Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2020

Έλληνες σε όλη την Ελλάδα αψήφησαν τις απαγορεύσεις και παρέλασαν υψώνοντας Ελληνικές σημαίες έχοντας απέναντι τους αστυνομία και αναρχικούς

 


Ακροαριστεροί κουκουλοφόροι σε ρόλο Αστυνομικών στην Πάτρα!


Κανονικά πραγματοποιήθηκε η παρέλαση στην Αίγινα καθώς οι κάτοικοι αψήφησαν τις απαγορεύσεις της κυβέρνησης και παρέλασαν στους δρόμους υπό τους ήχους του «Μακεδονία Ξακουστή» για να τιμήσουν τους ήρωες του έπους του 1940, που έδωσαν τη ζωή τους για την πατρίδα. 

Μάλιστα δεν παρέλασαν μόνο δάσκαλοι και μαθητές αλλά και γονείς και ιερείς, ενώ οι υπόλοιποι κάτοικοι ζητωκραύγαζαν. Υπενθυμίζουμε πως οι συμμετέχοντες στην παρέλαση μπορεί να τιμωρηθούν από την κυβέρνηση με κάθειρξη έως και 10 ετών (!) για «διασπορά του κορωνοϊού».

Κουκουλοφόροι και Κράτος κατά των παρελάσεων

Παρελάσεις πραγματοποιήθηκαν και σε αρκετές ακόμα περιοχές όπως στη Πάτρα και στη Θεσσαλονίκη στην οποία υπήρξε και τραυματίας. Συγκεκριμένα παρέλαση με μηχανές και ΙΧ αυτοκίνητα πραγματοποίησαν πολίτες στην οδό Αγίου Ανδρέου, στην Πάτρα, παρά τις απαγορεύσεις. Η εν λόγω παρέλαση ήταν προγραμματισμένη να ξεκινήσει από τη Veso Mare, ωστόσο τα σχέδια ανατράπηκαν λόγω συγκέντρωσης ομάδων αναρχικών κουκουλοφόρων στο σημείο και εντέλει η συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε στην αρχή της Αγίου Ανδρέου, στη συμβολή με την Τριών Ναυάρχων. Στη συνέχεια δράση ανέλαβαν αστυνομικοί, οι οποίοι τους σταμάτησαν.

Στην ΑΘΗΝΑ, περίπου 150 άτομα συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Συντάγματος το πρωί της Τετάρτης με σημαίες στα χέρια με σκοπό να παρελάσουν και να διαμαρτυρηθούν για το γεγονός ότι φέτος απαγορεύτηκαν οι καθιερωμένες εκδηλώσεις για την εθνική επέτειο. Αστυνομικές δυνάμεις που ήταν εκεί τους σταμάτησαν και τους συγκέντρωσαν στο κέντρο της πλατείας.

Στην Θεσσαλονίκη, αστυνομικοί έσπευσαν να εμποδίσουν παρέλαση πολιτών. Ακολούθησε ένταση και επεισόδια και κατά τη διάρκεια της επιχείρησης της αστυνομίας, ένας από τους αστυνομικούς έπεσε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να μεταφερθεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο.


https://ellinikiafipnisis.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου