Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

Ο σκοπός είναι η πρόκληση του ρωσικού στρατού , ώστε να χτυπηθεί η Ελλάδα.

 

 ‼️🇷🇺 "If F-16s are used against the Russian Armed Forces from airfields of third countries, they will become a legal target for Russia"

– President Putin warns NATO

Poland will become a legitimate target for Russia. That seems fair enough, we can also push your red lines. pic.twitter.com/XTS2oq70lc

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

"Εάν τα F-16 χρησιμοποιηθούν εναντίον των Ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων από αεροδρόμια τρίτων χωρών, θα γίνουν νόμιμος στόχος για τη Ρωσία"

Δεν υπάρχει κανένας λόγος να στείλουμε 32 blk 30 και 24 mirage 2005 στην Ουκρανία. Είναι ένας χαμένος πόλεμος. Η χώρα μας πρέπει να αναβαθμίσει και τα blk 30, αν όχι σε viper, τουλάχιστον σε blk 52. Τα mirage είναι φορείς scalp. Δεν χρειάζεται να ειπωθεί κάτι περισσότερο.

Ο Κούλης μαζί με τον Ταγίπ και τον γελωτοποιό του Κιέβου, από κοινού και σε συντονισμό από την Ουάσιγκτον, εφαρμόζουν κοινό αντισχέδιο βασισμένο στους ορθόδοξους προφήτες μέχρι και Κοσμά Αιτωλό... με αντικειμενικό σκοπό την αναίρεση των προφητειών... και την πρόκληση του ρωσικού στρατού από την Ελλάδα, ώστε να χτυπηθεί η Ελλάδα και όχι η Τουρκία.... 

Για αυτό βλέπουμε ότι βλέπουμε (και θα δούμε και άλλα). Αυτό συμβαίνει γιατί κάποια κέντρα στο εξωτερικό έχουν αποφασίσει για εμάς, χωρίς εμάς... ότι μελλοντικό γεωπολιτικό ρόλο στην περιοχή, πρέπει να διαδραματίσει η Τουρκία (ακόμα και ως Β΄ Οθωμανικό κράτος) και όχι εμείς... εμείς απλά πρέπει να εξαφανιστούμε από την περιοχή.  

Δεν υπάρχει χώρα που να είναι συμμαχική ή φιλική ή ακόμα και δυνάμει συμμαχική ή φιλική, με την οποία να μην έχει καταστρέψει τις σχέσεις μας, αυτή η προδοτική, Φοινικοβαβυλώνια κυβέρνηση. 

https://zeys-elaynon.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου