Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2021

Ζούμε στην εποχή του παραλόγου.




 Επί τέλους μάθαμε ότι η χώρα μας διαθέτει πλήθος λοιμωξιολόγων και μάλιστα εξελίχθηκαν σε τηλεαστέρες με ενδεχόμενη προοπτική πολιτικής δραστηριοποίησης και καθιέρωσης.

Επίσης μάθαμε ότι κάθε ένας απ αυτούς τους λοιμωξιολόγους-τηλεαστέρες διαθέτει δική του άποψη σχετικά με την πανδημία του κορωνοιού.

Μάθαμε κατ αρχήν ότι δεν χρειάζεται να φορά μάσκα ο γενικός πληθυσμός, αλλά μόνο όσοι έχουν κάποιο πρόβλημα. (Τότε δεν υπήρχαν αρκετές ποσότητες μασκών).

Μάθαμε ότι μεγάλη προστασία από τον ιό παρέχουν οι αποστάσεις μεταξύ των πολιτών, αρχικά δύο μέτρα με μετά με τις εκπτώσεις η απόσταση περιορίστηκε στο 1,5 μέτρο.

Τώρα μάθαμε ότι οι μάσκες κάνουν καλό σε όλους, καθιερώθηκαν υποχρεωτικές για το σύνολο του πληθυσμού και μάλιστα με ποινή προστίμου σε όσους δεν τη φοράνε. (Τώρα έχουμε εργοστάσια με μεγάλη παραγωγή μασκών που πρέπει να καταναλωθούν).

Ακόμα και στις εκκλησίες πρέπει να τηρούνται οι προβλεπόμενες αποστάσεις με περιορισμένο αριθμό πιστών σε κάθε λειτουργία.

(Εξαιρούνται οι συνωστιζόμενοι στα ΜΜΜ όπου εκεί μπορούν οι επιβάτες να είναι ο ένας πάνω στον άλλο σαν σαρδέλλες, αφού στα ΜΜΜ δεν μεταδίδεται ο ιός).

Μάθαμε ότι τα καταστήματα λιανικού εμπορίου πρέπει να ανοιγοκλείνουν περιοδικά σαν ακορντεόν για να ζαλίζεται ο ιός και να μη ξέρει ποιον να πρωτοπροσβάλλει και έτσι να ψοφήσει.

Μάθαμε επίσης ότι τα σχολεία μπορεί να λειτουργούν με ανοικτά παράθυρα μέσα στο χειμώνα, αφού οι μαθητές κουβαλάνε μαζί του από μία κουβέρτα, ώστε να μη κρυώνουν και αφού ο ιός όταν βλέπει ανοικτό παράθυρο λοξοδρομεί και φεύγει μακριά.

Τώρα το γεγονός ότι τα σχολεία έμειναν κλειστά δύο μήνες και τα παιδιά εκπαιδεύονταν με λάπτοπ και ταμπλέτες, έγινε για να εκπαιδευτούν στη χρήση των ηλεκτρονικών μέσων με πρόφαση την πανδημία.

Μάθαμε, μάθαμε, μάθαμε!!!

Τελικά το μόνο χρήσιμο που μάθαμε είναι ότι η χώρα μας διαθέτει αρκετό έμψυχο υλικό με ηλίθιες, ανούσιες, επικίνδυνες και καταστροφικές ιδέες για την εξαθλίωση των υπηκόων της.

https://filologos10.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου