Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2020

Γιατί τόση φροντίδα και τόσα μέτρα κατά του ιού;

 


Τι μπορεί να επιδιώκουν; Τι από όσα σου έχουν πει τα προηγούμενα χρόνια τελικά έγινε για το καλό σου;

 

Γράφει ο Πυθαγοριδης Πυθαγορας

 

Α)   Οι  κυβερνώντες  νοιάζονται   για  την  ζωή  του  λαουτζίκου  .  Ούτε  γι'  αστείο  !   Το  απέδειξαν  μέσα  στα  τελευταία χρόνια  της  κρίσης  οτι  δεν  νοιάζονται  καθόλου .

Β) Οι κυβερνώντες ( τραπεζίτες ) διαπίστωσαν οτι ο ιός πραγματικά υπάρχει και κινδυνεύουν ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ . Γι' αυτό τόσα μέτρα .  Αυτό το σενάριο έχει ένα τρωτό σημείο : Εάν είχαν ανησυχήσει τόσο πολύ θα ανακοίνωναν οτι θα δώσουν ένα σεβαστό χρηματικό ποσόν σε ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ανακαλύψει ένα ματζούνι που καταστέλλει τον ιό ! Τέτοια χρηματικά έπαθλα συνηθίζονται . Κάποιοι μαθηματικοί κέρδισαν σεβαστά ποσά επειδή έλυσαν κάποιο πρόβλημα ( άλυτο μέχρι της μέρες τους ) και κάποια ομάδα μηχανικών κέρδισε το ποσόν που είχε ορισθεί ως κίνητρο - βραβείο σε όποιον κατασκευάσει έναν ΕΠΑΝΑΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕΝΟ πύραυλο για το διάστημα. Για  την  σύλληψη  του  Σαντάμ  είχαν   δώσει  25  εκατομμύρια  δολλάρια    σε  όποιον   αποκαλύψει  την  κρυψώνα  του  .  
Τόσοι εναλλακτικοί θεραπευτές , βοτανοθεραπευτές , ανοιχτόμυαλοι γιατροί , έξυπνοι απλοί άνθρωποι υπάρχουν σε όλο τον κόσμο . Ένα τέτοιο δέλεαρ θα τους έβαζε σε κίνηση όλους . Ακούω οτι οι φορείς του AIDS στην Θεσσαλονίκη ( χωρίς να είναι γιατροί ) ανακάλυψαν κάτι δίαιτες με μάγκο και άλλα φρούτα που καταστέλλουν τον ιό ( ή ισχυροποιούν το αμυντικό σύστημα ) . Φυσικά απο τα "σοβαρά" ΜΜΕ ούτε κουβέντα δεν θα ακούσετε γι' αυτό . Απλοί άνθρωποι γελοιοποίησαν βαρύγδουπους καθηγητάδες και ιατρικές σχολές και φαρμακευτικές εταιρείες .


Επομένως το  δεύτερο  σενάριο καταρρίπτεται με βάση την κοινή λογική .

Γ) Είναι γνωστό και στις χελώνες ακόμα οτι οι τραπεζίτες ΚΑΤΑΚΕΥΑΖΟΥΝ ένα πρόβλημα για να σερβίρουν μια λύση που δεν λύνει τελείως το πρόβλημα αλλά τους βολεύει για κάποιον άλλον ( μυστικό ) λόγο . Θέλεις να εισβάλλεις στο Αφγανιστάν ; Φροντίζεις ώστε να πέσουν οι Δίδυμοι Πύργοι . Θέλεις να λάβεις μέρος στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο ; Αφήνεις τους Ιάπωνες να βομβαρδίσουν το Πέρλ Χάρμπορ . Δεν έχω μαγνητοφωνήσει τις μυστικές συνομιλίες αλλά υποπτεύομαι οτι και εκείνη η οικονομική κρίση του 1971 ήταν ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΗ απο τους τραπεζίτες ώστε να δώσουν το ΠΡΟΣΧΗΜΑ στον Νίξον ( άλλο άτακτο παιδί ) να αποδεσμεύσει το δολλάριο απο τον χρυσό πράγμα που σημαίνει οτι οι τραπεζίτες μπορούσαν πλέον να τυπώνουν όσα δολλάρια ήθελαν ( να δημιουργούν χρήμα απο τον αέρα ) χωρίς να υπάρχει στην αποθήκη ο αντίστοιχος χρυσός ! Ήταν 13 Αυγούστου του 1971 . Ο Νίξον το δικαιολόγησε λέγοντας οτι με αυτό το μέτρο δεν θα ήταν πια δυνατόν να επαναληφθεί εκείνη η κρίση . Βέβαια στα χρόνια που ακολούθησαν άλλου είδους οικονομικές κρίσεις ταλαιπώρησαν την ανθρωπότητα ( ίσως περισσότερες απο όσες πρίν το 1971 ) .
Έτσι και σήμερα υπάρχει έντονη η υποψία ( βεβαιότητα θα την έλεγα ) οτι αυτό το καραγκιοζιλίκι για τον "ιό" στρώνει τον δρόμο για μια προκατασκευασμένη "λύση" . Τί θα είναι αυτή η "λύση" ; Ένα παγκόσμιο νόμισμα με βάση τον χρυσό ; Μια ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ των τραπεζιτών ; Μείωση του πληθυσμού ; Υποχρεωτικό τσιπάρισμα ;
Ό,τι και να είναι δεν θα είναι για το καλό μας . Και είμαστε στην αρχή ακόμη . Η "λύση" θα σερβιριστεί όταν οι άνθρωποι θα πεθαίνουν απο την πείνα στους δρόμους έτσι ώστε όλοι να την υποδεχτούν με ανακούφιση !

ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ...

Σου είπαν οτι η ΚΑΚΙΑ ΧΟΥΝΤΑ κατέστρεψε την Κύπρο . ΠΡΕΠΕΙ να κάτσουμε στα αυγά μας . Η Κύπρος είναι μακρυά . Ή Καραμανλής ή πόλεμος . Είναι για το ΚΑΛΟ των παιδιών σου να υποχωρήσουμε . ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ τους ξένους που μας επανέφεραν την "Δημοκρατία".

Σου είπαν οτι ΠΡΕΠΕΙ να αποδεχτούμε το γκριζάρισμα των Ιμίων . Είναι για το ΚΑΛΟ μας . Δηλαδή τί θέλετε ; Να δείτε φέρετρα ; ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ τους αμερικάνους που μεσολάβησαν .

Σου είπαν οτι ΠΡΕΠΕΙ να παίξεις τα λεφτά σου στο Χρηματιστήριο . Είναι για το ΚΑΛΟ σου . ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ τα καλά παπαγαλάκια που μας πληροφορούν για τις "καλές" μετοχές .

Σου είπαν οτι ΠΡΕΠΕΙ να αναλάβουμε τους Ολυμπιακούς Αγώνες . Είναι για το ΚΑΛΟ μας . Κάτι ψιλά θα μας στοιχίσουν αλλά τα έργα θα μας μείνουν για πάντα . ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ την Εθνική Γριά που τους οργάνωσε τόσο άψογα .

Σου είπαν οτι ΠΡΕΠΕΙ να μπούμε στα μνημόνια . Είναι για το ΚΑΛΟ ΜΑΣ . ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ τους "θεσμούς" που δέχτηκαν ( τόσο ανιδιοτελώς !) να μας σώσουν .

Σου είπαν οτι ΠΡΕΠΕΙ να δεχτούμε (λαθρο) μετανάστες . Είναι για το ΚΑΛΟ μας . Τους ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ( τους λαθρομετανάστες ) που διάλεξαν την Ελλάδα !

Τώρα οι ΙΔΙΟΙ έρχονται και σου λένε οτι υπάρχει πανδημία . Οτι ΠΡΕΠΕΙ να παγώσουμε την οικονομία . Να τα κλείσουμε όλα . Είναι για το ΚΑΛΟ μας . ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ τις πολυεθνικές φαρμακοβιομηχανίες που βιάζονται να παρασκευάσουν εμβολιάκι .

Λοιπόν , εάν τις έξι πρώτες φορές κρίνεις οτι σου είπαν την αλήθεια , πίστεψέ τους και τώρα . Εάν όμως κρίνεις οτι σου είπαν ψέμματα , μάλλον πάλι ψέμματα σου λένε . Απλά πράγματα.


https://ellinikiafipnisis.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου