Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013

Το μήνυμα των Anonymous στα Σκόπια

anonymousΕπίθεση στα Σκόπια για το ζήτημα της ονομασίας εξαπολύουν οι γνωστοί χάκερς Anonymous, τονίζοντας: «Δεν είστε Μακεδόνες, αλλά ένα συνονθύλευμα από Βούλγαρους, Σλάβους, Τούρκους και Αλβανούς».
Στο βίντεο που φέρεται να είναι δικής τους παραγωγής, οι χάκερς απευθύνονται στους Σκοπιανούς, λέγοντας μεταξύ άλλων:
«Αλλάξατε το όνομά σας για να διευρύνετε εδαφικά τη χώρα σας, απορροφώντας την πραγματική Μακεδονία της Ελλάδας, και να αποκτήσετε διέξοδο στο Αιγαίο».
Οι Anonymous επικρίνουν την κυβέρνηση των Σκοπίων για την στάση που κρατά απέναντι στην Ελλάδα όλα αυτά τα χρόνια για το συγκεκριμένο θέμα, ενώ τους παραδίδουν και μαθήματα ιστορίας.
«Δεν έχετε τίποτα κοινό με τους πραγματικούς Μακεδόνες. Σφετερίζεστε την ιστορική αλήθεια για να κλέψετε το όνομα «Μακεδονία» και να δημιουργήσετε την ψευδαίσθηση ότι οι Μακεδόνες ήταν Σλάβοι σας και εσάς» αναφέρουν.

Και προσθέτουν: «Δεν θα σας επιτρέψουμε να διαφθείρετε το μυαλό του κόσμου με τους σπόρους του μίσους εναντίον της Ελλάδας. Δεν θα σας επιτρέψουμε να προτρέπετε σε επιθέσεις κατά της Ελλάδας, προκειμένου να κλέψετε την πραγματική Μακεδονία. Θα καταστρέψουμε τα ψέματά σας. Ερχόμαστε. Είμαστε οι Anonymous». [tromaktiko.net]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου