Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΠΑΙΡΝΑΜΕ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ??????


Οι Κύπριοι παίρνουν δάνειο από τη Ρωσία, εμείς παρακαλάμε τους Μερκοζί!

Οι Κύπριοι παίρνουν δάνειο από τη Ρωσία, εμείς παρακαλάμε τους Μερκοζί!Οι αδελφοί μας Κύπριοι έκαναν αυτό που η ξεπουλημένη διακυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου δεν τόλμησε. Αντί να κάθονται και να υφίστανται τους εκβιασμούς των παραπληγικών των Βρυξελλών, πήγαν και πήραν δάνειο από τη Ρωσία. Το tsantiri τα έχει «χώσει» πολλές φορές στον Πρόεδρο Χριστόφια, αλλά εν προκειμένω του βγάζουμε το κάπελο. Διαβάστε το δημοσίευμα από το site onlycy.com:
Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για την παραχώρηση προς την Κυπριακή Δημοκρατία του ρωσικού δανείου, ύψους 2,5 δισεκατομμυρίων ευρώ, σύμφωνα με τον Υπουργό Οικονομικών Κίκη Καζαμία.
Κληθείς να αναφέρει στο περιθώριο επίσκεψης του στο Στρατόπεδο «Α. Παναγίδη», όπου ενημερώθηκε για τις εργασίες που θα πραγματοποιηθούν για την υλοποίηση της επένδυσης με το Κατάρ, πότε θα δοθεί το δάνειο από τη Ρωσία ύψους 2,5 δισεκατομμυρίων ευρώ, ο κ. Καζαμίας είπε ότι «μπορείτε να μετράτε αντίστροφα».
«Σας είπα ότι το αργότερο μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου θα υλοποιηθεί έμβασμα της πρώτης, από τις τρεις δόσεις του ρωσικού δανείου, που ανέρχεται στα 590 εκατομμύρια ευρώ», ενώ το Φεβρουάριο θα δοθεί η δεύτερη δόση, πρόσθεσε.
Ερωτηθείς αν υπάρχει ενδεχόμενο παραχώρησης χρηματοδότησης στην Κύπρο από άλλες σοβαρές πηγές, πέραν της Ρωσίας, ο κ. Καζαμίας είπε ότι θα γίνει «με παρόμοιους ευνοϊκούς όρους που είχαμε την προσφορά από τη Ρωσική Ομοσπονδία».
ΠΡΟΣΕΞΤΕ: Οι Κύπριοι δεν αρκούνται μόνο στο δάνειο από τη Ρωσία, θα αναζητήσουν δάνεια και από άλλες σοβαρές πηγές. Όχι ΔΝΤ, όχι Ε.Ε., όχι από τους εκβιαστές που διαλύουν την Ελλάδα. Η Κύπρος είναι επίσης μέλος της Ε.Ε. και της Ευρωζώνης. Γιατί η Κύπρος μπορεί και δανείζεται με ευνοϊκούς όρους απ’ όπου θέλει και εμείς όχι; Ο κύριος Παπαδήμος, ο κύριος Παπανδρέου, ο κύριος Καρατζαφέρης και -βεβαίως- ο κύριος Σαμαράς μπορούν να μας διαφωτίσουν; Μπορούν ή είναι όλοι «συνένοχοι» στην τρέλα;

Το κείμενο είναι απο το :  http://www.tsantiri.gr/kypros/i-kiprii-pernoun-danio-apo-ti-rosia-emis-parakalame-tous-merkozi.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου