Δευτέρα 5 Αυγούστου 2024

ΑΠΕ-ΜΠΕ & Cia... Δημοσιογραφική αλητεία, ή έμμισθη δημοσιογραφική πορνεία;

 

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

«Χρυσός Δανάην έπεισεν εθέλουσαν»
(Ο χρυσός έπεισε τη Δανάη να το θέλει)
Στον μύθο της Δανάης όπου ο Δίας την «διακόρευσε» με τη χρυσή βροχή...

Τα ελληνόφωνα και διεθνή ΜΜΕ, η αργυρώνητη δημοσιογραφική πορνεία στην "πολιτισμένη" δύση, όλοι όσοι σιτίζονται στην πρεσβεία είναι πλέον προβλέψιμοι!

Ο Πάουλ Γιόζεφ Γκαίμπελς, ωχριά μπροστά στη σημερινή δημοσιογραφία... Τώρα φταίει το Ιράν που θέλει να προκαλέσει πόλεμο! Χθες ήταν η "αραβική άνοιξη made in USA" με τον "αιμοσταγή δικτάτορα" Μπασάρ Αλ Άσαντ... Διαχρονικά στην πρωτοπορία του ναζιστικού αφηγήματος το ΑΠΕ-ΜΠΕ... Χθες, κάποιος αριστερός κύριος Ψύλλος, μας δηλητηρίαζε το μυαλό και την ψυχή για τα χημικά του χασάπη Άσαντ [τώρα "μούγκα στη στρούγκα", ούτε μία συγνώμη, καθόσον ήταν σε διατεταγμένη υπηρεσία  25 Φλεβάρη 2024: "Το "ισλαμικό κράτος" (isis) υπεύθυνο για τη ΧΗΜΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ ΤΟ 2015... Και τώρα;], τα "λευκά κράνη" και το θεάρεστο έργο τους... ( 6 Απρίλη 2017: Έπεσε και το τελευταίο φύλλο συκής για τη δημοσιογραφία και τις σχέσεις της με τις μυστικές υπηρεσίες!) Σήμερα κάποιος δεξιός κύριος Περδικάρης, δίνει τη γραμμή: "Η Τεχεράνη αδιαφορεί αν θα προκαλέσει πόλεμο"! Η δημοσιογραφική πορνεία στην ίδια διατεταγμένη υπηρεσία, όπως επιτάσσει η πρεσβεία, η γραμμή του θείου Σαμ όλα τα ΜΜΕ... Κι είναι κρατικοδίαιτοι, τους πληρώνει ο ελληνικός λαός για να τον παραπληροφορούν!

Δικαίως σημειώνει ο "Νέος Θερσίτης": «Σιγά που θα ζητούσαν και… συγγνώμη
… ή που θα τολμούσαν να γράψουν “Το Ισραήλ … αδιαφορεί αν θα προκαλέσει πόλεμο”!
»

➥ «Το Ιράν επιμένει στο Διεθνές Δίκαιο! Απορρίπτει αμερικανικές, ευρωπαϊκές & αραβικές εκκλήσεις να μετριάσει την απάντησή του στη δολοφονία του Ισμαήλ Χανίγια»!

«Δεν θα μπορέσουν να ψεύδονται αιωνίως.
Θα πρέπει αργά ή γρήγορα να απαντήσουν,
στη λογική με λογική, στις ιδέες με ιδέες,
στο συναίσθημα με το συναίσθημα.
 Και τότε θα σιωπήσουν: το κάστρο των εκβιασμών τους,
η βία και τα ψέματά τους θα καταρρεύσουν.»
Πιέρ Πάολο Παζολίνι

Εύστοχα σημειώνει ο "Νέος Θερσίτης" παραθέτοντας και φωτογραφίες τίτλων των ΜΜΕ:

«Πάνω σειρά τίτλων - Τα ελληνικά ΜΜΕ, σήμερα νωρίς το πρωί:
Πανομοιότυποι τίτλοι με κεντρική γραμμή “Η Τεχεράνη αδιαφορεί αν θα προκαλέσει πόλεμο!
Κάτω σειρά τίτλων -Τα ΙΔΙΑ ΜΜΕ, την ΙΔΙΑ μέρα δυό ώρες αργότερα, μετά τις δηλώσεις Νετανιάχου:  Αφού … έκαναν τον χαζό για ότι είχαν γράψει λίγο πριν, τώρα … ενημερώνουν:
“Το Ισραήλ θα χτυπήσει πρώτο”!
Σιγά που θα ζητούσαν και … συγγνώμη
… ή που θα τολμούσαν να γράψουν “Το Ισραήλ … αδιαφορεί αν θα προκαλέσει πόλεμο”!
Βρε ουστ!
Να κλείσουν να ησυχάσουμε από τους βόθρους!
»
"Νέος Θερσίτης"

Η ΕΣΗΕΑ; Τι είναι τούτο; Εξωτικό φρούτο;

Η λεγόμενη "Ανεξάρτητη Αρχή" (Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο); Εξωτικό φρούτο κι αυτή, αλλά όταν πρόκειται να λειτουργήσει ως κατασταλτικός φασιστικό μηχανισμός, βρίσκει τον εξαίρετο Αλέξανδρο Τσίγγο, Δημοσιογράφο (με Δ κεφαλαίο):  Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο... ΟΧΙ! Δεν ξεχνώ! Και δε το βουλώνω!

Τα πολιτικά, κόμματα, οι συνδικαλιστικές οργανώσεις; Στη "σωστή πλευρά της ιστορίας" και φυσικά ενωμένοι για την αντιμετώπιση του Ρωσικού ιμπεριαλισμού...

https://www.press-gr.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου