Κυριακή 26 Ιουλίου 2020

Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ: Έτσι θα οδηγηθούμε σωστά στη..."Μεγάλη Επανεκκίνηση" (ωχ...ωχ..!))




"Mεγάλη επανεκκίνηση" ???
Πιο εξελιγμένη ακόμα; :
 " Smart Fascism " ?
Με την τεχνητή νοημοσύνη να ρυθμίζει και να ελέγχει κάθε πτυχή και παράμετρο της ζωής των ανθρώπινων πληθυσμών; : Όταν ακούς για "τεχνητή νοημοσύνη" έχεις κατανοήσει πλήρως τις διαστάσεις του θέματος;
 Τι εννοούν ακριβώς, τι παραμονεύει πίσω από τη "Μεγάλη Νέα Εικόνα", προς τα πού οδεύει ή οδεύουν το ανθρώπινο πειραματόζωο-είδος; Μήπως η τεχνο-επιστήμη θα χρησιμοποιηθεί επιτέλους προς όφελος του ανθρώπινου είδους (Αν και "πολιτισμένος", έχασα το μέτρημα: Ποιο καρτέλ με απαύτωσε σήμερα;), ο πλούτος και η ισχύς θα κατανεμηθεί ισομερώς μέσα στις ανθρώπινες κοινωνίες και η Φύση δεν θα αντιμετωπίζεται ως ευκαιρία για λεηλασία; Ποια είναι η "παρακαταθήκη" του COVID; Γιατί αν κρίνουμε από την ισοπέδωση των θεμελιωδών ελευθεριών, την επέλαση του φονικού ιατροφαρμακευτικού καρτέλ και του τελευταίου παγκόσμιου ιατρικού δικτατορικού πραξικοπήματος ενός διάτρητου αφηγήματος, των ψυχοπαθών "κεφαλών της υγείας"  και του άκρως αντικοινωνικού μέτρου των lockdowns σε μια φιμωμένη-απρόσωπη μετα-ανθρώπινη κοινωνία (It' s a muzzle world, baby! - Είναι ένας φιμωμένος κόσμος, μωρό μου!), καθώς και από τη φύση του παγκόσμιου χρηματοπιστωτικού μοντέλου ως τώρα, μόνο καχύποπτοι μπορούμε να είμαστε, μόνο...!!
Τι ευαγγελίζεται επίσημα το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ : COVID-19's legacy: This is how to get the Great Reset right (Η κληρονομιά του COVID: Έτσι θα οδηγηθούμε σωστά στη..."Μεγάλη Επανεκκίνηση"-τη βάψατε οριστικά!)

Ιδού κι ένα ενδιαφέρον βίντεο (Μια ενοχλητική ματιά στο μέλλον Μπίλ Γκέιτς , Έλον Μάσκ & η Τέταρτη βιομηχανική επανάσταση) :




Από την περιγραφή του βίντεο:
Η Τέταρτη Βιομηχανική Επανάσταση τελικά, θα αλλάξει όχι μόνο ότι κάνουμε, αλλά και το ποιοι είμαστε. Θα επηρεάσει την ταυτότητά μας και όλα τα ζητήματα που σχετίζονται με αυτήν: την αίσθηση της ιδιωτικότητας μας, την έννοια ιδιοκτησίας μας, τα καταναλωτικά μας πρότυπα, τον χρόνο που αφιερώνουμε στην εργασία και την αναψυχή, και πώς αναπτύσσουμε τη σταδιοδρομία μας, καλλιεργούμε τις δεξιότητές μας, συναντάμε ανθρώπους, και καλλιεργούμε σχέσεις. Ήδη αλλάζει την υγεία μας και οδηγεί σε έναν «ποσοτικοποιημένο» εαυτό, και νωρίτερα από ότι πιστεύουμε, μπορεί να οδηγήσει σε αυξητική βελτίωση του ανθρώπου. Η λίστα είναι ατελείωτη επειδή δεσμεύεται μόνο από τη φαντασία μας. - Klaus Schwab , Πρόεδρος και Ιδρυτής του Παγκοσμίου Οικονομικού Φόρουμ



https://antidras.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου