Παρασκευή 28 Ιουνίου 2024

Να γιατί αυτές οι ανησυχητικές τάσεις σημαίνουν ότι το μαζικό χάος είναι πιθανό να έρχεται στη Δύση...

 


shutterstock.jpg
από τον Chris MacIntosh


Ερχόμενοι από το θολό νησί της Βρετανίας …

Imagen1.png

Κολλάμε με τους παστούς φίλους μας…

Imagen2.png

"Ο πιο συνηθισμένος κίνδυνος είναι οι τοπικές πλημμύρες, σύμφωνα με το μητρώο κινδύνων της κυβέρνησης, που οδηγεί σε διακοπές ρεύματος και νερού. Αλλά μεταξύ των 100 άλλων πιθανών απειλών για τις οποίες θα πρέπει να είναι προετοιμασμένοι οι άνθρωποι περιλαμβάνουν μια άλλη πανδημία, μια μαζική κυβερνοεπίθεση που κόβει το διαδίκτυο, διακοπή Διαστημικά συστήματα του Ηνωμένου Βασιλείου που επηρεάζουν τα σήματα GPS — ή, σε ακραία περίπτωση, θα μπορούσαν να περιλαμβάνουν σύγκρουση ή ακόμη και την πιθανότητα πυρηνικής επίθεσης στην ηπειρωτική Ευρώπη».

Θα σημειώσετε ότι το βρετανικό κοινό τοποθετείται σε πολεμικές βάσεις. Αυτή είναι η ψυχολογική προετοιμασία για ένα γεγονός μαζικού χάους. Σας λέω εδώ και αιώνες ότι οι τραπεζίτες πρέπει να εξαλείψουν το χρέος, και έχω επίσης επισημάνει ότι ιστορικά παραδείγματα υπογραμμίζουν τους κινδύνους οι ελίτ να χάσουν τον έλεγχο του λαού σε τέτοιες καταστάσεις και σε ορισμένες περιπτώσεις και το κεφάλι τους.

Το ξέρουν αυτό, και ως εκ τούτου έχουν προετοιμαστεί για ένα μέσο για τον έλεγχο των εκατομμυρίων εξαθλιωμένων (δεν θα σας ανήκει τίποτα) και πολύ θυμωμένων (και να είστε χαρούμενοι) πολίτες. Αυτός ο μηχανισμός ελέγχου έχει πολλές πτυχές. «Ρητορική μίσους», νόμοι για έρευνα και κατάσχεση, συνθήκες πανδημίας, CBDC και συνακόλουθα αυταρχικά μέτρα ελέγχου, όπως lockdown, καραντίνα πολιτών και εξαναγκασμός… αχ… πώς να το πούμε αυτό ευγενικά, «ιατρικές διαδικασίες». Ο μεγάλος μπαμπάς, φυσικά, είναι τα CBDC.

Όπου αυτά εφαρμόζονται, τότε η αντίσταση συνθλίβεται γρήγορα. Είναι δύσκολο να κάνετε μια διαμαρτυρία όταν δεν μπορείτε να μπείτε σε λεωφορείο, να γεμίσετε το αυτοκίνητό σας για να οδηγήσετε στην εν λόγω διαμαρτυρία ή ακόμα και να διαμαρτυρηθείτε στο διαδίκτυο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Εάν οι νόμοι για τη «ρητορική μίσους» δεν σας καταφέρουν, σίγουρα θα διακόψει την πρόσβασή σας στο διαδίκτυο και στο τραπεζικό σύστημα.

Όταν μιλάμε για στρατολογία, πολλοί άνθρωποι θα πουν, "Α, αλλά ο λαός δεν έχει στομάχι να το κάνει." Το πρόβλημα είναι ότι θα μπορούσατε να έχετε κάνει το ίδιο επιχείρημα το 1939.

Και δεν είναι μόνο η Βρετανία. Είναι και η Δανία .

Imagen3.png

«Η πραγματικότητα είναι ότι η Δανία και οι σύμμαχοί μας απειλούνται από υβριδικό πόλεμο», δήλωσε ο υπουργός Άμυνας Troels Lund Poulsen κατά τη διάρκεια ομιλίας στην πόλη Allinge. «Καθένας από εμάς θα πρέπει να προετοιμαστεί για το γεγονός ότι, για ένα σύντομο χρονικό διάστημα, μπορεί να μην έχει πρόσβαση σε ηλεκτρισμό ή νερό ή να μην μπορούμε να αγοράσουμε είδη πρώτης ανάγκης».

Στη συνέχεια, στη χώρα των ελεύθερων, αναπτύσσεται η ίδια ατζέντα.

Έρχεται Στρατιωτικό Στρατό; House Passes Μέτρο για αυτόματη εγγραφή ανδρών για επιλεκτική υπηρεσία

«Η Βουλή των Αντιπροσώπων ενέκρινε την Παρασκευή την εκδοχή της για το ετήσιο νομοσχέδιο για την αμυντική πολιτική, εκκαθαρίζοντας ουσιαστικά τον Νόμο περί Εθνικής Άμυνας Άδειας για την Άμυνα των 883,7 δισεκατομμυρίων δολαρίων (NDAA) για να προχωρήσει σε ψηφοφορία 217-199 που σε μεγάλο βαθμό έπεσε σύμφωνα με τις γραμμές του κόμματος. Μόνο τρεις Ρεπουμπλικάνοι ήταν αντίθετοι .

Ορισμένες «αμφιλεγόμενες» τροπολογίες αποτελούν μέρος του, οι οποίες δημιουργούν μια περαιτέρω μάχη με τους Δημοκρατικούς καθώς προχωρά, συμπεριλαμβανομένου ενός μέτρου που εξουσιοδοτεί την Εθνοφρουρά να καταστέλλει τα νότια σύνορα.

Αλλά μεταξύ των πιο ενδιαφέρουσες πτυχές του νομοσχεδίου για το οικονομικό έτος 2025 είναι μια τροποποίηση στο NDAA που εγγράφει αυτόματα όλους τους άντρες στρατευμένους κατοίκους ΗΠΑ στο Σύστημα Επιλεκτικής Υπηρεσίας».

Imagen4.jpg

Σε ένα πρόσφατο συνέδριο στο Ορλάντο (Rebel Capitalist Live), ρώτησα το πλήθος αν καταλάβαινε ότι η χώρα τους (ΗΠΑ) βρισκόταν σε πόλεμο με τη Ρωσία και, εξ ορισμού, την Κίνα. Είναι ένα θέμα στο οποίο έχω χυθεί ένα σωρό ψηφιακό μελάνι εδώ και χρόνια — ο επερχόμενος εμφύλιος πόλεμος στις ΗΠΑ καθώς και ο παγκόσμιος πόλεμος που εκτυλίσσεται τώρα.

Τώρα, γνωρίζω ότι αυτό είναι τουλάχιστον φαινομενικά ένα επενδυτικό ενημερωτικό δελτίο, αλλά η πραγματικότητα είναι ότι η γεωπολιτική είναι αναμφισβήτητα ο πιο σημαντικός μοχλός στις ροές κεφαλαίων και ως εκ τούτου στα επενδυτικά αποτελέσματα.

Επιπλέον, τι ωφελεί ένας αστραφτερός λογαριασμός Interactive Brokers με περισσότερο πράσινο από μια ζούγκλα της Κόστα Ρίκα, εάν εσείς ή τα παιδιά ή τα εγγόνια σας μεταφέρεστε στο κρεατομηχανή πολεμώντας κάποιους πολέμους τραπεζιτών που έχουν σχεδιαστεί για να επιτύχουν τους διπλούς στόχους της ερήμωσης του πληθυσμού (Ατζέντα 2030 , Rockefeller Foundation, Club of Rome) και εμπλουτίζοντας το βαθύ κράτος; Είναι κάπως άσκοπο όλο αυτό. Ο χρόνος για την απόκτηση αυτών των δεύτερων διαβατηρίων, κατοικιών και υπεράκτιων τραπεζικών υπηρεσιών εξαντλείται γρήγορα. Κάντε με αυτήν την προειδοποίηση ό,τι θέλετε.

Α, και παρεμπιπτόντως. Η πιθανότητα να μην συντονιστεί η προετοιμασία από πολλές χώρες των πολιτών των βοοειδών τους σε όλο τον κόσμο (ΗΠΑ, Η.Β., Γερμανία, Αυστραλία και είμαι σίγουρος ότι μου λείπουν άλλα) για στρατολογία είναι περίπου 0%.

Είναι προφανές σε οποιονδήποτε παρακολουθεί το σκατά της πολιτικής των ΗΠΑ και της ευρωπαϊκής πολιτικής.

Οι γκέι ψυχικά ασθενείς κομμουνιστές θέλουν και μας πηγαίνουν όλους στον πόλεμο. Πρέπει να τους απορρίψουμε σε κάθε επίπεδο. Αν δεν το κάνουμε, το μέλλον μας είναι ζοφερό.

Μιλώντας για την ευρωπαϊκή πολιτική…


-

Μια εταιρεία Όχι!

Ας δούμε τι έγινε τις τελευταίες εβδομάδες.

  • Γαλλία : Το κόμμα της Μαρίν Λεπέν νίκησε το κόμμα του Εμανουέλ Μακρόν στη Γαλλία, κερδίζοντας το 34% των ψήφων, με τον Μακρόν να προκηρύσσει πρόωρες εκλογές.
  • Ο πρωθυπουργός του Βελγίου , Αλεξάντερ Ντε Κρου, παραιτήθηκε μετά τα κέρδη της δεξιάς στο Βέλγιο.
  • Ιταλία : Το δεξιό κόμμα της Giorgia Meloni πρόκειται να κερδίσει τις περισσότερες έδρες στην Ιταλία.
  • Ο κυβερνητικός συνασπισμός της Γερμανίας ηττήθηκε από τους συντηρητικούς, με το AFD να τερματίζει δεύτερο.
  • Ιρλανδία : Στην Ιρλανδία εξελέγησαν πολυάριθμοι υποψήφιοι κατά της μετανάστευσης.
  • Ολλανδία : Το κόμμα του Geert Wilders στην Ολλανδία κέρδισε πολλές έδρες και έγινε το δεύτερο μεγαλύτερο κόμμα.
  • Στην Αυστρία , το δεξιό κόμμα FPÖ διπλασίασε τον αριθμό των εδρών του για να γίνει το μεγαλύτερο κόμμα.
  • Στην Ισπανία , το δεξιό κόμμα Vox έχει γίνει το τρίτο μεγαλύτερο κόμμα με περίπου 10% των ψήφων.
  • Αγγλία : Το Reform Party του Nigel Farage ανακοίνωσε το μανιφέστο του:
    • Απορρίψτε την ατζέντα του WEF
    • Ακυρώστε τη συνδρομή στον ΠΟΥ
    • Απορρίψτε την ατζέντα χωρίς μετρητά
    • Οι νόμοι για να σταματήσουν ξύπνησαν την ιδεολογία
    • Νομοσχέδιο για την ελευθερία του λόγου
    • Σταματήστε να ακυρώσετε τον πολιτισμό
    • Scrap Net Zero
    • Ταχεία πυρηνική ενέργεια
    • Στήριξη των αγροτών
    • Απαγόρευση σκραπ στα αυτοκίνητα ορυκτών καυσίμων
    • Φορολογικό σύστημα για την υποστήριξη του γάμου
    • Σε αντίθεση με τα CBDC

Αυτό είναι ένα ξεκάθαρο σημάδι της οργής των πολιτών.

Για να είμαι ειλικρινής, δεν είμαι σίγουρος ότι θα δούμε αμέσως μεγάλες αλλαγές. Νομίζω ότι αυτό μοιάζει με ένα άλεσμα χαμηλότερα. Βλέπετε, όσο οι τραπεζίτες (ΕΚΤ) ελέγχουν το νομισματικό σύστημα στις Βρυξέλλες, η πολιτική εντός των κρατών μελών δεν θα έχει μεγάλη σημασία. Οι μοχλοί ελέγχου πρέπει να σπάσουν και η διαδικασία για να γίνει αυτό, ενώ βρίσκεται τώρα σε εξέλιξη, θα είναι μια σκληρή μάχη. Η ευθραυστότητα θα έρθει μέσω των αγορών συναλλάγματος. Βλέπουμε ήδη τεράστιες διαφορές στις αγορές ομολόγων μεταξύ των κρατών μελών της ΕΕ (δεν κατάφεραν ποτέ να ενοποιήσουν την αγορά ομολόγων στην ΕΕ). Στη συνέχεια θα ακολουθήσουν οι αγορές συναλλάγματος (ευρώ), και αυτό σχεδόν σίγουρα σημαίνει ελέγχους κεφαλαίων. Έχετε προειδοποιηθεί.

Πρακτικά φαγητά; Το ευρώ θα είναι το σημείο θραύσης. Είτε σπάει από την αδράνεια είτε οι παγκοσμιοποιητές το αυτοκαταστρέφουν, αλλά η αυτοκαταστροφή δεν θα συμβεί μέχρι να βάλουν στη θέση τους τα πολύτιμα CBDC τους.

Imagen5.png

Γιατί το λέω αυτό; Ανετα! Τα CBDC ΕΙΝΑΙ έλεγχοι κεφαλαίων. Είναι προγραμματιζόμενα χρήματα. Από τη στιγμή που το έχουν εφαρμόσει, μπορούν —με το πάτημα ενός κουμπιού— να προγραμματίσουν τη δυνατότητά σας να το χρησιμοποιήσετε για να αγοράσετε ένα αεροπορικό εισιτήριο για να αποφύγετε το GTFO ή να το στείλετε σε οποιαδήποτε δικαιοδοσία της αρεσκείας σας. Θέλετε να πετάξετε στην κατοικία σας Plan B στο Fughedabouttheworldistan; «Συγγνώμη, κύριε/κυρία, η πρόσβασή σας σε αυτήν την υπηρεσία δεν συνάδει με τους στόχους βιωσιμότητας του ΟΗΕ, δολοφόνος του κλίματος».

Έτσι, στον κόσμο των νομισμάτων, το USD ωφελεί, αλλά στην πραγματικότητα βλέπουμε μια αποκήρυξη κάθε fiat. Γιατί, όσο ο χρυσός συνεχίζει να σημειώνει νέα υψηλά, δεν έχουμε δει ούτε θεσμικές αγορές;

Imagen6.png

Θα σου πω γιατί. Για τον ίδιο λόγο η Wall Street πρόκειται να κατέβει με αυτό το πλοίο. Έχουν γεμίσει τώρα με δειλούς που φοβούνται να χάσουν ένα σημείο αναφοράς. Δειλοί που φοβούνται πολύ να πουν στα αφεντικά τους να φάνε άμμο αντί να παρουσιάζουν τις προτιμώμενες αντωνυμίες τους στις ESG στις συναντήσεις της ΔΕΗ. Η αγορά χρυσού, παρεμπιπτόντως, γίνεται από κεντρικές τράπεζες ξένων εθνών.

Imagen7.jpg
Και δεν είναι μόνο η τελευταία χρονιά.

Imagen8.png


Αν στραβοπατήσετε δυνατά, θα παρατηρήσετε ότι τρεις (Βραζιλία, Ρωσία, Ινδία, Κίνα) είναι μέλη των χωρών BRICS. Επιπλέον, η Τουρκία θα ενταχθεί στους BRICS. Παρακολουθώ!

Το επισημαίνω αυτό γιατί, όπως μοιράζομαι μαζί σας εδώ και μερικές εβδομάδες, παρακολουθούμε την εμφάνιση ενός πολυπολικού κόσμου, με έναν κόσμο με επίκεντρο τις ΗΠΑ από τη μια πλευρά και έναν κόσμο με επίκεντρο την Κίνα από την άλλη. Για πρώτη φορά, το μερίδιο των χωρών BRICS στην παγκόσμια οικονομία ξεπέρασε αυτό των χωρών της G7 (Καναδάς, Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Ιαπωνία, Ηνωμένο Βασίλειο και ΗΠΑ) σε βάση αγοραστικής ισοτιμίας.

Ο χρυσός παίζει σημαντικό ρόλο σε αυτή την πολυπόλωση. Οι BRICS χρειάζονται το πολύτιμο μέταλλο για να στηρίξουν τα νομίσματά τους και να απομακρυνθούν από το δολάριο ΗΠΑ, το οποίο λειτουργεί ως παγκόσμιο συναλλαγματικό αποθεματικό νόμισμα για περίπου έναν αιώνα. Όλο και περισσότερο παγκόσμιο εμπόριο διεξάγεται τώρα με το κινεζικό γιουάν και υπάρχουν αναφορές ότι οι BRICS - οι οποίες θα μπορούσαν τελικά να συμπεριλάβουν άλλες σημαντικές αναδυόμενες οικονομίες όπως η Σαουδική Αραβία, το Ιράν και άλλες - αναπτύσσουν το δικό τους μέσο πληρωμών.

Μιλώντας εκ των οποίων…

Ο Πούτιν επιβεβαιώνει το ανεξάρτητο σύστημα πληρωμών της Brics στα σκαριά

«Απευθυνόμενος σε ένα πλήθος 12.000 παρευρισκομένων από περισσότερες από 100 χώρες του κόσμου στο 27ο ετήσιο Διεθνές Οικονομικό Φόρουμ της Αγίας Πετρούπολης (SPIEF), ο Πούτιν είπε ότι ένα τέτοιο σύστημα συναλλαγών θα ήταν «ασυγκίνητο από την πολιτική πίεση, την κατάχρηση και τις εξωτερικές κυρώσεις».

Η είδηση ​​ήρθε μετά την ανακοίνωση του προέδρου ότι η Ρωσία ξεπέρασε την Ιαπωνία και έγινε η τέταρτη μεγαλύτερη οικονομία στον κόσμο».

Ο Vlad συνέχισε εξηγώντας γιατί:

"Δεν είναι μυστικό, φυσικά, ότι η αξιοπιστία και η εμπιστοσύνη στα δυτικά συστήματα πληρωμών έχουν υπονομευθεί πλήρως και από τις ίδιες τις δυτικές χώρες. Μαζί με ξένους εταίρους, θα αυξήσουμε τη χρήση των εθνικών νομισμάτων σε διακανονισμούς εξωτερικού εμπορίου , και να αυξήσουν την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα τέτοιων λειτουργιών μέσω της γραμμής Brics."

Η στιγμή που η Δύση παραβίασε τα ρωσικά περιουσιακά στοιχεία (δήθεν για να δώσει στον νάνο της κοκαΐνης) ήταν η στιγμή που τέθηκε σε εφαρμογή μια παγκόσμια κίνηση για μια εναλλακτική.

Θα χρειαστεί λίγος χρόνος για να τεθεί σε εφαρμογή, αλλά θα έρθει. Οι άνθρωποι τείνουν να υπερεκτιμούν τα πράγματα βραχυπρόθεσμα και να τα υποτιμούν μακροπρόθεσμα.

Αυτό ισχύει σε γενικές γραμμές για την τεχνολογία (το αυτοκίνητο, το τηλέφωνο, το διαδίκτυο), αλλά νομίζω ότι αυτό δεν θα είναι διαφορετικό. Βραχυπρόθεσμα, το δολάριο ΗΠΑ δεν πάει πουθενά, παρά όλα τα ζωύφια του χρυσού που ουρλιάζουν για μια κατάρρευση του δολαρίου. Ωστόσο, μακροπρόθεσμα, γινόμαστε μάρτυρες του τέλους της χρηματοπιστωτικής ηγεμονίας που ηγείται η Δύση… και αυτό, φυσικά, βασίζεται στο δολάριο.

Δεν πιστεύω ότι χρειάζεται να παίξουμε αυτό το παιχνίδι της επιλογής. Είναι εύκολο. Η εναλλακτική θα πρέπει να είναι αξιόπιστη και αξιόπιστη. Αυτό θα σημαίνει ότι θα υποστηρίζεται από σκληρά περιουσιακά στοιχεία. Απλώς αγοράστε τα σκληρά περιουσιακά στοιχεία. Είναι ό,τι φθηνότερο έχουν πάει σε όλη την ιστορία (χωρίς πλάκα), επομένως, σε βάση κινδύνου/ανταμοιβής, είναι απίθανο.

International Man 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου