Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2024

Νεαρή γυναίκα χτίζει ένα όμορφο ανακυκλωμένο μικροσκοπικό σπίτι

 Νεαρή γυναίκα χτίζει ένα όμορφο ανακυκλωμένο μικροσκοπικό σπίτι για 19.000 δολάρια...

Για πολλούς, η ιδέα της κατασκευής ενός μικροσκοπικού σπιτιού με ρόδες είναι ένα υπέροχο όνειρο, ωστόσο η νεαρή κατασκευάστρια επίπλων ακτινιδίων Annelies Zwaan έχει κάνει αυτό το όνειρο πραγματικότητα χτίζοντας το δικό της Tiny Home σε στιλ εξοχικής κατοικίας στο δάσος.

Παρά το γεγονός ότι είχε αποκτήσει πολλές δεξιότητες δουλεύοντας με την ξυλεία ως επιπλοποιός, η καμπύλη εκμάθησης όταν επρόκειτο να χτίσει το δικό της σπίτι ήταν ακόμα απότομη. Με τη βοήθεια του YouTube και ορισμένων βίντεο με οδηγίες, μπόρεσε να ακολουθήσει κάθε βήμα μέχρι την ολοκλήρωση.

Παραδόξως, αυτό το σπίτι χτίστηκε για έναν απίστευτα μέτριο προϋπολογισμό μόλις 26.000 $ NZ (19.000 $), κυρίως χάρη τόσο στην αφοσίωση της Annelies στο να χτίζει η ίδια το δικό της σπίτι όσο και στην επινοητικότητα της στην προμήθεια μεταχειρισμένων υλικών. Δείτε το στο παρακάτω βίντεο…

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την κατασκευή ενός μικροσκοπικού σπιτιού, μπορείτε να βρείτε διάφορα  μικροσκοπικά οικιακά σχέδια, εκπαιδευτικά βίντεο και μια ολόκληρη σειρά χρήσιμων πόρων εδώ .

Τι πιστεύεις; Αν σας αρέσει αυτή η ιδέα, φροντίστε να τη μοιραστείτε με τους φίλους σας και να εμπνεύσετε κάποιον που γνωρίζετε . Όλα γίνονται δυνατά με λίγη έμπνευση…

https://www.ecosnippets.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου