Ποια είναι η διατροφική τους αξία και με ποιους τρόπους μπορείτε να τα καταναλώσετε; Σας παραθέτω παρακάτω άρθρα αξιόλογων συναδέλφων διαιτολόγων, ώστε να διαβάσετε τα πάντα για τα φρούτα του καλοκαιριού... και γιατί όχι να διαλέξετε το δικό σας αγαπημένο!
Καλοκαιρινά φρούτα... πηγές βιταμινών!, της Μαρίας Δημητρίου: https://www.
Κεράσια, βερίκοκα, ροδάκινα, σταφύλια, πεπόνι, καρπούζι... θα τα βρείτε όλα!
Καρπούζι: Ο βαρόνος του καλοκαιριού, του Πάρη Παπαχρήστου: https://www.
Δε λέγεται τυχαία ο βαρόνος του καλοκαιριού, αφού αποτελεί πηγή βιταμινών Α, Β6, Β1, C, λυκοπενίου, β-καροτενίου, καλίου, μαγνησίου και διαλυτών φυτικών ινών! Πόσο όμως είναι μία μερίδα του;
Ανανάς: Πόσα γνωρίζεις για το εξωτικό φρούτο;, της Μέμας Λαμπροπούλου: https://www.
Τι τον κάνει να ξεχωρίζει; Ένα συστατικό του που ονομάζεται «βρωμελίνη»... γνώρισε λοιπόν τι είναι!
Πεπόνι: Δροσιά και πλούσια γεύση, του Παναγιώτη Βαραγιάννη: https://www.
Τι πιο ευχάριστο για τα ζεστά καλοκαιρινά απογεύματα, από ένα μπολ παγωμένο πεπόνι; Γνωρίζετε όμως τι συμβαίνει εάν αφήσετε το πεπόνι κομμένο σε φέτες για πολλή ώρα;
Κεράσια, της Διονυσίας Βουτσά: https://www.
Την επόμενη φορά που θα ακούσετε για κεράσια, κρατήστε μεγάλο καλάθι! Γιατί; Όλες οι πληροφορίες εντός του άρθρου.
Σύκα: Ποια είναι η διατροφική τους αξία;, της Ειρήνης Κοντοπίδου: https://www.
Πώς θα διαλέξετε το καλύτερο και πόσες ποικιλίες σύκων υπάρχουν; Όλες οι απαντήσεις που ψάχνετε βρίσκονται στις γραμμές του άρθρου.
Paris Papachristos
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου