Κυριακή 31 Μαρτίου 2024

Ας αρχίσουμε σιγά σιγά να μπαίνουμε στο κλίμα ενός επικείμενου Γ’ Παγκοσμίου Πολέμου…

 

Το ΝΑΤΟ έχει ξεκινήσει να αποκαλύπτει την παρουσία του και ο πλανήτης πλησιάζει όλο και περισσότερο στο ενδεχόμενο ενός Γ’ Παγκοσμίου Πολέμου, πράγμα που σε πολλούς μάλλον σας διαφεύγει… 

Όλο αυτό το σκηνικό που εντέχνως δεν σας δείχνει κανένα από τα μέσα παραπληροφόρησης, είναι η πρώτη μείζονα και επίσημη ανάπτυξη ΝΑΤΟϊκών στρατευμάτων στο Ουκρανικό έδαφος , και αποτελεί την πρώτη απευθείας αντιπαράθεση δυνάμεων του ΝΑΤΟ με τα Ρωσικά στρατεύματα στην παγκόσμια Ιστορία…

 

Γράφει ο Άλκης Νομικός

 

Ελπίζω να μην σας ταράζω από τον ύπνο που σας θέλουν οι εκάστοτε προδοτικές κυβερνησεις σας , αλλά οφείλω να σας ενημερώσω , πως αυτό που ετοιμάζουν από θέμα συγκέντρωσης οπλισμού , είναι σε μέγεθος τεραστίων διαστάσεων, και κανείς μα κανεις δεν μπορεί πλέον να προεξοφλήσει το όποιο τέλος του !!!!

 

Τα νέα που συνεχώς όλο και μεταβάλλονται , φυσικά προς το χειρότερο , έχουν να κάνουν με μια πολύ μεγάλη ΝΑΤΟΙΚΗ στρατιωτική δύναμη αποτελούμενη από πολλούς Δυτικούς στρατιωτικούς που καταφθάνουν συνεχώς στην Ουκρανική πόλη Τσερκάζι, νότια του Κιέβου !

 

Η δύναμη αυτή μεταφέρετε αεροπορικώς αλλά και σιδηροδρομικώς !!!

 

Πολλά οπλικά συστήματα να γνωρίζεται πως ξεφορτώνονται από τεράστια πλοία των ΗΠΑ στο Ελληνικό λιμάνι της Αλεξανδρούπολης που φυσικά έχει γίνει ένα ακόμη Νατοϊκό έδαφος !!!

 

Μέσα σε αυτά τα οπλικά συστήματα που δεν γνωρίζω αν μεταφέρθηκαν από το συγκεκριμένο λιμάνι είναι και γνωστοί SS24 , που σύμφωνα με τις ρωσικές μυστικές υπηρεσίες , εγκαθίστανται σε ισόγεια σχολείων και νηπιαγωγείων !!!!!! ( Μήπως αυτό σας λέει κάτι ;;;)

 

Τώρα όσο αφορά το ανθρώπινο δυναμικό , αυτό αποτελείτε κυρίως από Γερμανικά, Γαλλικά και Πολωνικά στρατεύματα της Γερμανοπολωνικής δύναμης ταχείας επέμβασης , περίπου 5.000 ανδρών , καθώς και ένα Γαλλικό τάγμα , περίπου 700 ανδρών , οι οποίοι θεωρούνται και οι προπομποί μίας τεράστια δύναμης του ΝΑΤΟ που θα ΕΜΠΛΑΚΕΙ επαναλαμβάνω , θα ΕΜΠΛΑΚΕΙ , στον πόλεμο της Ουκρανίας , προσπαθώντας να αναχαιτίσει την Ρωσική προέλαση η οποία έχει πάρει τέτοια δυναμική που δεν μπορεί να την σταματήσουν τα ανύπαρκτα Ουκρανικά στρατεύματα κυρίως μετά το κτυπήμα στην Μόσχα !!!!

 

Γύρω από την περιοχή Τσερκάζι έχουν τοποθετηθεί αντιαεροπορικά συστήματα Patriot PAC 2 και NASAMS σε μία προσπάθεια να δημιουργηθεί ένας αντιαεροπορικός θόλος για την τυχόν προστασία από αεροπορικές και πυραυλικές επιδρομές των Ρώσων !!!

 

Η ουσία για όσους κοιμάστε ακόμη , είναι ότι το ΝΑΤΟ, όσο διεξάγονται και καλά οι συζητήσεις για το αν θα πάει ή όχι στην Ουκρανία εγώ σας γράφω ότι ΑΠΛΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΗΔΗ ΕΚΕΙ ΜΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΑΡΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ !!!

 

Να σας αναφέρω επίσης , πως η περιοχή Τσερκάσι βρίσκεται νοτίως του Κιέβου και βόρεια της Οδησσού , οπότε αν βάλετε στο google maps το όνομα μπορείται να βρείτε ακριβώς τον χώρο και πως ακριβώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως λιμάνι μεταφοράς !!!

 

Φυσικά στις πηγές δεν αναφέρεται επακριβώς πόσοι είναι οι ΝΑΤΟϊκοί στρατιωτικοί , ωστόσο φαίνεται ότι αυτό που υπάρχει εκει είναι το αρχικό εκστρατευτικό σώμα το οποιο φοβάμαι αν αρχίσει κάτι στο Κιέβο που θα αρχίσει και θα έχει να κάνει με κάτι νέες βόμβες …δώρα των Ρώσων για την σφαγή στο CROCUS θα εμπλακεί !!!

 

Τώρα απλά μένει να φανεί ποιες είναι οι προθέσεις τους, εάν θα παραμείνουν στην πόλη Τσερκάσι, ή αν θα μετακινηθούν νοτιότερα στην Οδησσό, γιατί όλα δείχνουν πως οι Ρώσοι ετοιμάζονται για την πόλη της Μαύρης Θάλασσας πολύ νωρίτερα από ότι εκτιμούσε η Δύση . Γιατί μην σας διαφεύγει ότι και από την πλευρά των Ρώσων γίνεται με γιγαντιαία κινητοποίηση στρατευμάτων !!!!

 

Αγαπητοί φίλοι και φίλες ! Το ΝΑΤΟ έχει ξεκινήσει να αποκαλύπτει την παρουσία του , και ο πλανήτης πλησιάζει όλο και περισσότερο στο ενδεχόμενο ενός Γ’ ΠΠ πράγμα που σε πολλούς μάλλον σας διαφεύγει !!!!


Και κάτι τελευταίο ! Όλο αυτό το σκηνικό που εντέχνως δεν σας δείχνει κανένα από τα μέσα παραπληροφόρησης , είναι η πρώτη μείζονα και επίσημη ανάπτυξη ΝΑΤΟϊκών στρατευμάτων στο Ουκρανικό έδαφος , και αποτελεί την πρώτη απευθείας αντιπαράθεση δυνάμεων του ΝΑΤΟ με τα Ρωσικά στρατεύματα στην παγκόσμια Ιστορία !!!

 

Τώρα ελπίζω να σας έβαλα λίγο στο κλίμα !!!!!!


https://ellinikiafipnisis.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου