Σάββατο 31 Μαρτίου 2018

Αν μας κλέβουν, κάνουμε ότι κοιμόμαστε.


Η Ελληνική Αστυνομία μας προτρέπει σε περίπτωση που αντιληφθεί κανείς ότι κάποιος (ή κάποιοι) μπήκε στο σπίτι απρόσκλητος να προσποιηθεί ότι κοιμάται, να κλειδωθεί μέσα στο δωμάτιο, γιατί όχι, να βρει και μια τρύπα να κρυφτεί ή να εύχεται ποτέ να μην είχε γεννηθεί.

Του Στρατή Μαζίδη

Θα μπορούσε βέβαια να προτείνει κάποια σχέδια οργάνωσης και άμυνας. Συμβουλεύει επίσης να πάρει ο πολίτης το 100 και να κρατήσει τη γραμμή ανοικτή. Όταν βέβαια καταφέρει να πιάσει διότι πλέον στο 100 μπαίνεις σε αναμονή για αρκετά λεπτά. 

Κι εντάξει, ας κάνει ο πολίτης ότι κοιμάται, ας μην αντισταθεί στην αρπαγή της περιουσίας του από έναν κακοποιό που δε μόχθησε για τίποτε. Ας το καταπιεί κι αυτό. Αν όμως ο κακοποιός δει τη 15χρονη κόρη του να κοιμάται στο διπλανό δωμάτιο και θελήσει να εκτονωθεί; Αν βάλει στο μάτι τη γυναίκα του; Εκεί τι κάνει; Θα της πει ότι το είδε στον ύπνο της; Θα της προτείνει να κάνει ένα ζεστό ντους, να χαλαρώσει και να το ευχαριστηθεί; Πάμε με τα καλά μας;!

Έτσι ειρηνικές ήταν και οι δύο γυναίκες στο Περιστέρι με τους δύο Αλβανούς που όταν δεν έμειναν ικανοποιημένοι από τη λεία, βιάζαν ασταμάτητα μπροστά στη μητέρα τη 46χρονη κόρη η οποία από επιλογή δεν είχε ως τότε σαρκικές επαφές. Τι έχει να πει η ΕΛΑΣ σε αυτήν τη γυναίκα για το μαρτύριο που έζησε; Πώς την προστάτευσε; 

Πρέπει κάποια στιγμή να διαλέξουμε. Είμαστε κοινωνία νομοταγών ή ανόμων; Είμαστε κοινωνία που διώκει για κακούργημα το νοικοκύρη γιατί αμύνθηκε απέναντι στον εισβολέα; Τι είμαστε; Τι θέλουμε να είμαστε!



*photo: Alexas_Fotos / pixabay 


freepen.gr 

thesecretrealtruth

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου