Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

Ο Πόντιος που έσπασε το Παγκόσμιο ρεκόρ Γκίνες!

Η προσπάθεια του Έλληνα & Πόντιου Δασκάλου Πολεμικών Τεχνών για το 5ο Παγκόσμιο Ρεκόρ ΓΚΙΝΕΣ στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.
Σε μία αθλητική βραδιά όπου οι πολεμικές τέχνες είχαν τη τιμητική τους και η οποία πραγματοποιήθηκε στις 25 Νοε 2012 στο κλειστό γυμναστήριο του ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ στη ΚΡΗΤΗ, ο ήδη κάτοχος 4 Παγκοσμίων Ρεκόρ ΓΚΙΝΕΣ Κώστας Καρυπίδης κατάφερε να κατοχυρώσει και το 5ο κατά σειρά ρεκόρ με τίτλο «τα 10 γρηγορότερα τραβήγματα σπαθιού και κοψίματα στόχων» όπως αναφέρει το pontos-news.gr

Την εκδήλωση διοργάνωσε ο Πανελλήνιος Οδηγός Πολεμικών Τεχνών και σε αυτή συμμετείχαν σχολές πολεμικών τεχνών και μαχητικών αθλημάτων από τη ΚΡΗΤΗ ενώ κεντρικός καλεσμένος της βραδιάς ήταν ο Τεχνικός Επικεφαλής του Ελληνικού Συνδέσμου Ιαπωνικών Πολεμικών Τεχνών κ. Καρυπίδης Κώστας με την Ομάδα Επιδείξεων του.

Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα δίωρο θέαμα δυναμικών αθλημάτων και να ζήσουν παράλληλα από κοντά ένα ακόμα Παγκόσμιο Ρεκόρ ΓΚΙΝΕΣ.

Την εκδήλωση στήριξε ο ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, λοιποί φορείς, τοπικές επιχειρήσεις και φυσικά ο κόσμος της πόλης ο οποίος κατέκλυσε το κλειστό γυμναστήριο.

Να σημειωθεί εδώ ότι με το ρεκόρ αυτό ο κ. Καρυπίδης –μαζί με γνωστό Ιάπωνα σπαθιστή- είναι ο μοναδικός στον Κόσμο με τόσα Παγκόσμια Ρεκόρ ΓΚΙΝΕΣ από το χώρο των πολεμικών τεχνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου