Τετάρτη 7 Αυγούστου 2024

Ζώντας από τη Γη - Τροφοδοτήστε την οικογένειά σας από το σπίτι σας…

 Ζώντας από τη γη - Ταΐστε την οικογένειά σας από το σπίτι σας...

Το οικόπεδο είναι ένας τόπος παραγωγής. Τα τρόφιμα, οι φυτικές ίνες και τα καύσιμα είναι μερικά μόνο από τα πράγματα που μπορεί να παράγει ένα σπίτι για μια οικογένεια. Το πιο σημαντικό, ένα οικόπεδο μπορεί να παράγει μια εξαιρετική ποιότητα ζωής για εσάς και αυτούς που ενδιαφέρεστε περισσότερο.

Σε αυτό το βίντεο σας κάνουμε μια ξενάγηση στο σπίτι μας στο απόγειό του, στις αρχές του καλοκαιριού. Αυτή η εποχή του χρόνου είναι πολυάσχολη για εμάς. Έχουμε κοτόπουλα στο βοσκότοπο, τόσο για κρέας όσο και για αυγά. Έχουμε γουρούνια που εκτρέφουμε για να ταΐσουμε την οικογένειά μας και να μας παρέχουν κάποιο προϊόν για να πουλήσουμε στην τοπική μας κοινότητα. Έχουμε μια αγελάδα στα χωράφια, που τρώει γρασίδι. Είναι έγκυος, παράγει ένα μοσχάρι και σύντομα εκτρέφει φρέσκο ​​γάλα. Έχουμε επίσης πάπιες, γαλοπούλες και γκινιές, που όλα βοηθούν στην παραγωγή και τη φροντίδα της γης στην οποία ζούμε.

Επίσης, καλλιεργούμε φυτά στο σπίτι μας. Πατάτες, ντομάτες, βότανα. Στο νέο περιβόλι φυτρώνουν μήλα, αχλάδια, ροδάκινα, βαρέλια, νεκταρίνια και πολλά πολλά μούρα!

Εκτός από φαγητό, το σπίτι μας μας παρέχει καύσιμα, ενέργεια και ένα υπέροχο μέρος για να μεγαλώσουμε οικογένεια. Κάντε μια περιήγηση στο σπίτι μας σήμερα και εμπνευστείτε για να αναπτύξετε το δικό σας σπίτι! Δείτε το παρακάτω…

Αν σας αρέσει αυτή η ιδέα,  φροντίστε να τη μοιραστείτε με τους φίλους σας και να εμπνεύσετε κάποιον που γνωρίζετε . Όλα γίνονται δυνατά με λίγη έμπνευση

https://www.ecosnippets.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου