Πέμπτη 18 Ιουλίου 2019

Telegraph: Η Ελλάδα ιδανική επιλογή για οικογενειακές διακοπές


Perierga.gr - Telegraph: Η Ελλάδα ιδανική επιλογή για οικογενειακές διακοπές

Η βρετανική Telegraph εξυμνεί την Ελλάδα και την χαρακτηρίζει ως την ιδανική ταξιδιωτική επιλογή για οικογένειες.
Το ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων που προσφέρει, η ποικιλομορφία της, το εξαιρετικό κλίμα, η ασυναγώνιστη ελληνική φιλοξενία σε συνδυασμό με την εύγευστη κουζίνα και την πλούσια ιστορία της είναι μερικοί από τους παράγοντες που την κατατάσσουν σαν τον ιδανικό προορισμό για οικογενειακές διακοπές σύμφωνα με την Telegrpah.
Η Telegraph προτείνει στις οικογένειες να επιλέξουν να επισκεφθούν την Ελλάδα τον Ιούνιο ή τον Σεπτέμβριο, για να απολαύσουν μια ξεχωριστή ταξιδιωτική εμπειρία χωρίς πολυκοσμία και με σχετικά λίγα χρήματα.
Αποδεικνύοντας τις αμέτρητες επιλογές που προσφέρει η Ελλάδα για οικογενειακές διακοπές οι συντάκτες της Telegrpah προτείνουν ένα ευρύ φάσμα προορισμών τόσο της νησιωτικής όσο και της ηπειρωτικής χώρας. Ανάμεσά τους βρίσκεται η Κρήτη και η Ζάκυνθος που διαθέτουν ευρύχωρα και άνετα καταλύματα. Η Χαλκιδική φιγουράρει επίσης στη λίστα καθώς έχει να επιδείξει ξενοδοχεία βραβευμένα ως φιλικά για τις οικογενειακές διακοπές.
Perierga.gr - Telegraph: Η Ελλάδα ιδανική επιλογή για οικογενειακές διακοπές

Για τις ξεχωριστές και αμμώδεις παραλίες της ξεχωρίζει η Νάξος ενώ η Κέρκυρα και το Τολό αποτελούν όμορφους και πιο οικονομικούς προορισμούς, που βρίσκονται κοντά και σε αρχαιολογικές περιοχές.
Η Ύδρα και οι Σπέτσες αποτελούν επίσης οικογενειακούς προορισμούς που βρίσκονται κοντά στην Αθήνα, εξυπηρετώντας τις μικρές εξορμήσεις. Η Ρόδος μνημονεύεται ως ένας προορισμός που διακρίνεται για τα μεγάλα ξενοδοχειακά συγκροτήματα με All Inclusive πακέτα.
Τέλος,και οι Κυκλάδες συνολικά προτείνονται ως ακόμα μια επιλογή για οικογενειακές διακοπές στην Ελλάδα.
perierga.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου