Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

Γραφείο νεοσκλάβων της Ε.Ε γίνεται η Ελλάδα

Η Ε.Ε επιδοτεί την Ελλάδα για να κρατήσει τους πρόσφυγες-Επένδυση για την Ε.Ε οι ανθρώπινες ζωές.
Μόνο ως προσχεδιασμένο έγκλημα μπορεί να χαρακτηριστεί η στάση των κρατών-μελών της Ε.Ε εναντίον της Ελλάδας και των προσφύγων-μεταναστών. Ειδικά μετά το εθνικιστικό τραστ της Αυστρίας με τα κράτη των δυτικών Βαλκανίων που δρουν ως μία δεύτερη Ε.Ε μέσα στην Ε.Ε φαίνεται καθαρά ότι οι Βρυξέλλες ήθελαν τελικά από την αρχή η Ελλάδα να γίνει μία αποθήκη ανθρώπων βάζοντας ένα δεύτερο ανθρωπιστικό πρόβλημα μέσα σε μια χώρα που εδώ και 7 χρόνια βιώνει ήδη το ανθρωπιστικό πρόβλημα των Ελλήνων εξαιτίας των Μνημονίων.

400,000 πρόσφυγες θα "φιλοξενήσει" η Ελλάδα
Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και η ελληνική κυβέρνηση που πόνταρε στον "ανθρωπισμό" της Ε.Ε έχει αποδεχτεί την θέση του μαντρόσκυλου της Ε.Ε έχοντας παράλληλα χάσει την κυριαρχία της χώρας με ένα ΝΑΤΟ να κάνει κουμάντο στο Αιγαίο και με μια Τουρκία που αποφασίζει πόσους ανθρώπους θα "αδειάζει" στην Ευρώπη πιέζοντας για περισσότερα ανταλλάγματα όσο μαίνεται ο πόλεμος στην Συρία και ο νέος πόλεμος εναντίον των Κούρδων του Ιράκ και στα σύνορα με  την Συρία.
Η "ανθρωπίστρια" καγκελάριος Μέρκελ επέπληξε την Ελλάδα που δεν έχει έτοιμα στρατόπεδα συγκέντρωσης χωρητικότητας 50,000 προσφύγων και μεταναστών που ήδη βρίσκονται στην χώρα. Όμως η Ελλάδα τις επόμενες εβδομάδες περιμένει ακόμη 70,000 μετανάστες και πρόσφυγες ανεβάζοντας τον αριθμό στους 120,000 τουλάχιστον.
Ο αριθμός αυτός συνεχώς θα ανεβαίνει διότι τελικά το πρώτο σχέδιο εισροής μεταναστών και προσφύγων που έγινε στην σύνοδο για το προσφυγικό τον περασμένο Νοέμβριο θα είναι αυτό που θα πραγματοποιηθεί με  ελάφρυνση της Τουρκίας κατά 400,000 πρόσφυγες από τα περίπου 2,5 εκατ. που είναι μαντρωμένοι σε τουρκικά στρατόπεδα συγκέντρωσης. Καθόλου τυχαίο ότι 400,000 ήταν το νούμερο των προσφύγων που ζήτησε να εγκλωβιστούν στην Ελλάδα ο Βέλγος ομόλογος του υπουργού Μουζάλα  μόλις πριν λίγες ημέρες. Ο υπουργός Μουζάλας το έθεσε ως υπερβολή λέγοντας ότι ζητήθηκε ένα τεράστιο στρατόπεδο 400,000 θέσεων στην Αττική. Όλα δείχνουν ότι το νούμερο θα είναι αυτό, απλά οι 400,000 θα διανεμηθούν σε όλη την επικράτεια της Ελλάδας.

Η Κομισιόν μάς "δουλεύει"
Η Κομισιόν ανακοινώνει μέσου της εκπρόσωπου Τύπου Μίνας Αντρέεβα ότι η Επιτροπή παρακολουθεί στενά την κατάσταση και προετοιμάζει σχέδια έκτακτης ανάγκης για να βοηθήσει τόσο την Ελλάδα, όσο και τις άλλες χώρες του Βαλκανικού Διαδρόμου για να αποφευχθεί μια ανθρωπιστική κρίση. Πρόσθεσε ότι η Επιτροπή εξετάζει για τις χώρες αυτές τις τρέχουσες και μελλοντικές ανάγκες υποδοχής των προσφύγων, ανθρώπινου δυναμικού, χρηματοδότησης και υλική υποστήριξη.
Όμως η Αυστρία που εκπροσωπεί και τις χώρες του "Βαλκανικού Διαδρόμου" κλείνει τις πόρτες για ενδιάμεσους σταθμούς στα Βαλκάνια και την Αυστρία. Ο Αυστριακός υπουργός Καγκελαρίας, Γ.Όστερμαϊερ, βάζει φράκτη στα σχέδια της Κομισιόν απαιτώντας γερμανική βίζα ή απευθείας μετεγκατάστασή τους από την Ελλάδα με μοναδικό σταθμό την Γερμανία: "Σε περίπτωση που η Γερμανία προτίθεται να συνεχίσει να δέχεται συντεταγμένα πρόσφυγες, θα πρέπει είτε να παίρνει τους ανθρώπους από την Ελλάδα είτε να τους χορηγεί βίζα διέλευσης. Αυτό, όμως, θα μπορεί να ισχύει μόνο για πρόσφυγες, οι οποίοι θα έχουν καταγραφεί στην Ελλάδα και θα περιμένουν στα hotspot".

"Οι πρόσφυγες είναι επένδυση"
Παράλληλα, οι πολιτικοί και οικονομικοί στόχοι της Ε.Ε δεν αλλάζουν πορεία. Οι πρόσφυγες και μετανάστες ως "ευκαιρία κέρδους" συνεχίζει να είναι το σλόγκαν των Ευρωπαίων εταίρων, οι οποίοι δεν ενδιαφέρονται ούτε για τους Έλληνες πολίτες που έχουν να σηκώσουν το εθνικό και προσφυγικό βάρος, αλλά ούτε και για τους πρόσφυγες και μετανάστες. 
Ο επίτροπος Μοσκοβισί δείχνει το "καλό ναζιστικό πρόσωπο" της Ε.Ε λέγοντας ότι τα νέα εργατικά χέρια από την Ανατολή θα λύσουν τα προβλήματα μιας Ευρώπης η οποία γερνάει και δεν μπορεί να βγάλει τα έξοδά της:  "Η προσφυγική κρίση θα μπορούσε να θεωρηθεί απειλή, όμως αυτή η αντίληψη δεν θα έπρεπε να σβήσει τα οικονομικά οφέλη που θα μπορούσε να προέλθουν από την αιφνίδια αύξηση του πληθυσμού". Μάλιστα ενημέρωσε γιατί η Γερμανία δέχθηκε ένα μεγάλο αριθμό προσφύγων και βέβαια δεν το έκανε για ανθρωπιστικούς λόγους: "Θα ήταν μια κοντόφθαλμη άποψη να θεωρούμε τους πρόσφυγες και τους μετανάστες γενικότερα αποκλειστικά ως βάρος το οποίο θα πρέπει να σηκώσουμε και όχι ως μέσον για τις ευρωπαϊκές χώρες ο πληθυσμός των οποίων γερνάει, όπως είναι η Γερμανία".
Και σαν να μην έφτανε η απίστευτη ομολογία του γιατί βασανίζουν ανθρώπους, ο Γάλλος επίτροπος τους χαρακτήρισε ως επένδυση: "Οι ευρωπαϊκές χώρες δεν θα πρέπει να περιμένουν παθητικά τα πιθανά οικονομικά οφέλη αλλά να εφαρμόσουν πολιτικές ένταξης οι οποίες να στοχεύουν στους πρόσφυγες ως επένδυση ακόμα και αν βραχυπρόθεσμα οι χώρες υποδοχής θα έχουν οικονομικές συνέπειες". 
Συνεχίζοντας το ναζιστικό του παραλήρημα ο Πιερ Μοσκοβισί εξαγγέλλει και τις νέες αλλαγές που θα επέλθουν στις χώρες όπου οι πρόσφυγες θα εγκατασταθούν. Ως παράδειγμα ο Επίτροπος περιέγραψε την περίπτωση ενός Σύρου γιατρού ο οποίος δεν μπορεί να ασκήσει το επάγγελμά του γιατί το πτυχίο του δεν αναγνωρίζεται στην Ευρώπη αλλά δεν μπορεί να γίνει ούτε ταξιτζής γιατί "πρόκειται για ένα κλειστό επάγγελμα σε ορισμένες χώρες". Έτσι, όπως είπε, η κρίση των προσφύγων θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί "ως καταλύτης για τις μεταρρυθμίσεις που χρειάζονται οι αγορές αγαθών και υπηρεσιών".
Αυτό που δεν είπε ο σοσιαλιστής Γάλλος πολιτικός είναι  το τι θα γίνει με τις χώρες, όπως η Ελλάδα, που ήδη η πραγματική ανεργία τους είναι πάνω από το 30% και πόσο θα πέσουν τα μεροκάματα και οι μισθοί έτσι ώστε να χωρέσουν πολλαπλάσιοι νέοι άνεργοι που δεν είναι άλλοι από τους πρόσφυγες και μετανάστες. Απάντηση σε αυτό μπορεί να είναι η πρόταση προ μηνών του προέδρου της Κομισιόν, Ζαν Κλωντ Γιουνκέρ, ότι η Ε.Ε θα πρέπει να θεσμοθετήσει έναν πανευρωπαϊκό κατώτατο μισθό. 

Ελληνική κυβέρνηση:Το μαντρόσκυλο της Ε.Ε
Όσον αφορά στην Ελλάδα, η κυβέρνηση έχει παραιτηθεί εντελώς από τις οποιεσδήποτε διαπραγματεύσεις και απαιτήσεις όσον αφορά το προσφυγικό-μεταναστευτικό, στήνει τσαντίρια όπου βρει χωρίς καμία προετοιμασία ενώ γνώριζε εδώ και ένα χρόνο το πρόβλημα και που θα οδηγούσε. Δέχεται κονδύλια από την Ε.Ε για να φτιάξει στρατόπεδα συγκέντρωσης που θέλει να τα ονομάζει σημεία ταυτοποίησης για μετεγκατάσταση χωρίς να υπάρχει χώρα της Ε.Ε που να μετεγκαταστήσει τους ταυτοποιήμενους πρόσφυγες και μετανάστες. Δέχεται αιματοβαμμένο χρήμα μέσω κονδυλίων που μοιάζουν με Πακέτο Μάρσαλ για διορισμούς σε κοινωφελή εργασία Ελλήνων ανέργων να παίζουν τον ρόλο των φυλάκων στρατοπέδων και ακόμη υποστηρίζει ότι η πολιτική της είναι "κοινωνική".
Η κυβέρνηση άργησε να ζητήσει από τους Δήμους και Περιφέρειες την συνδρομή τους για τηναξιοπρεπή φιλοξενία με αποτέλεσμα να έχουν ξεκινήσει απειλητικές κινήσεις εναντίον των προσφύγων όπως στα Γιαννιτσά και που θα γίνουν σε λίγο καιρό ρουτίνα και σε άλλες πόλεις όπου θα εγκατασταθούν πρόσφυγες. Με αυτό τον τρόπο θα πετύχει τον σκοπό που θέλει η Ε.Ε να εμφανιστεί ο νεοναζισμός και φασισμός πιο έντονα μέσα στην χώρα έτσι ώστε να χαρακτηρίζεται οποιαδήποτε διαφορετική προσέγγιση για το θέμα απάνθρωπη και αντιευρωπαϊκή. Ένα ευρωπαϊκό ανθρωπιστικό πρόβλημα φέρνει ένα ευρωπαϊκό ναζιστικό πρόβλημα που μπορεί να το λύσει μόνο μία ευρωπαϊκή κυβέρνηση με ευρωπαϊκούςμηχανισμούς τάξης και καταστολής.

stontoixo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου