Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2022

Πολλοί άνθρωποι πλήρως εμβολιασμένοι για το COVID τυφλώνονται τώρα

 

γράφει ο Ethan Huff

Έχουμε ακούσει τα πάντα για τις πολλές περιπτώσεις μυοκαρδίτιδας και περικαρδίτιδας μετά την ένεση, καθώς και για τους λήπτες που έχουν επανειλημμένως βρεθεί «θετικοί» για τον ιό ακόμη και μετά την πράξη εμβολιασμού. Υπάρχει όμως και μια άλλη ανησυχητική παρενέργεια που εμφανίζεται στους «πλήρως εμβολιασμένους» για τον κορωναϊό της Wuhan (COVID-19) και η οποία σπάνια αναφέρεται: η τύφλωση.

Τα τελευταία στοιχεία από το Ηνωμένο Βασίλειο δείχνουν ότι ένας αυξανόμενος αριθμός πλήρως εμβολιασμένων ανθρώπων χάνουν την όρασή τους. Το σύστημα κίτρινης κάρτας του Οργανισμού Ρύθμισης Φαρμάκων και Προϊόντων Υγείας (MHRA) δείχνει επί του παρόντος 163 περιπτώσεις ολικής τύφλωσης μεταξύ των ατόμων που εμβολιάστηκαν με τη βελόνα της Pfizer-BioNTech, μαζί με επιπλέον έξι περιπτώσεις απώλειας της κεντρικής όρασης και τέσσερις περιπτώσεις αιφνίδιας απώλειας της όρασης.

Είκοσι ένα άτομα φέρονται επίσης να πάσχουν τώρα από «παροδική τύφλωση» που προκλήθηκε ειδικά από την ένεση της Pfizer. Αυτή η ανεπιθύμητη ενέργεια περιλαμβάνει οπτική διαταραχή ή απώλεια της όρασης στο ένα μάτι για μερικά δευτερόλεπτα ή ακόμη και λεπτά κάθε φορά.

Άλλα 20 άτομα πέραν αυτού φέρονται να έχουν υποστεί μια αντίδραση που ονομάζεται «μονόπλευρη τύφλωση», η οποία είναι όταν ένα άτομο τυφλώνεται ή βλέπει θολά μόνο στο ένα μάτι.

«Συνολικά, έχουν αναφερθεί 8.016 οφθαλμικές διαταραχές ως ανεπιθύμητες αντιδράσεις του σκευάσματος Pfizer από τις 6 Απριλίου 2022», ανέφερε η Daily Exposé.

Αξίζει τον κόπο να τυφλωθείς μόνο και μόνο για να νιώθεις «προστατευμένος» από ένα κρυολόγημα;

Η ένεση της AstraZeneca, η οποία είναι ένα από τα εμβόλια COVID που διατίθενται σήμερα στο Ηνωμένο Βασίλειο, συνδέεται επίσης με περιπτώσεις τύφλωσης.

Από τις 6 Απριλίου, η MHRA έχει λάβει 324 αναφορές τύφλωσης, τρεις αναφορές απώλειας κεντρικής όρασης, πέντε αναφορές αιφνίδιας απώλειας όρασης και 29 αναφορές παροδικής τύφλωσης μεταξύ 14.895 οφθαλμικών διαταραχών, οι οποίες συνδέονται ειδικά με τη βελόνα AstraZeneca.

Η Moderna κάνει επίσης ενέσεις σε ανθρώπους στο Ηνωμένο Βασίλειο, αν και σε πολύ μικρότερο ποσοστό από τις προαναφερθείσες εταιρείες. Παρόλα αυτά, πολλοί άνθρωποι που παίρνουν τη βελόνα της Moderna είναι πλέον επίσης τυφλοί.

Η MHRA δείχνει ότι σε συνδυασμό με την ένεση Moderna υπήρξαν 34 αναφορές τύφλωσης και 56 αναφορές οπτικής εξασθένησης. Συνολικά, έχουν αναφερθεί 1.519 οφθαλμικές διαταραχές ως ανεπιθύμητες ενέργειες του εμβολίου της Moderna.

«Συνολικά, αν συμπεριληφθούν οι ανεπιθύμητες αντιδράσεις που αναφέρθηκαν όταν δεν διευκρινίστηκε η μάρκα του εμβολίου, έχουν αναφερθεί 24.516 οφθαλμικές διαταραχές ως ανεπιθύμητες αντιδράσεις των ενέσεων Covid-19, με 525 από αυτές τις αντιδράσεις να είναι πλήρης τύφλωση», ανέφερε το Exposé.

«Οι «ελεγκτές γεγονότων» (fact checkers) παράλληλα με τις αρχές έχουν αναλάβει την υπόθεση να κρύψουν αυτά τα δεδομένα κάτω από το χαλί και τα έχουν χαρακτηρίσει αναξιόπιστα. Το σκεπτικό τους είναι ότι «επειδή κάποιος αναφέρει το συμβάν μετά την πραγματοποίηση του εμβολίου, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι οφείλεται στο εμβόλιο»».

Ένα άτομο με το όνομα Louis κατέγραψε στο Twitter την ιστορία της συζύγου του, η οποία τις εβδομάδες και τους μήνες που ακολούθησαν την ένεση AstraZeneca τυφλώθηκε εντελώς στο αριστερό της μάτι και κατά 30-60% στο δεξί της μάτι.

Ο νευρολόγος που περιέθαλψε τη γυναίκα την προειδοποίησε να μην κάνει τη δεύτερη δόση του εμβολίου.

«Όπως μπορείτε να δείτε, η δυστυχία την οποία οι ελεγκτές γεγονότων αγνοούν ως «όχι κατ’ ανάγκην σφάλμα του εμβολίου» είναι πολύ πραγματική για τους ανθρώπους που την αναφέρουν», πρόσθεσε το Exposé.

«Αλλά γιατί τα εμβόλια COVID προκαλούν τύφλωση στους ανθρώπους;»

Η απάντηση θα μπορούσε να έχει να κάνει με το γεγονός ότι τα εμβόλια COVID προκαλούν επίσης σοβαρά καρδιαγγειακά προβλήματα, συμπεριλαμβανομένου του εγκεφαλικού επεισοδίου. Η απώλεια της όρασης συχνά συνοδεύει το εγκεφαλικό επεισόδιο, οπότε όλα αρχίζουν να βγάζουν νόημα.

Μετάφραση από το πρωτότυπο: Καταχανάς (Γ. Μεταξάς)

https://kanenazori.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου