Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2024

Εσείς είστε η λύση!!!!



Τζεισον Χόρν

Η λύση

Κάθε φορά που οι άνθρωποι μιλούν για τη Συνωμοσία και όλα τα προβλήματα του κόσμου, περιμένουν πάντα από κάποιον να τους δώσει «τη λύση». Υποτίθεται ότι πρέπει να χαρτογραφήσεις μια οργανωμένη δομή, ένα λεπτομερές σχέδιο, που με κάποιο τρόπο θα διορθώσει τα πάντα – αλλά αυτό είναι απλά αδύνατο. Δεν υπάρχει "ένα μέγεθος για όλους" σε τίποτα. Γιατί αυτή να είναι η εξαίρεση; Και εκτός αυτού, δεν πρόκειται να διορθώσουμε τον κόσμο χρησιμοποιώντας την ίδια σκέψη που τον έσπασε.

"Κανένα πρόβλημα δεν μπορεί να λυθεί από το ίδιο επίπεδο συνείδησης που το δημιούργησε." - Άλμπερτ Αϊνστάιν.

Η σκέψη ότι πρέπει να οργανώσουμε μια συνάντηση, να δημιουργήσουμε μια άκαμπτη δομή και να αναπτύξουμε ένα λεπτομερές σχέδιο δράσης είναι ο ίδιος τρόπος σκέψης που έχει δημιουργήσει τον κόσμο που έχουμε μπροστά μας τώρα. Κάτι τέτοιο δεν είναι καθόλου αυτό που πρέπει να συμβεί· Εκτός αυτού, πώς μπορεί κάποιος άλλος να σας πει ποιος είναι ο ρόλος σας; Μόνο εσείς το ξέρετε αυτό.

Κανείς δεν έχει τη λύση για το όλο θέμα. Ο καθένας μας έχει μόνο τους δικούς του ρόλους να παίξει. Ο καθένας που εργάζεται στο δικό του μέρος είναι "η λύση". Αυτό που μπορεί να είναι για εσάς θα είναι εντελώς διαφορετικό από αυτό που μπορεί να είναι για κάποιον άλλο. Γνωρίζεις τον ρόλο σου από αυτό που σε κάνει να ζωντανεύεις, από αυτό που σε γεμίζει πάθος – αυτός είναι ο ρόλος σου και μόνο εσύ ξέρεις τι είναι αυτός. Επομένως, μην ρωτάτε κανέναν άλλο ποια είναι η λύση. Μπορούν μόνο να σας πουν ποια ήταν η λύση για τον εαυτό τους. Μπορείς να βρεις τη λύση μόνο για σένα, μέσα σου. Είστε ο μόνος που το γνωρίζει αυτό. Θέλετε να μάθετε τη λύση; Ρωτήστε τον εαυτό σας ... τόσο απλό.

Διορθώνουμε τον κόσμο διορθώνοντας τον εαυτό μας. Όταν όλοι οι άνθρωποι αυτοπροσδιορίζονται ατομικά, ολόκληρος ο κόσμος διορθώνεται. Πρέπει. "Αν θέλετε να αλλάξετε τον κόσμο, ξεκινήστε με τον εαυτό σας." - Γκάντι. Έτσι το αλλάζουμε· Αυτή είναι η «μεγάλη λύση» που όλοι πάντα απαιτούν. Θέλετε να αλλάξει ο κόσμος; Αλλάξτε τον εαυτό σας! Με ποιους τρόπους θα θέλατε να αλλάξει ο κόσμος; Γκάντι: «Γίνε η αλλαγή που επιθυμείς να δεις στον κόσμο». Απλώς δεν θα μπορούσε να είναι πιο προφανές. Υπάρχει η "λύση" σας. Δεν θα μπορούσε να είναι πιο απλό.

ΕΣΥ είσαι η λύση.

Επιλέξτε Συνείδηση

Μπορείτε να περάσετε όλη σας τη ζωή ζώντας, σκεπτόμενοι και πιστεύοντας με τον τρόπο που σας θέλει το Σύστημα Ελέγχου. Ή, μπορείτε να ζήσετε ως Συνειδητότητα – τη μοναδική πρωτοτυπία που είναι αυτό που πραγματικά είστε. Σε αυτό καταλήγουν όλα: μπορείς να ζήσεις συνειδητά ή ασυνείδητα – να επιλέξεις.

Όταν επιλέγετε να αποσυνδεθείτε από το Πρόγραμμα, βλέπετε αυτόματα τη ζωή και τους συνανθρώπους σας με έναν εντελώς νέο τρόπο. Εκείνοι που χειραγωγούν την κοινωνία μας φοβούνται αυτό και θα κάνουν ό, τι μπορούν για να φροντίσουν να μας κρατήσουν «κοιμισμένους», ώστε να μην συνειδητοποιήσουμε ποτέ τι συμβαίνει, τι πραγματικά είμαστε και τι μπορούμε να κάνουμε για την κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε. Όταν ξυπνήσετε από τη «Μηχανή» και αποσυνδεθείτε από το «Πρόγραμμα», μπορείτε να σταματήσετε να ζείτε μια ζωή θυμού, φόβου, άγχους, μίσους, απογοήτευσης, εξάντλησης, απογοήτευσης, απογοήτευσης, εθισμού και κατάθλιψης – σκλαβιάς. Δεν χρειάζεται να ζείτε με αυτόν τον τρόπο. Είσαι έτσι μόνο λόγω του Προγράμματος – δεν χρειάζεται να είσαι έτσι πια. Μπορείτε να έχετε μια ζωή ειρήνης, αγάπης, αρμονίας και ευημερίας, που είναι απαλλαγμένη από την ελεγκτική διεισδυτικότητα του Συστήματος Ελέγχου.

Ο λόγος που όλοι είναι πάντα τόσο αναστατωμένοι είναι επειδή είναι φτιαγμένοι να είναι. Η ανθρώπινη φυλή είναι ο πληθυσμός-στόχος μιας μαζικής συνωμοσίας, και ως εκ τούτου, πρέπει να διατηρούνται σε πολύ αρνητικές ενεργειακές καταστάσεις χαμηλής δόνησης - διαφορετικά δεν θα είμαστε σε θέση να ελεγχθούμε. Όλα αυτά μπορούν να τελειώσουν μόλις επιλέξουμε να σταματήσουμε να συμμετέχουμε σε αυτό. Είμαστε διανοητικά, συναισθηματικά, πνευματικά, ψυχολογικά και σωματικά καταπιεσμένοι, επειδή είναι ο μόνος τρόπος που μπορούμε να ελεγχθούμε. Οι αντιλήψεις μας έχουν σφετεριστεί και χακαριστεί με τρόπους που έχουν οδηγήσει στον κόσμο που βλέπουμε μπροστά μας.

Λύσεις?

ΧΑΡΆ, ΕΙΡΉΝΗ, ΕΛΠΊΔΑ, ΕΙΛΙΚΡΊΝΕΙΑ, ΚΑΛΟΣΎΝΗ, ΣΥΜΠΌΝΙΑ, ΚΑΛΟΣΎΝΗ, ΕΝΣΥΝΑΊΣΘΗΣΗ, ΓΕΝΝΑΙΟΔΩΡΊΑ – ΑΓΆΠΗ!

Υπάρχουν οι λύσεις σας! Αν βάλουμε καλά πράγματα στον κόσμο με ρυθμό που τελικά ξεπερνά τον ρυθμό με τον οποίο κακά πράγματα μπαίνουν στον κόσμο, τότε τι πρέπει τελικά να συμβεί; Ναι, ακριβώς! Πρέπει! Αν εκφράσουμε και εκδηλώσουμε αυτά τα πράγματα στον κόσμο, ο κόσμος πρέπει να αλλάξει ανάλογα! Οι αλλαγές που πρέπει να κάνουμε στον κόσμο θα έρθουν φυσικά όταν αλλάξουμε τον εαυτό μας και αποσυνδεθούμε από τον προγραμματισμό. Η επιλογή είναι μεταξύ του «Προγράμματος» και της «Συνείδησης», η οποία μας κινεί πέρα από τον προγραμματισμό μας.

Πολλοί άνθρωποι έχουν καταλάβει "Το πρόγραμμα" (πάρτε με το πρόγραμμα!), Αλλά δεν έχουν ακόμη καταλάβει πώς να βγούμε από αυτό ... Έτσι συνεχίζουν να ζουν με φόβο και θυμό και μίσος ... ή απλώς κρατούν το «στόμα τους κλειστό και τα κεφάλια κάτω», αλλά αυτές οι επιλογές υπάρχουν μόνο για να διασφαλίσουν ότι θα παραμείνετε εντός του Προγράμματος. Είστε ακριβώς εκεί που σας θέλουν αν έχετε το κεφάλι σας κάτω και το στόμα σας κλειστό.

Καρδιά = Αγάπη

Η Ευρύτερη Επίγνωση και Συνειδητότητα της Καρδιάς δεν φοβάται, μισεί ή θυμό – είναι μόνο αγάπη. ΚΑΡΔΙΆ = ΑΓΆΠΗ ... Η αγάπη δεν είναι αδυναμία. Η αγάπη είναι πέρα από το Πρόγραμμα, πέρα από το φόβο, και είναι ισχυρότερη από οτιδήποτε άλλο υπάρχει. Η αγάπη επιμένει πέρα από τις ψευδαισθήσεις του χρόνου και του χώρου και κάνει πάντα αυτό που πιστεύει ότι είναι σωστό – ανεξάρτητα από το τι χρειάζεται. Η αγάπη δεν θα υποχωρήσει μπροστά σε κάποια παντοδύναμη «μηχανή» που θέλει να μας υποδουλώσει όλους και να οπισθοχωρήσει σε έναν τόπο υποτακτικής συναίνεσης ... όχι - η ΑΓΑΠΗ - δεν το κάνει αυτό.

Η αγάπη στέκεται ακλόνητη μπροστά σε οτιδήποτε, οτιδήποτε, και κάνει ό,τι χρειάζεται, για πάντα. Η αγάπη δεν κάνει ποτέ ένα βήμα προς τα πίσω. Ποτέ δεν κάνει τίποτα άλλο από ό, τι χρειάζεται, για όσο καιρό χρειάζεται - ανεξάρτητα από το πόσο δύσκολο είναι. Όταν η ανθρώπινη φυλή φτάσει στον τόπο της αγάπης, το Σύστημα Ελέγχου και το δυσάρεστο μικρό πρόγραμμά του θα αποσυναρμολογηθούν και θα καταστραφούν. Θα διαλυθεί μπροστά στα μάτια μας. Ο εγκέφαλός μας θα εκπλαγεί με αυτό που έχει καταφέρει η καρδιά μας – είναι τόσο απλό πώς τελειώνει όλη αυτή η παραφροσύνη.

Πώς αλλάζουμε τον κόσμο; Αλλάζοντας τον εαυτό μας. Τώρα, βγείτε από το Πρόγραμμα και γίνετε συνειδητοί. Βγείτε από το Νου και το Matrix – στην ΑΓΑΠΗ, την Καρδιά και τη Συνείδηση. Γίνετε Άπειρη Αιώνια Συνειδητή Επίγνωση!

Γνωρίζοντας

Δεν έχουμε δει ποτέ τους τοίχους της φυλακής μας. Δεν μπορούμε, αλλά η διέξοδος είναι να γίνουμε συνειδητοί πέρα από το νου, ξεφεύγοντας από τη «σκέψη» και μπαίνοντας στη «γνώση» – η συνειδητή επίγνωση «γνωρίζει»· Ο νους μπορεί μόνο να «σκέφτεται». Όταν «σκέφτεστε» και επεξεργάζεστε κάτι, δείξτε πού συμβαίνει αυτό. Το κεφάλι σου, σωστά; Τώρα, δείξτε πού "ξέρετε" κάτι. Η καρδιά σου, σωστά; Ναι, γιατί από εκεί προέρχεται η γνώση, η καρδιά, όχι ο εγκέφαλος. Γι' αυτό λέμε: «Το ξέρω στην καρδιά μου». Το μυαλό είναι καλό στη σκέψη και τους υπολογιστές, αλλά δεν «ξέρει» τίποτα. Μόνο η καρδιά μπορεί να «ξέρει».

Μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι τα συναισθήματα βρίσκονται επίσης στην καρδιά, αλλά δεν είναι. Τα συναισθήματα προέρχονται από το έντερο. Μερικές φορές το έντερο θεωρείται ότι είναι ένας "δεύτερος εγκέφαλος" στο ανθρώπινο σώμα ... Έχετε ένα «ένστικτο» μερικές φορές, επειδή ο εγκέφαλός σας δεν είναι το μόνο συνειδητό μέρος του σώματός σας.

Η σκέψη γίνεται στον εγκέφαλο. η αντίδραση συμβαίνει συνήθως στο έντερο. Η γνώση συμβαίνει στην καρδιά. Αν σταματήσετε όλη τη σύγχυση και απλά πηγαίνετε πάντα με ό, τι σας λέει η καρδιά σας, δεν θα είστε ποτέ δυστυχισμένοι στη ζωή σας. Χρειάζεσαι τον εγκέφαλο και το έντερο επίσης, αλλά όταν διοικούν τη ζωή σου δεν μπορείς να είσαι ευτυχισμένος. Όταν η καρδιά σας τρέχει τη ζωή σας, με υποστήριξη και σε σωστή ισορροπία με τον εγκέφαλο και το έντερο, θα έχετε μια υπέροχη ζωή.

Πάρα πολύ δύσκολο

Αυτή η αλλαγή στη ζωή, σε μεγάλο βαθμό απλά κάνοντας αυτό που γνωρίζουμε ότι είναι σωστό σε κάθε στιγμή, μερικές φορές είναι απλά «πολύ δύσκολη» για μερικούς ανθρώπους. Ξεκινούν να αλλάξουν τη ζωή τους, αλλά στη συνέχεια αποφασίζουν ότι οι συνέπειες στη ζωή τους, η αλλαγή της ζωής τους, θα είναι πάρα πολλές για να τις χειριστούν. Επομένως, δεν καταλήγουν να αλλάζουν τη ζωή τους.

«Ω Θεέ μου. Είναι πάρα πολύ δύσκολο να κάνω αυτό που ξέρω ότι είναι σωστό – είναι απλά πάρα πολύ δύσκολο». Θεέ μου! Κάποιος να πάρει το μωρό! Και το Charmin! ΌΧΙ! Δεν είναι πολύ δύσκολο - ΕΣΥ - είσαι απλά πολύ αδύναμος ... και τεμπέλης! Είναι πραγματικά αξιολύπητο, αλλά είναι ο τρόπος που πολλοί άνθρωποι επιλέγουν να ζήσουν ... Και μετά αναρωτιούνται γιατί είναι δυστυχισμένοι. Δεν είναι ένα μυστήριο όμως: η κατάθλιψη προέρχεται από το να ζεις μια ζωή που δεν ήταν γραφτό να ζήσεις – τι πρόκειται να κάνεις γι 'αυτό; Τίποτα, επειδή είναι πολύ σκληρό (Νους); Ή, θα το κάνεις ό,τι κι αν χρειαστεί – επειδή ξέρεις ότι είναι σωστό (Καρδιά); Ό, τι κι αν επιλέξετε υπαγορεύει την ποιότητα της ζωής σας και πόσο ολοκληρωμένη, ουσιαστική και ευτυχισμένη είναι.

Μερικοί άνθρωποι θα πουν: «Λοιπόν, πώς μπορείς να είσαι ευτυχισμένος με όλα αυτά που συμβαίνουν στον κόσμο;» Η απάντηση; Επειδή, σκόπιμα το να είσαι ευτυχισμένος είναι το μόνο πράγμα που πρόκειται να διορθώσει όλα αυτά τα πράγματα που συμβαίνουν στον κόσμο! Πρέπει να βρούμε τη δύναμη και το θάρρος να ζήσουμε με έναν νέο τρόπο, και πρέπει να κάνουμε αυτή την επιλογή τώρα – ολόκληρη η ανθρώπινη φυλή βασίζεται σε εμάς... για να επιλέξετε την ΑΓΑΠΗ. Σίγουρα, τα παιδιά του μέλλοντος θα καταλάβουν αν είναι «πολύ δύσκολο» για εσάς να ζήσετε με έναν τρόπο που θα δημιουργούσε έναν καλύτερο κόσμο. Τι εφιάλτης πρέπει να είναι για να είναι «πολύ δύσκολο» να κάνεις μια καλύτερη ζωή για τον εαυτό σου – είναι απλώς μια φρικιαστική δικαιολογία! Τεμπελιά! Ας ελπίσουμε ότι όλοι τελικά συνειδητοποιούν ότι το «πολύ σκληρό» είναι απλώς η αξιολύπητη δικαιολογία των τελικά νοσηρά τεμπέληδων! Δεν είναι «πολύ δύσκολο» – τίποτα δεν είναι!

"Ο πιο συνηθισμένος τρόπος με τον οποίο οι άνθρωποι εγκαταλείπουν τη δύναμή τους είναι με τη σκέψη ότι δεν έχουν καμία." - Alice Walker.

Ο μεγαλύτερος καταστροφέας της ανθρώπινης δύναμης είναι η αντίληψη ότι δεν έχουμε. Στην πραγματικότητα, είχαμε όλη τη δύναμη να κάνουμε οτιδήποτε θέλαμε εξαρχής.

Ταυτότητα εαυτού

Είμαστε Άπειρη Επίγνωση, ΟΛΑ, υπήρξε ποτέ/υπάρχει/μπορεί να υπάρξει, έχοντας μια εμπειρία που ονομάζεται «ανθρώπινη». Δεν είμαστε τα ονόματά μας, οι φυλές, οι ταυτότητες, οι θρησκείες, οι θέσεις εργασίας, οι ιστορίες, οι μνήμες, οι απόψεις, οι ιδέες, η εκπαίδευση ή οτιδήποτε άλλο από αυτά – και δεν είμαστε ούτε τα φυσικά μας σώματα.

«Δεν είμαστε ανθρώπινα όντα που έχουν πνευματική εμπειρία. Είμαστε πνευματικά όντα που έχουμε μια ανθρώπινη εμπειρία." - Pierre Teilhard de Chardin.

Αυτή είναι η επανάσταση που περίμενε ο κόσμος και η ανθρώπινη φυλή! Η επανάσταση είναι να αυτοπροσδιοριζόμαστε ως Άπειρη Αιώνια Συνειδητή Επίγνωση, αντί να αυτοπροσδιοριζόμαστε ως τα τείχη της φυλακής στην οποία βρισκόμαστε. Δεν χρειάζεται να δεχτούμε τον προγραμματισμό αντίληψης ή τις επιβεβλημένες πεποιθήσεις των γονέων μας, των δασκάλων, των συνομηλίκων, των συναδέλφων, των μέσων μαζικής ενημέρωσης, της κυβέρνησης κλπ. Μπορούμε να τα εξαφανίσουμε όλα αυτά και να ξεκινήσουμε «πίσω στο σημείο μηδέν» και να αποφασίσουμε μόνοι μας τι σκεφτόμαστε και πιστεύουμε. Εναπόκειται στον καθένα από εμάς ως άτομα να αποφασίσουμε ποια θα είναι και θα αποτελείται η προσωπική μας πραγματικότητα.

Δεν έχει σημασία τι είπε η μητέρα ή ο πατέρας μας, ποιο είναι το όνομα ή η φυλή μας, ποια είναι η εθνικότητα ή η θρησκεία μας – μπορούμε απλά να προχωρήσουμε πέρα από όλα αυτά, σε μια θέση να πιστεύουμε ότι είμαστε η Άπειρη Αιώνια Συνειδητή Επίγνωση που έχουμε μια εμπειρία και επομένως εμείς και κανένας άλλος δεν θα είμαστε αυτοί που αποφασίζουν, και δικαίως. του τι πιστεύουμε, σκεφτόμαστε και αντιλαμβανόμαστε. Πώς τολμούν οι άλλοι να μας επιβάλλουν τις δικές τους εκδοχές της πραγματικότητας; Είναι παράλογο να το είχαμε επιτρέψει ποτέ! Είμαστε όλοι Δυνατότητα να φωνάξουμε δυνατά. Τι κάνουμε επιτρέποντας στους άλλους να επιλέξουν την αίσθηση της πραγματικότητας αντί να το κάνουμε μόνοι μας; Έχει ορίσει κάποιος άλλος ποιος είσαι και τι θα γίνεις ή το έχεις κάνει εσύ ο ίδιος;

Ξεφύγετε από το πρόγραμμα

Ξεφεύγοντας και έξω από τον προγραμματισμό που περιμένει από εμάς να ανταποκριθούμε σε ό, τι μας λένε ότι πρέπει να ανταποκριθούμε. Προχωρήστε πέρα από τον προγραμματισμό που μας κάνει να πιστεύουμε ότι οι άλλοι πρέπει να είναι ίδιοι με εμάς - ή πώς νομίζουμε ότι πρέπει να είναι. Όλα αυτά είναι μέρος του προγραμματισμού του Συστήματος Ελέγχου και ήρθε η ώρα να απελευθερωθούμε από αυτό. Ήρθε η ώρα να αγκαλιάσουμε την ελευθερία να είμαστε και να ζούμε όπως πραγματικά είμαστε, αντί για τη σκλαβιά ενός ηλίθιου κατασκευασμένου σχεδίου στο οποίο έχουμε σπρώξει.

Οι άνθρωποι μπορεί να μην σας συμπαθούν αν σταματήσετε να ζείτε στα κουτιά που περιμένουν να μείνετε, αλλά δεν έχει σημασία. «Μην ανησυχείς αν κάποιος δεν σε συμπαθεί. Οι περισσότεροι άνθρωποι αγωνίζονται να συμπαθήσουν τον εαυτό τους." - άγνωστο. Εκτός αυτού, πιθανότατα δεν σας συμπαθούν ούτως ή άλλως - τους αρέσει μόνο η ψεύτικη εκδοχή σας, οπότε μην φοβάστε να σπρώξετε το μικρό κουτί τους μέχρι τις ευαίσθητες μικρές τρύπες τους! Κάποιος παίρνει το Charmin αμέσωςφαίνεται ότι θα το χρειαστούμε εδώ ... μοιάζει με μια πραγματικά κακή περίπτωση "Butthurtαυτή τη φορά!

"Η μεγαλύτερη φυλακή στην οποία ζουν οι άνθρωποι είναι ο φόβος για το τι σκέφτονται οι άλλοι." - David Icke.

Δεν έχει σημασία τι σκέφτονται οι άλλοι άνθρωποι - και τι πιστεύουν ότι δεν είναι δική σας δουλειά ούτως ή άλλως, τίποτα περισσότερο από αυτό που νομίζετε ότι είναι δικό τους. Θα ζήσετε τη ζωή σας σύμφωνα με το τι σκέφτονται οι άλλοι άνθρωποι ή σύμφωνα με το τι σκέφτεστε εσείς; Το τέλος της ζωής σας θα είναι γεμάτο ικανοποίηση αν ζείτε σύμφωνα με αυτό που σκέφτεστε, αλλά μετανιώνετε αν ζείτε σύμφωνα με αυτό που σκέφτονται οι άλλοι. Δεν είναι καν αυτό που πραγματικά σκέφτονται. Είναι αυτό που νομίζετε ότι σκέφτονται. Τι είσαι, μέντιουμ ή κάτι τέτοιο; Γιατί νομίζετε ότι ξέρετε τι σκέφτονται οι άλλοι; Τι πιστεύετε για εσάς; Τι πιστεύετε για το πώς ζείτε; Αυτό είναι που έχει σημασία, όχι όλες αυτές οι άλλες ανοησίες. Τι θα κάνεις, να ζήσεις όλη σου τη ζωή πίσω από αυτή τη μάσκα; Κανείς δεν θέλει να έχει καμία σχέση με ψεύτικους ανθρώπους – μην είστε.

"Το να είσαι ειλικρινής μπορεί να μην σου φέρει πολλούς φίλους, αλλά πάντα θα σου δίνει τους σωστούς." - John Lennon.

Θα μπορείτε να βρείτε άτομα που δεν σας συμπαθούν ανεξάρτητα από το τι κάνετε. Να είστε λοιπόν ο εαυτός σας και να ζείτε ως το αυθεντικό άτομο που πραγματικά είστε. Εάν ζείτε μια ειλικρινή και αυθεντική ζωή, θα σας αρέσει ο εαυτός σας - έτσι έχετε μια ευτυχισμένη, επιτυχημένη, ολοκληρωμένη και ουσιαστική ζωή σκοπού και αποστολής.

Η ζωή μας είναι μόνο ένα σημείο προσοχής. Όταν φεύγουμε από το σώμα μας, το σημείο της προσοχής μας αλλάζει στο Άπειρο για Πάντα – αυτό είναι το «χειρότερο» πράγμα που πρόκειται ποτέ να σας συμβεί. Αν αυτό είναι τόσο κακό όσο γίνεται, πού μας αφήνει; Φόβος? Θυμός? Κατάθλιψη? Ανησυχία? Όχι, ευχαριστώ! Απλά δεν υπάρχει κανένας λόγος να συνεχίσουμε να δεχόμαστε μικρότερες ζωές από αυτές που είμαστε ικανοί να έχουμε. Είμαστε Άπειρες Δυνατότητες – Όλες οι Πιθανότητες – γιατί επιτρέπουμε σε άλλους ανθρώπους να μας θέτουν περιορισμούς; Γιατί επιτρέπουμε σε άλλους ανθρώπους να μας λένε τι να μας ενδιαφέρει και τι πρέπει να κάνουμε; Όταν το αφήνουμε να συμβεί, πέφτουμε στο Πρόγραμμα ... και στην παραφροσύνη!

Ποιος πραγματικά είσαι

Όταν παγιδευόμαστε σε συναισθηματικές παρορμήσεις, αντιδρούμε συναισθηματικά σε καταστάσεις. αυτός είναι ένας άλλος τρόπος που παγιδευόμαστε στο Πρόγραμμα. Τα ανθρώπινα συναισθήματα υποτίθεται ότι είναι εκεί. Τα έχουμε για να ενισχύσουμε την εμπειρία του να είμαστε ζωντανοί, αλλά μπορούν να είναι καταστροφικά όταν μας ελέγχουν και διοικούν τη ζωή μας. Εάν επηρεάζεστε συναισθηματικά από κάθε μικρό πράγμα, θα ζήσετε τη ζωή ως σκλάβος αυτών των συναισθημάτων. Από την άλλη, αν μουδιάσουμε και αποσυνδεθούμε από τα συναισθήματά μας, μπορούμε να ζήσουμε εξίσου άθλια. Άγχος, φόβος, μίσος και κατάθλιψη; Όχι, ευχαριστώ!

Όταν τυλιγόμαστε στα συναισθήματά μας και ερωτευόμαστε τα συναισθήματα που παίρνουμε από αυτά, ανησυχούμε για το μέλλον και μετανιώνουμε για το παρελθόν – το οποίο πάντα καταστρέφει την παρούσα στιγμή. Αν αυτό συνεχιστεί για αρκετό καιρό, μπορούμε να καταστρέψουμε ολόκληρη τη ζωή μας. Δεν μπορείτε να αλλάξετε το παρελθόν. Έχει φύγει – δεν έχει νόημα να το μετανιώνεις, δεν μπορείς να κάνεις τίποτα γι' αυτό. Δεν μπορείτε να αλλάξετε ούτε το μέλλον, γιατί δεν έχει φτάσει ακόμα ... Λοιπόν, για ποιο λόγο ανησυχείτε γι 'αυτό; Ο μόνος «χρόνος» που μπορείτε να έχετε οποιοδήποτε είδος επίδρασης στο μέλλον είναι στο άπειρο αιώνιο ΤΩΡΑ, το οποίο είναι αυτό που επηρεάζει και δημιουργεί το μέλλον. Η ανησυχία δεν δημιουργεί το μέλλον. οι δράσεις στο ΤΩΡΑ δημιουργούν το μέλλον.

́ ́Αν έχεις κατάθλιψη, ζεις στο παρελθόν. Αν είστε ανήσυχοι, ζείτε στο μέλλον. Αν είσαι σε ειρήνη, ζεις στο παρόν." - Lao Tzu.

Δεν είσαι αυτό που σου έχει συμβεί. Το «παρελθόν» σας είναι μόνο το αποκορύφωμα των εμπειριών που σας έφεραν εδώ που είστε ΤΩΡΑ. Μερικά από τα «κακά» πράγματα που σου συνέβησαν ήταν στην πραγματικότητα καλά πράγματα μεταμφιεσμένα – και απαραίτητα για να γίνεις αυτός που είσαι. Δεν επρόκειτο ποτέ να κάνετε ή να είστε κάτι άλλο, και είναι καλό να συμβιβαστείτε με αυτό. Επειδή είναι ο μόνος τρόπος για να αλλάξετε τη ζωή σας σε κάτι θετικό.

Carl Jung: «Δεν είμαι αυτό που μου συνέβη, είμαι αυτό που επιλέγω να γίνω».

Είμαστε όπου κι αν είμαστε και ό,τι κι αν είμαστε, γιατί είναι αυτό που έχουμε επιλέξει. Αυτό σημαίνει ότι μπορούμε να επιλέξουμε μια νέα κατεύθυνση εάν είμαστε δυστυχισμένοι. Μπορούμε να κάνουμε μια νέα αρχή – ανεξάρτητα από το πόσο απαίσιο είναι το παρελθόν ή το παρόν μας. Μπορούμε να μείνουμε εκεί που είμαστε, ή μπορούμε να κάνουμε κάτι νέο. Η επιλογή εξαρτάται από τον καθένα μας. Μπορούμε να οικοδομήσουμε έναν διαφορετικό κόσμο και μια διαφορετική πραγματικότητα για να βιώσει η ανθρωπότητα όποτε τελικά το επιλέξουμε. Έχουμε μια θαυμάσια ευκαιρία, ακριβώς μπροστά μας, να κάνουμε τον κόσμο σε ό, τι θέλουμε να είναι - έχουμε επίσης τη δύναμη να το κάνουμε. Είμαστε ό, τι επιλέγουμε να είμαστε. Μπορούμε να επιλέξουμε κάτι διαφορετικό όποτε θέλουμε.

"Δεν μπορεί κανείς να έχει μικρότερη ή μεγαλύτερη κυριαρχία από την κυριαρχία του εαυτού του." - Leonardo da Vinci.

Αυτή είναι η επανάσταση που μας βγάζει από το Πρόγραμμα και μας εμποδίζει να είμαστε απλώς ένα άλλο τερματικό υπολογιστή συνδεδεμένο με το The Machine μέσα στο Matrix. Η επανάσταση έχει να κάνει με την οικοδόμηση κάτι νέου – όχι με την καταπολέμηση του παλιού, αλλά με την αντικατάστασή του με κάτι καλύτερο.

"Το μυστικό της αλλαγής είναι να εστιάσετε όλη σας την ενέργεια, όχι στην καταπολέμηση του παλιού, αλλά στην οικοδόμηση του νέου." - Dan Millman.

Αναπτύξτε το θάρρος να εκφράσετε ποιοι πραγματικά είστε, ανεξάρτητα από το τι λέει ή κάνει ο καθένας. Δεν θα παραχωρήσουμε το δικαίωμα να είμαστε αυτοί που πραγματικά είμαστε εξαιτίας του Προγράμματος. Θα μπορούσαμε κάλλιστα να μην ξεκινήσουμε καν αν πρόκειται να το κάνουμε αυτό.

"Μπορείτε να θυμηθείτε ποιος ήσασταν, πριν ο κόσμος σας πει ποιος πρέπει να είστε;" - Charles Bukowski.

Προκαθορισμένα αποτελέσματα

Ένα άλλο πράγμα που πρέπει να μάθουμε να κάνουμε είναι να σταματήσουμε να βάζουμε προκαθορισμένα αποτελέσματα σε όλα. Πρέπει να απελευθερωθούμε από αυτό, διότι είναι η πιο ισχυρή πηγή απογοήτευσης που μπορεί να υπάρξει. Μαζική απογοήτευση μπορεί να συμβεί όταν τα πράγματα δεν εξελίσσονται με τον προκαθορισμένο τρόπο.

Για παράδειγμα: θα πρέπει να προσπαθήσουμε να είμαστε υγιείς, να μην χάσουμε κάποιο μη ρεαλιστικό προκαθορισμένο αριθμό κιλών. Εάν ξεκινήσετε να είστε υγιείς και κάνετε ό, τι κάνουν οι υγιείς άνθρωποι - χωρίς προσδοκίες για το πόσο μεγάλο ή μικρό είναι αυτό ή τι πρέπει να λένε οι αριθμοί στην κλίμακα - και απλά να παραμείνετε απασχολημένοι με το να είστε υγιείς, τότε η απογοήτευση αποφεύγεται. Το να φτάσουμε σε ένα υγιές βάρος και να επιστρέψουμε σε φόρμα μπορεί να είναι πολύ δύσκολο, αλλά υπάρχουν απλοί και εύκολοι τρόποι με τους οποίους μπορούμε να το κάνουμε χωρίς απογοήτευση.

Με το να μην έχουμε προκαθορισμένα αποτελέσματα που σχετίζονται με ό, τι προσπαθούμε να επιτύχουμε, μπορούμε να προχωρήσουμε πέρα από τις συνθήκες που δημιουργούν απογοήτευση. Τα έχουμε βάλει όλα στο μυαλό μας: «αυτό θα συμβεί έτσι μέχρι αυτή τη φορά»... Τότε τι συμβαίνει όταν δεν λειτουργεί με αυτόν τον τρόπο; Αναποδογυρίζω? Ματαίωση? Θυμός? Κατάθλιψη? Ναι, εκεί ya πάει. Σταματήστε να έχετε όλες αυτές τις προκαθορισμένες ιδέες για όλες τις λεπτομέρειες του πώς όλα υποτίθεται ότι πηγαίνουν όλη την ώρα και θα έχετε μια πολύ πιο ευχάριστη εμπειρία ως άνθρωπος.

Είναι καλό να έχουμε στόχους και επιτεύγματα για τα οποία εργαζόμαστε, αλλά υπάρχουν πολλά που πρέπει να ειπωθούν για τη ροή της ζωής. Αυτό δεν σημαίνει ότι γινόμαστε απλώς τεμπέληδες, αδαείς, ανεύθυνοι και ανώριμοι. Σημαίνει ότι ανοίγουμε τον εαυτό μας σε άλλες δυνατότητες που μπορεί να μας παρουσιαστούν. Τι θα συμβεί αν περάσετε όλη σας τη ζωή παλεύοντας μέρα με τη μέρα αγγαρεία προσπαθώντας να πετύχετε κάτι που ποτέ δεν επρόκειτο να πετύχετε; Τι θα γινόταν αν όλη την ώρα που ξοδεύατε κάνοντας αυτό, ένας ολόκληρος ωκεανός απεριόριστων ευκαιριών καθόταν ακριβώς μπροστά σας; Μια αξιολύπητη ζωή απογοήτευσης, απογοήτευσης και λύπης μπορεί να είναι το μόνο αποτέλεσμα ακολουθώντας ένα τέτοιο μονοπάτι.

Πάντα θα υπάρχουν ορισμένα όρια μέσα στα οποία πρέπει να εργαστούμε, αλλά αν περιοριστούμε μόνο στις ηλίθιες προκαθορισμένες ιδέες μας για το ποια πρέπει να είναι τα αποτελέσματά μας, μπορεί να απορρίψουμε και να χάσουμε πράγματα που θα άλλαζαν βαθιά τη βιωμένη πραγματικότητά μας. Τόσες πολλές φορές απορρίπτουμε υπέροχες ευκαιρίες, επειδή δεν ταιριάζουν στη δομή των αποτελεσμάτων που έχουμε προκαθορίσει ότι πρέπει να είναι τα αποτελέσματά μας. Ίσως δεν πρόκειται να εξελιχθεί έτσι· Τι θα γινόταν αν δεν ήταν ποτέ; Τότε δεν έχεις βιώσει μόνο απογοήτευση, έχεις επίσης χάσει χρόνο που δεν μπορείς ποτέ να πάρεις πίσω – ίσως όλη σου τη ζωή! Πώς θα περάσετε τον «χρόνο» σας; Λύπη? Ματαίωση? Θυμός? Φόβος? Ανησυχία? Κατάθλιψη? Όχι! Ούτε ένα δευτερόλεπτο! Γιατί κάποιος να θέλει να περάσει το χρόνο του με αυτόν τον τρόπο; Πώς θα περάσετε το χρόνο σας; Θα πεθάνεις μια μέρα... Πώς θα περάσετε το χρόνο σας; Ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις πότε δεν θα έχεις άλλο χρόνο – θα περάσεις πραγματικά το υπόλοιπο της ζωής σου σπρώχνοντας μια πόρτα που ποτέ δεν προοριζόταν να ανοίξει για σένα; Τι σπατάλη!

Όταν απελευθερώνουμε τις προσδοκίες και στη συνέχεια απλά θετικά, παθιασμένα και επίμονα εργαζόμαστε προς τους στόχους μας με ειλικρίνεια και ακεραιότητα, αφήνοντας τα αποτελέσματα να είναι αυτά που μπορούν, τα πιο εκπληκτικά πράγματα μπορούν να συμβούν. Εάν έχετε πραγματικά εργαστεί για κάτι, πραγματικά δεν έχει σημασία πώς βγαίνει. Αν μπορείς να διακηρύξεις ειλικρινά ότι έκανες ό,τι καλύτερο μπορούσες, με πλήρη ειλικρίνεια, τότε τα πράγματα βγήκαν ακριβώς όπως έπρεπε να βγουν και ακριβώς όπως θα έβγαιναν πάντα – πράγμα που τα κάνει τέλεια... πάντα.

Η μόνη φορά που τα πράγματα δεν βγαίνουν τέλεια είναι όταν δεν κάνετε πραγματικά το καλύτερό σας. Όταν καταβάλλετε μόνο μερική προσπάθεια, τα πράγματα δεν είναι ποτέ τέλεια, ποτέ όπως θα έπρεπε να ήταν – μην ξεσκίζετε τον εαυτό σας δίνοντας μόνο μερική προσπάθεια. Και μην λέτε ψέματα ούτε στον εαυτό σας. Πρέπει να είμαστε ειλικρινείς με τον εαυτό μας σχετικά με αυτά τα πράγματα - μερικά πράγματα είναι εφικτά και μερικά όχι. Εάν η ζωή ρέει και σημειώνεται πρόοδος, είναι ένα καλό σημάδι. Εάν η πρόοδος εμποδίζεται σε κάθε στροφή και η απογοήτευση εδραιώνεται, ίσως είναι καλή ιδέα να εξετάσουμε τα αποτελέσματα που έχουμε προκαθορίσει ότι πρέπει να είναι τα αποτελέσματα των προσπαθειών μας. Ίσως θα έπρεπε να αφιερώσουμε λίγο χρόνο για να προβληματιστούμε, ώστε να είμαστε σίγουροι ότι κάνουμε το σωστό. Ίσως πρέπει να αγωνιστούμε και να «τελειώσουμε αυτό που ξεκινήσαμε»... αλλά ίσως όχι πάρα πολύ. Ίσως είμαστε πραγματικά σε λάθος δρόμο, αλλά δεν το συνειδητοποιούμε επειδή είμαστε πολύ πεισματάρηδες για να ρίξουμε μια άλλη ματιά σε αυτό που κάνουμε. Είναι το μονοπάτι στο οποίο βρίσκεστε πραγματικά το σωστό; Ίσως πρέπει να εγκαταλείψουμε το μονοπάτι που «νομίζαμε» ότι θα πάρουμε και να επανασυνδεθούμε με αυτό που πάντα «γνωρίζαμε» ότι θα έπρεπε πραγματικά να πάρουμε. Ίσως κάτι ήταν σωστό για εμάς σε ένα προηγούμενο σημείο της ζωής μας, αλλά δεν είναι σωστό για εμάς πια. Ίσως απλώς κρατάμε ορισμένα πράγματα επειδή είναι όλα όσα γνωρίζαμε ποτέ, λόγω εθισμού, εξάρτησης ή λόγω των μη ρεαλιστικών προκαθορισμένων ιδεών μας για το πώς υποτίθεται ότι πρέπει να είναι τα πράγματα. Αυτό πρέπει να καθοριστεί προσεκτικά, και η ειλικρίνεια είναι το κλειδί για όλα αυτά· Μερικές φορές μια αλλαγή κατεύθυνσης είναι απολύτως το σωστό.

Όταν μπείτε πραγματικά στη σωστή ροή, η ζωή σας θα συμβεί αβίαστα. Έτσι ξέρετε ότι βρίσκεστε στο "σωστό δρόμο", όπως λένε. Ο «σωστός δρόμος» σημαίνει ότι η ζωή σας αρχίζει να ρέει και γίνεται μαγική, με υπέροχες εμπειρίες να παρουσιάζονται σε κάθε στροφή. Η απογοήτευση, η απογοήτευση, η δυσαρέσκεια, η ενοχή και όλα αυτά τα πράγματα είναι σίγουρα σημάδια ότι μπορεί να μην είστε στο «σωστό δρόμο» για εσάς και τη ζωή σας, οπότε δώστε προσοχή.

Το καλύτερο μέρος όλων αυτών είναι ότι είστε ο μόνος που ξέρει. Είστε το μόνο άτομο που ξέρει τι είναι σωστό για εσάς και τη ζωή σας - μην αφήσετε ποτέ κανέναν να σας πείσει ότι δεν ... Πάντα είχες και πάντα θα έχεις. Κανείς δεν είναι ανώτερη αρχή πάνω σε σένα και τη ζωή σου από εσένα, τόσο απλά.

Πηγαίνετε με τη ροή αυτού που είναι η ζωή σας. Ξεχάστε όλα αυτά που ο κόσμος, και όλοι σε αυτόν, σας λένε να είστε από πριν καν θυμηθείτε. Τι πρέπει να είσαι; Κανείς δεν ξέρει εκτός από σένα. Θυμήσου ποιος είσαι, και μετά γίνε αυτό – αυτό πρέπει να κάνεις. Πώς θα μπορούσε κάποιος άλλος εκτός από εσάς να το ξέρετε ποτέ αυτό; Δεν μπορούσαν. Κάποιος άλλος εκτός από εσάς ξέρει τι είναι καλύτερο για εσάς καλύτερα από εσάς;

Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να απορρίψουμε όλες τις ανοησίες που μας έχουν πει άλλοι άνθρωποι και να αποφασίσουμε ότι είχαμε σχεδόν αρκετές από αυτές – έτσι μπορούμε να αρχίσουμε να αποφασίζουμε μόνοι μας ποιες υποτίθεται ότι είναι οι ζωές μας και τι υποτίθεται ότι πρέπει να κάνουμε. Εμείς αποφασίζουμε τι σκεφτόμαστε, τι πιστεύουμε και τι κάνουμε – κανείς άλλος... Αυτό, είναι ελευθερία! Δεν είναι ελευθερία να μας επιβάλλονται αυτά τα πράγματα.

Ανοίξτε την καρδιά σας και ανοίξτε το μυαλό σας σε αυτή τη μικροσκοπική φωνή μέσα σας. Σας επιτρέπει να αλληλεπιδράτε με τη θάλασσα της Άπειρης Γνώσης. Δεν θα βρείτε Άπειρη Γνώση ανάμεσα στα εξώφυλλα οποιουδήποτε βιβλίου. Επίσης, δεν θα το βρείτε σε έναν υλικό φυσικό κόσμο – είναι το «μη-πράγμα» που περιέχει την Άπειρη Γνώση. Η Άπειρη Σιωπή της «αγνής ύπαρξης», που βρίσκεται μέσα στον καθένα μας, γνωρίζει ήδη τι είναι σωστό για εσάς, πού υποτίθεται ότι βρίσκεστε και τι πρέπει να κάνετε. Για να το βιώσετε και να το καταλάβετε αυτό, πρέπει να είστε σε θέση να επεκτείνετε τη σκέψη σας πέρα από τον εγκέφαλο και έξω από το μυαλό.

Ανακαλύψτε ξανά τον αληθινό σας εαυτό

Οι άνθρωποι στο τέλος της ζωής τους, κοντά στο θάνατο, δεν εύχονται να έβγαζαν περισσότερα χρήματα, να εργάζονταν περισσότερο, σκληρότερα ή να περνούσαν περισσότερο χρόνο στη δουλειά τους. Όχι! Εύχονται να είχαν περάσει περισσότερο χρόνο με τους ανθρώπους που αγαπούν. Εύχονται να ήταν πιο ευγενικοί με τους ανθρώπους, πιο στοργικοί, πιο στοργικοί και πιο συμπονετικοί προς τους ανθρώπους και τη ζωή. Οι άνθρωποι που πλησιάζουν στο θάνατο εύχονται να είχαν φερθεί καλύτερα στον εαυτό τους και σε όλους τους άλλους και να ενδιαφέρονταν λιγότερο για τα παροδικά πράγματα αυτής της φυσικής ζωής. Μόνο η αγάπη που δημιουργούμε και δεχόμαστε θα είναι ορατή από ένα άπειρο σημείο παρατήρησης. Όλα τα άλλα θα ξεθωριάσουν σε έλλειψη νοήματος, σαν να μην ήταν ποτέ.

́ ́Η άπειρη αγάπη είναι η μόνη αλήθεια. Όλα τα άλλα είναι ψευδαίσθηση." - David Icke.

Είναι αυτός ο τύπος επίγνωσης που μας κινεί πέρα από το Πρόγραμμα, πέρα από το χρόνο και το χώρο – πέρα από τη σωματικότητα. Πρέπει να συνδεθούμε με τον αληθινό εαυτό μας, ο οποίος είναι πέρα από το Πρόγραμμα, και να προχωρήσουμε σε μια νέα εκδήλωση της πραγματικότητας. Αυτό ακριβώς χρειαζόμαστε για να μετατρέψουμε την πραγματικότητα που βιώνουμε σήμερα σε μια άλλη... ένα καλύτερο. Αυτή η σημερινή πραγματικότητα που βιώνουμε δεν θα επιβιώσει μέσα σε μια πραγματικότητα αγάπης, αλήθειας και ειρήνης – τη φυσική τάξη. Εναπόκειται σε εμάς να το επιτύχουμε.

́ ́Το πιο σημαντικό είδος ελευθερίας είναι να είσαι αυτό που πραγματικά είσαι. Ανταλλάσσετε την πραγματικότητά σας για έναν ρόλο. Ανταλλάσσετε την αίσθησή σας για μια πράξη. Εγκαταλείπετε την ικανότητά σας να αισθάνεστε και, σε αντάλλαγμα, φοράτε μια μάσκα. Δεν μπορεί να υπάρξει επανάσταση μεγάλης κλίμακας μέχρι να υπάρξει μια προσωπική επανάσταση, σε ατομικό επίπεδο. Πρέπει πρώτα να συμβεί μέσα μας." - Jim Morrison.

Αυτό είναι το είδος της επανάστασης που αλλάζει τον κόσμο, και είναι τόσο απλό. Αν θέλουμε αγάπη και ειρήνη στον κόσμο, τι πρέπει να κάνουμε; Να είστε στοργικοί και ειρηνικοί. Δεν θα μπορούσε να είναι πιο απλό. Πρέπει να απορρίψουμε οτιδήποτε επιχειρεί να καταστείλει την ελευθερία. Πρέπει να αρχίσουμε να ζούμε με τον τρόπο που θέλουμε να είναι αυτός ο κόσμος ... Και τότε ο κόσμος θα είναι αυτό που θέλουμε να είναι – πρέπει.

Όσσο: ́ ́Οι άνθρωποι φοβούνται, φοβούνται πάρα πολύ εκείνους που γνωρίζουν τον εαυτό τους. Έχουν μια ορισμένη δύναμη, μια ορισμένη αύρα και έναν ορισμένο μαγνητισμό, ένα χάρισμα που μπορεί να βγάλει ζωντανούς, νέους ανθρώπους από την παραδοσιακή φυλάκιση. Ο αφυπνισμένος άνθρωπος δεν μπορεί να υποδουλωθεί – αυτή είναι η δυσκολία – και δεν μπορεί να φυλακιστεί. Κάθε ιδιοφυΐα που έχει γνωρίσει κάτι από το εσωτερικό είναι αναπόφευκτο να είναι λίγο δύσκολο να απορροφηθεί. Θα είναι μια δύναμη που θα τον αναστατώσει. Οι μάζες δεν θέλουν να ενοχλούνται, ακόμα κι αν μπορεί να βρίσκονται σε δυστυχία. Βρίσκονται στη δυστυχία, αλλά είναι συνηθισμένοι στη δυστυχία. Και όποιος δεν είναι δυστυχισμένος μοιάζει με ξένο. Ο αφυπνισμένος άνθρωπος είναι ο μεγαλύτερος ξένος στον κόσμο. Δεν φαίνεται να ανήκει σε κανέναν. Καμία οργάνωση δεν τον περιορίζει, καμία κοινότητα, καμία κοινωνία, κανένα έθνος».

Αυτή είναι η αφύπνιση ... Και η επανάσταση επίσης!

Είναι μια επανάσταση της ελευθερίας, του να είμαστε ο μοναδικός εαυτός μας – χωρίς να χρειαζόμαστε άδεια από κανέναν! Ποιος θα μας δώσει την άδεια να είμαστε ο εαυτός μας; Μόνο εμείς μπορούμε να το κάνουμε αυτό· Δεν χρειαζόμαστε την άδεια κανενός! Είμαστε η μόνη άδεια που θα χρειαστούμε ποτέ. απλά ξεχάσαμε. Αφιερώστε λίγο χρόνο για να γνωρίσετε πραγματικά τον εαυτό σας – είστε ΟΛΑ, δηλαδή/ήταν/πάντα μπορεί να υπάρξει. Είστε άπειρη αιώνια συνεχώς διευρυνόμενη συνειδητή επίγνωση που ποτέ δεν παύει, ποτέ δεν πεθαίνει, ποτέ δεν λήγει και ποτέ δεν σβήνει... Πάντα ήσουν αυτό, και θα είσαι πάντα αυτό -- ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!

 Τζέισον Χορν   https:// hubpages.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου