...!!!!6/11/2012 


politismos-anaptixi.blogspot.com
Δεν παίζονται στον Δήμο


Τους έβαλαν και δουλεύουν και τώρα κάνουν τους Κινέζους...


Πρόκειται για το πρόγραμμα Κοινωφελής Εργασίας της ΔΗΩ σε συνεργασία με τον Δήμο Ζακύνθου..Προσλήφθηκαν 160 άτομα,υπέγραψαν την αποδοχή στις 20 Αυγούστου και από τότε τους έβαλε από τον Δήμο και δουλεύουν τώρα που ζητάνε να πληρωθούν τους λένε ο,τι δεν ξέρουν πότε και από που θα πληρωθούν. Από ότι μαθαίνουμε ακόμα δεν έχουν υπογραφεί οι συμβάσεις ..


Γιατί δεν ενδιαφέρθηκαν όλο αυτό το διάστημα να έχουν τακτοποιήσει ότι χρειάζεται και να πληρωθούν οι άνθρωποι που στην πλειοψηφία τους είναι νέοι και έχουν ανάγκη τα χρήματα???


4/10/2012

politismos-anaptixi.blogspot.com


 ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 5*5 2012    ΣΤΙΣ ΒΟΛΙΜΕΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ


20 Αυγούστου 2012 


Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε για 7η συνεχόμενη χρονιά το ''Καλοκαιρινό Τουρνουά Ποδοσφαίρου 5*5 2012 '' στις Βολίμες.. Το ταξίδι των ομάδων που συμμετείχαν ξεκίνησε στις 5 Αυγούστου και ολοκληρώθηκε στις 13 Αυγούστου με την διεξαγωγή του  μεγάλου τελικού..
Νικήτρια ομάδα αναδείχθηκαν οι Κολεγάτοι οι οποίοι επικράτησαν της Vodka Junior με 8-4..


'Ενα μεγάλο μπράβο σε όλα τα παιδιά  που συμμετείχαν, στον φίλαθλο κόσμο  και ιδιαίτερα στον Δημήτρη Κατσαρό που διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία και φέτος το τουρνουά..

politismos-anaptixi.blogspot.com


Όταν η πελατειακή σχέση γίνει επάγγελμα το θράσος φτάνει στην κορυφωσή του...19 Αυγούστου 2012Ένας αιρετός της τοπικής αυτοδιοίκησης από την Ορεινή Ζάκυνθο με θητεία μακρά στο ρουσφέτι και την πελατειακή σχέση  περιφέρεται και λέει ότι βοήθησε να προσληφθούν παιδιά  στο πρόγραμμα ΚΟΧ της ΔΗΩ σε συνεργασία με τον Δήμο Ζακυνθίων. Να  απαντήσει ο αντιδήμαρχος Ζακυνθίων κ .Λαδικός,που κατατέθηκαν οι αιτήσεις στο τμήμα του εάν προσελήφθησαν τα παιδιά με τα προσόντα  τους μέσω ΑΣΕΠ ή τα διόρισαν τα λαμόγια??Κ.Λαδικέ συμφωνείτε με αυτές τις πρακτικές ή τις καταδικάζετε??

politismos-anaptixi.blogspot.com
ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΙΑ ΣΤΙΣ ΒΟΛΙΜΕΣ 2012


31 Ιουλίου 2012

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η Ποδηλατοδρομία που διοργανώθηκε από τον Αναπτυξιακό και Πολιτιστικό Σύλλογο "Το Αντάμωμα'' και τον Εκπολιτιστικό Σύλλογο ''Carpe Diem'' την Κυριακή 29 Ιουλίου στις 7 το απόγευμα, με αφετηρία το Γυμνάσιο-Λύκειο Βολιμών..Η διαδρομή ήταν από τις Βολίμες  στον Άγιο Γεώργιο των Κρημνών στην Αναφωνήτρια και πίσω στις Βολίμες..Μια διαδρομή περίπου 15χλμ, φανταστική ανάμεσα στα πεύκα.. Στον τερματισμό μας περίμεναν στο εστιατόριο "Ya Fagaki'' νεράκια για την απαραίτητη δροσιά και μπουφές για την αναπλήρωση της χαμένης ενέργειας..Η συμμετοχή ήταν πολύ μεγάλη και αυτό μας γέμισε χαρά και αισιοδοξία για το μέλλον..Ευχαριστούμε  τους χορηγούς για την βοήθεια ..Λυπούμαστε που δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο και για τον Δήμο σε έκκληση των παιδιών για βοήθεια στα ποδήλατα ήταν αρνητικοί..Πολιτισμό και εκδηλώσεις πρέπει να κάνουμε σε όλη την Ζάκυνθο με την συμμετοχή του κόσμου αλλιώς τι αξία έχει...politismos-anaptixi.blogspot.com


 26 ΜΑΊΟΥ 2012

 ΜΕ ΠΟΙΕΣ ΠΛΆΤΕΣ ΕΊΧΑΝ ΤΟ ΘΡΆΣΟΣ ΚΑΙ ΕΚΟΨΑN  ΤΗΝ ΕΞΈΔΡΑ ΣΤΟ ΝΑΥΆΓΙΟ????Πιστεύουμε οι αρχές να εξιχνιάσουν την υπόθεση . Ο Δημος έχει σκοπό να φτιάξει την εξέδρα, αναμένουμε..politismos-anaptixi.blogspot.com

16 ΜΑΙΟΥ 2012
Ο Πολιτιστικός και Αναπτυξιακός Σύλλογος το "ΑΝΤΑΜΩΜΑ" καλεί τους φίλους του ποδηλάτου να δημιουργήσουμε μαζί μια ποδηλατική λέσχη στην Ορεινή Ζάκυνθο , για τις ποδηλατικές διαδρομές , την εξερεύνηση , την παρέα και το καλό φαγητό ..ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: zantekatsaros@gmail.com , 6940751206Politismos-anaptixi.blogspot.com


ΜΑΚΡΙΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ-ΛΥΚΕΙΟ ΣΤΙΣ ΒΟΛΙΜΕΣ 

2 ΜΑΙΟΥ 2012 


Κατάργησαν οι πουλημένοι το εξεταστικό κέντρο σε ένα σχολείο δυσπρόσιτο  που έχει μαθητές και επιτυχίες..Ένα σχολείο που το καθηγητικό κατεστημένο, των φροντιστηρίων της <<κονόμας>> δεν μπόρεσε να αλλοτριώσει παρά τον πόλεμο των τελευταίων χρόνων.Θέλουν απο τον Φάρο στο Κορίθι μέχρι την ΈξωXώρα  να  μαζέψουν τα παιδιά  να τα πάνε στο Καταστάρι ,ταλαιπωρία 2 ωρών για να γράψουν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις,θέλουμε να πιστεύουμε  ότι κάποιοι θα ευαισθητοποιηθούν και  θα παραμείνει το εξεταστικό κέντρο γιατί η τιμωρία των Ορεινών θα είναι μεγάλη στις 6 Μαϊού και στην συνέχεια..politismos-anaptixi.blogspot.com


ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ...!!!

1 ΜΑΙΟΥ 2012


Από: politismos-anaptixi.blogspot.com

Με πρωτοβουλία των νέων από  τους συλλόγους: Πολιτιστικός και Αναπτυξιακός Σύλλογος  <<Το Αντάμωμα>>,Εκπολιτιστικός Σύλλογος  Carpe Diem και τον Ζακυνθινό Όμιλο Μέριμνας Ζώων πραγματοποιήθηκε η περιπατητική διαδρομή από το Γυμνάσιο - Λύκειο στις Βολίμες μέχρι τον Άγιο Γεώργιο των Κρημνών και επιστροφή.Μια διαδρομή περίπου 10 χλμ μέσα από τα πεύκα, περπατήσανε, επισκέφτηκαν το μοναστήρι και επέστρεψαν στις Βολίμες μαζί με τους τετράποδους φίλους τους..

Όταν οι νέοι είναι ενεργοί δεν φοβάμαι τίποτα όλα θα αλλάξουν προς το καλύτερο..ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΠΟΡΤΟ ΣΕΛΗΝΑΣ??

23 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012

Η πιο σύντομη πρόσβαση  στην θάλασσα μόλις 3 χλμ από τις Βολίμες , γραφικό λιμανάκι και ένα μαγευτικό τοπίο.Χρόνια προσπαθούσαμε να ασφαλτωθεί ο δρόμος στο Πόρτο Σέληνας και αφού σπαταλήθηκαν κάποιες εψκατοντάδες χιλιάδες ευρώ τελείωσε πέρυσι χωρίς να προβλεφθεί η κατασκευή ενός χώρου για να μπορούν να γυρίζουν τα αυτοκίνητα .Ένας μικρός χώρος που υπήρχε για δύο τρία αυτοκίνητα  καταστράφηκε από την πλημμύρα τον περασμένο Οκτώβριο και ενώ ήρθαν τα μηχανήματα του Δήμου για να αποκαταστήσουν τις ζημιές από τη πλημμύρα , ασχολήθηκαν με το γνωστό σπορ το ρουσφέτι, (καθάρισμα μπασιές) το λιμανάκι παραμένει   κατεστραμμένο από τη πλημμύρα μέχρι σήμερα..

Αλήθεια γιατί δεν πήγαν να αποκαταστήσουν το Πόρτο Σέληνας?? Δεν το ήξεραν ότι έχει καταστραφεί ή βολεύει κάποιους να είναι κλειστό για να μην έχει πρόσβαση στην θάλασσα??
politismos-anaptixi.blogspot.com


16 ΜΑΡΤΙΟΥ 2012


Όλοι ξέρουμε ο,τι στο νησί μας το 90% του κρέατος που καταναλώνουμε είναι εισαγωγή, η μικρή παραγωγή που έχουμε σε αμνοερίφια μένει απούλητη, μήπως λόγω των προβλημάτων επιβίωσης που αντιμετωπίζουν οι κτηνοτρόφοι του νησιού μας,θα πρέπει να βρεθεί τρόπος να πουληθούν το Πάσχα τα ντόπια αρνιά-κατσίκια κατευθείαν στον καταναλωτή σε καλή τιμή και ο παραγωγός να πάρει τα λεφτά του να κάνει Πάσχα. Ας βοηθήσει ο Σύλλογος Κτηνοτρόφων και η Ε.Α.Σ Ζακύνθου..


politismos-anaptixi.blogspot.com

15 3 2012
ΝΑ ΦΥΓΕΙ  Η ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΑΠΟ ΤΟ  ΝΑΥΑΓΙΟ !!!

 Τι λέμε στον επισκέπτη που έρχεται από την άλλη άκρη του πλανήτη  για να δει την παραλία του Ναυαγίου.. Ότι δεν τον σεβόμαστε?? Ότι είμαστε ανίκανοι να του εξασφαλίσουμε την στοιχειώδη ασφάλεια  πρόσβασης στην εξέδρα  και του λέμε οτι το ρίσκο  για την ζωή του  είναι στα χέρια του.. Τα λαμόγια οι τοπικοί άρχοντες βρήκαν την εύκολη λύση την τοποθέτηση της πινακίδας της ντροπής.Κάνουμε έκκληση στον σύλλογο  μηχανικών της Ζακύνθου να ελεγξουν την εξέδρα για να είναι ασφαλή  για τους επισκέπτες μας..  

politismos-anaptixi.blogspot.comΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου