Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2024

ΠΟΠΗ ΖΩΗ : ” ΚΑΣΕΛΑΚΗΣ ” Ο ΔΙΠΛΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΚΑΤΕΒΑΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ


Ν ΑΙ φίλες και φίλοι Ο ” ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΣΕΛΑΚΗΣ ” προσγειώθηκε με Αλεξίπτωτο στην Ελλάδα προκειμένου να εκτελέσει το Θεάρεστο έργο κατόπιν εντολής των ανθρώπων πέραν του Ατλαντικού σε συνεννόηση με τον εντολοδόχο Κυβερνήτη της Ελλάδος έτσι ώστε να φέρει σε πέρας όλες τις εντολές τους χωρίς να έχει Αντιπολίτευση που να μπορεί να τον ελέγξει .

Ας ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΟΣ .

1. Γιατί κόπτεται ” Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΔΩΝΗΣ ή ΑΛΛΙΩΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑΣ “ της Ν.Δ. που πήρε απόφαση Ο ΣΥΡΙΖΑ να μην είναι υποψήφιος Ο Κρυφός Άσσος της Ν.Δ μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ ?

2. Γιατί ήθελε να τα αλλάξει όλα Καταστατικά – Βουλευτές –Κεντρικές Επιτροπές και γενικώς ότι υπήρχε στον ΣΥΡΙΖΑ να τα πετάξει στο καλάθι των αχρήστων ?

3. Γιατί έδωσε γραμμή να ψηφίσουν όλοι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ τον γάμο των Ομοφυλοφίλων ενώ οι βουλευτές της Ν.Δ. απείχαν ?

4. Γιατί υποστήριζε και υποστηρίζει την γραμμή Γεραπετρίτη για τα 6 Ν.Μ.
ενώ είχε γυρίσει όλο το Αιγαίο και είχε μάθει τι γίνεται με την Τουρκία ?

5. Ενώ ήξερε ότι στις επαναληπτικές εκλογές δεν πήρε ούτε τους μισούς ψήφους Ο ΣΥΡΙΖΑ γιατί επέμενε και επιμένει στην Βάση ? ” ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΝΙΑΟΥ – ΝΙΑΟΥ ” στα κεραμίδια ? Γιατί θα πάνε να τον ψηφίσουν κατόπιν εντολής οι Νεοδημοκράτες και όλοι όσοι ανήκουν στους ΛΟΑΤΚΙ ? όπως ακριβώς έγινε και με την Διαμαντοπούλου στο ΠΑΣΟΚ με αποτέλεσμα Ο Γερουλάνος να μείνει στην τρίτη Θέση .

ΚΥΡΙΕ ΚΑΣΕΛΑΚΗ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΛΕΕΙ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΡΟΙΜΙΑ ” ΜΙΑ ΤΟΥ ΚΛΕΦΤΗ , ΔΥΟ ΤΟΥ ΚΛΕΦΤΗ , ΤΡΕΙΣ ΤΟΥ ΝΟΙΚΟΚΥΡΗ “

ΠΟΠΗ ΖΩΗ

https://www.triklopodia.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου