Πέμπτη 31 Αυγούστου 2023

Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ – Ενδιαφέρει όλους! «ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΚΟΥΣΟΥΜΕ»!




 «Οι αριστεροί παράφρονες επιχειρούν πολύ σκληρά να επαναφέρουν τα lockdowns και τις υποχρεωτικότητες για τον COVID με όλη την αιφνιδιαστική τρομοκρατία τους για τις νέες παραλλαγές που έρχονται. Πω-πω!. Ξέρετε τι άλλο έρχεται; Εκλογές.

«Θέλουν να επανεκκινήσουν την υστερία του COVID, ώστε να μπορούν να δικαιολογήσουν περισσότερα lockdown, περισσότερη λογοκρισία, περισσότερα παράνομα ψηφοδέλτια, περισσότερα ταχυδρομικά ψηφοδέλτια και τρισεκατομμύρια δολάρια σε πληρωμές στους πολιτικούς τους συμμάχους που κατευθύνονται στις εκλογές του 2024. Ακούγεται οικείο; Αυτοί είναι κακόβουλοι άνθρωποι. Πρόκειται για άρρωστους ανθρώπους με τους οποίους έχουμε να κάνουμε.

«Αλλά σε κάθε τύραννο του COVID που θέλει να μας αφαιρέσει την Ελευθερία, ακούστε αυτά τα λόγια – ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΜΟΡΦΩΘΟΥΜΕ! Οπότε μην το σκέφτεστε καν. Δεν θα κλείσουμε τα σχολεία μας. Δεν θα δεχθούμε τα lockdown σας. Δεν θα τηρήσουμε τις εντολές σας για υποχρεωτική μάσκα και δεν θα ανεχθούμε τις εντολές σας για υποχρεωτικά εμβόλια.

«Νόθευσαν τις εκλογές του 2020 και τώρα προσπαθούν να κάνουν το ίδιο πράγμα από την αρχή, νοθεύοντας τις πιο σημαντικές εκλογές στην ιστορία της χώρας μας, τις εκλογές του 2024, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει προσπάθεια να επαναφέρουν τον COVID.

Αλλά θα αποτύχουν γιατί δεν θα το αφήσουμε να συμβεί. Όταν επιστρέψω στον Λευκό Οίκο, θα χρησιμοποιήσω κάθε διαθέσιμη αρχή για να περικόψω την ομοσπονδιακή χρηματοδότηση σε οποιοδήποτε σχολείο, κολέγιο, αεροπορική εταιρεία ή σύστημα δημόσιας συγκοινωνίας που επιβάλλει υποχρεωτική μάσκας ή υποχρεωτικότητα εμβολιασμού. Ευχαριστώ πολύ.”

Δημήτρης Γιαννόπουλος

https://www.triklopodia.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου