Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

Συριζο-πασοκ? Ευχαριστω δεν θα παρω

Ενω η χωρα κατρακυλαει στην υφεση και η τρικυβερνηση εσβησε ολες τις κοκκινες γραμμες και κατακλεβει τους αδυναμους οικονομικα,το μεγαλο νεο ειναι οτι ο γνωστος απο την προυπηρεσια του πρωην υπουργος δημοσιας ταξης και επι Σαμινα Ναυτιλιας του Πασοκ Παπουτσης συζηταει με τον Συριζα να ενταχθει στο υπο ανεγερση κομμα μαζι με την ομαδα του που την αποτελει η Ξενογιαννακοπουλου και αλλα σαπροφυτα.

Αυτο δεν με εκπλησει,με εκπλησει που ο Συριζα στην αγωνια του να καταλαβει και αυτος την εξουσια με ολα τα παρελκομενα της ξεχναει οτι ο Παπουτσης εχει ψηφισει ναι σε ολα τα μνημονια,ηταν υποδουλος καθε ηγετη του Πασοκ,ειναι υπευθυνος και ατιμωρητος για το ναυαγιο του Σαμινα και το κυριοτερο.....

Ηταν ο υπουργος δημοσιας ταξης που στην περιοδο του εγιναν οργια απο τις δυναμεις καταστολης χωρις αυτος να ζητησει ποτε ουτε μια συγνωμη.

Αν ο Συριζα λοιπον θελει να ειναι μια μικρη παρενθεση και να καταλαβει την κυβερνηση μπορει να το κανει ανετα,εχουμε ανεχθει σαν λαος τοσους ψευτες και απατεωνες αλλο ενα κτυπημα δεν θα μας σωριασει στο εδαφος,αλλα να νομιζει οτι με τετοια σαπια ονοματα θα προσελκυσει ψηφοφορους το θεωρω απλα ανοησια.

Οχι δεν θα σκεφτω καν να ψηφισω ενα κομμα που μεσα του περιεχει τον σαπιο σκελετο του πασοκ,οχι δεν θεωρω οτι πολιτικοι σε εισαγωγικα που κυβερνησαν επι δεκαετιες εχουν πλεον θεση σε κατι καινουργιο...αν ειναι καινουργιο κομμα ο Συριζα που οσο παει θυμιζει ολο και περισσοτερο το πασοκ παρα ενα αριστερο κομμα.

Η δε Ξενογιαννακοπουλου με τι προσοντα θα ενταχθει σε αυτο το σαπιο κομμα των πασοκοσυριζαιων?

Τι εχει πετυχει σαν πολιτικος εως σημερα εκτος απο το να ειναι η υπηρετρια του Γαπ και του Βενιζελου αργοτερα μεχρι που την ξερασε ο λαος στις εκλογες που περασαν?

Συμβουλη προς τον Συριζα-πασοκ,μπορει να μας κοροιδεψετε και το περιμενουμε,κοροιδεψτε μας μονοι σας,οχι μαζι με την χολερα που εμεις δεν ψηφισαμε στις εκλογες.
Θα το μετανοιωσετε μετα.

Η φωτογραφια της αναρτησης για να μην ξεχνατε την λατρεια του Παπουτση προς τους διαδηλωτες.

Μελος του Συριζα με ενημερωσε οτι θεμα Παπουτση δεν υπαρχει στο κομμα,ας το ελπισουμε,με την αλλη ανικανη τι γινεται?

Και ενας αλλος μαλακας οπαδος του Συριζα το παιζει εξυπνος εδω και στο τουιτερ,φιλε μου παιξτον σπιτι σου οχι εδω.

Και η απαντηση της Δουρου,μενει να δουμε τι θα γινει.

 να μην πάρετε αλλά θυμηθείτε την ίδια κουβέντα προεκλογικά με την υποψήφιοτητα Φωτόπουλου. Σιγουράκι το είχανε και τότε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου