Κυριακή 23 Ιουνίου 2024

Φως και διαστάσεις : μια βαθύτερη οπτική


Benjamin Fulford   10/6/2024

Ημυστική μάχη για τον πλανήτη γη εντείνεται, καθώς τα Λευκά Καπέλα και οι εναπομείναντες σατανιστές παλεύουν για τον έλεγχο ενός επερχόμενου οικονομικού γεγονότος μαύρου κύκνου. Πηγές της Ασιατικής Μυστικής Κοινωνίας και των Λευκών Καπέλων των δυτικών στρατιωτικών μυστικών υπηρεσιών λένε ότι κανένα νέο σύστημα δεν θα είναι δυνατό μέχρι να απομακρυνθούν οι σατανιστές στο παρασκήνιο του ψεύτικου καθεστώτος Μπάιντεν. Οι σατανιστές, από την πλευρά τους, προσπαθούν τόσο να δολοφονήσουν τους αντιπάλους τους όσο και να καλύψουν την επανεκκίνηση του χρηματοπιστωτικού τους συστήματος με δωροδοκίες.

Ανεξάρτητα από αυτό, τα στοιχεία μιας επερχόμενης οικονομικής ανωμαλίας είναι συντριπτικά. Πρώτα απ ‘όλα, από την περασμένη Κυριακή, 9 Ιουνίου 2024, η Σαουδική Αραβία τερμάτισε την 50ετή συμφωνία πετροδολαρίου. Η συμφωνία αυτή ήρθε αφότου ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ρίτσαρντ Νίξον, το 1971 αφαίρεσε το δολάριο ΗΠΑ από τον κανόνα του χρυσού και ανάγκασε τον υπόλοιπο κόσμο να αγοράζει δολάρια ΗΠΑ.

Τώρα η Σαουδική Αραβία έχει ενταχθεί σε ένα πρότζεκτ ψηφιακού νομίσματος κεντρικής τράπεζας που κυριαρχείται από την Κίνα, χρησιμοποιώντας τον κώδικα στον οποίο βασίζεται το e-yuan της Κίνας.

https://www.reuters.com/technology/saudi-arabia-joins-bis-led-central-bank-digital-currency-trial-2024-06-05/

Αυτό σημαίνει ότι η Αμερικανική Εταιρεία έχασε έναν αγώνα εξουσίας στη Σαουδική Αραβία, η οποία είδε τον θάνατο τουλάχιστον δέκα πριγκίπων. Η πυραυλική επίθεση που παρέλυσε το USS Eisenhower συνέβαλε επίσης στο να χάσει η Εταιρεία τον έλεγχο της αγοράς πετρελαίου. Οι δυνάμεις των Χούτι πίσω από την επίθεση λένε: «Η άνευ προηγουμένου στόχευσή της από τις ένοπλες δυνάμεις της Υεμένης σηματοδοτεί το τέλος της αμερικανικής στρατιωτικής κυριαρχίας στις θάλασσες, αντιπροσωπεύοντας μια σημαντική γεωπολιτική πτώση για την αμερικανική “αυτοκρατορία”».

https://english.almasirah.net.ye/post/40374/US-Fails-to-Hide-the-Slap-Yemen-s-Attack-on-the-Eisenhower-Echoes-Worldwide

Σε μια ένδειξη ότι ενδέχεται να εμπλέκονται οι Ρώσοι, ο πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν δήλωσε ότι «η Ρωσία μπορεί να προμηθεύσει πυραύλους μεγάλου βεληνεκούς σε χώρες που μπορούν να χτυπήσουν ευαίσθητους στόχους των χωρών που προμηθεύουν αντίστοιχα όπλα στην Ουκρανία».

https://pravda-en.com/world/2024/06/05/557008.html?ysclid=lx35devny1788040743

Η Ρωσία επίσης έστειλε πυρηνικά οπλισμένα υποβρύχια και πλοία στην Κούβα. Ρωσικές πηγές της FSB εξηγούν: «Η πλειοψηφία του ρωσικού λαού θέλει να ανακόψει τις ΗΠΑ από μια επανάληψη της κρίσης των πυραύλων της Κούβας».
Αμέσως μετά, ο ψεύτικος πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, έκανε στροφή 180 μοιρών και είπε: «Οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν υποστηρίζουν την ιδέα της χρήσης αμερικανικών όπλων για χτυπήματα εναντίον της Μόσχας ή του Κρεμλίνου».

https://tass.com/world/1799711

Οι ΗΠΑ αντιδρούν σε αυτή την ήττα με τον ίδιο τρόπο που ενήργησαν οι Ιάπωνες μετά την απώλεια τεσσάρων αεροπλανοφόρων κατά τη διάρκεια της μάχης του Μίντγουεϊ: κρύβοντας την αλήθεια από το κοινό. Με άλλα λόγια, υπάρχει μια μαζική συγκάλυψη της μεγαλύτερης στρατιωτικής ήττας των ΗΠΑ από την εποχή του Βιετνάμ.
Ωστόσο, σε μια ένδειξη ότι οι ΗΠΑ γνωρίζουν πως το παιχνίδι για τον έλεγχο της παγκόσμιας οικονομίας έχει τελειώσει, το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ μόλις έδωσε το πράσινο φως στις 40 πολιτείες των ΗΠΑ που σχεδιάζουν να εκδώσουν τα δικά τους υποστηριζόμενα από χρυσό και ασήμι νομίσματα. Το δικαστήριο αποφάνθηκε: «Οι Ηνωμένες Πολιτείες διατηρούν ένα διπλό τραπεζικό σύστημα, που αποτελείται από παράλληλα ομοσπονδιακά και πολιτειακά τραπεζικά συστήματα. Αυτό το διπλό σύστημα επιτρέπει στις ιδιωτικές τράπεζες να επιλέξουν αν θα λάβουν χάρτη από την ομοσπονδιακή κυβέρνηση ή από μια πολιτειακή κυβέρνηση.»

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι συνδεόμενες με το Συμβούλιο Ομοσπονδιακών Αποθεμάτων (FRB) αμερικανικές τράπεζες έκλεισαν 79 υποκαταστήματα σε μόλις έξι εβδομάδες, ξεπερνώντας μέχρι στιγμής τα 400 για το 2024.

Η πτώση του Συμβουλίου Ομοσπονδιακών Αποθεμάτων (Federal Reserve Board) και της Αμερικανικής Εταιρείας του είναι ο λόγος για τον οποίο έχει ενταθεί ο μυστικός πόλεμος σχετικά με το τι θα το αντικαταστήσει.
Μια φατρία είναι η ομάδα GESARA, της οποίας τα σχέδια είναι, όπως αναφέρει ο David Wilcock στο κανάλι του στο Telegram, τα εξής:

Η GESARA (Global Economic Stabilization and Recovery Act: Παγκόσμια Πράξη Οικονομικής Σταθεροποίησης και Ανάκαμψης) ψηφίστηκε να εφαρμοστεί και από τα 209 κυρίαρχα έθνη του κόσμου, σύμφωνα με την υπογεγραμμένη Συμφωνία του Παρισιού του 2015 για την Κλιματική Αλλαγή, ξεκινώντας από την αποκατεστημένη Δημοκρατία των Ηνωμένων Πολιτειών, γνωστή ως NESARA (National Economic Stabilization and Recovery Act).
Η NESARA:
– Ακυρώνει όλα τα χρέη πιστωτικών καρτών, υποθηκών και άλλα χρέη προς τράπεζες λόγω παράνομων τραπεζικών και κυβερνητικών δραστηριοτήτων. Πολλοί αναφέρονται σε αυτό ως «ιωβηλαίο» ή πλήρη άφεση χρέους. 
– Καταργεί τους ομοσπονδιακούς φόρους εισοδήματος στις ΗΠΑ.
– Δημιουργεί κατ ‘αποκοπή συντελεστή 17% για μη απαραίτητα νέα είδη, μόνο έσοδα από φόρους επί των πωλήσεων για την κυβέρνηση. 
– Καταργεί την Υπηρεσία Εσωτερικών Εσόδων (IRS), με τους υπαλλήλους του IRS να μεταφέρονται στο Υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ. 
– Αποκαθιστά το Συνταγματικό Δίκαιο σε όλα τα δικαστήρια και τα νομικά θέματα στη Δημοκρατία των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής. 
– Επανεκπαιδεύει όλους τους δικαστές και δικηγόρους στο Συνταγματικό Δίκαιο. 
–Απομακρύνει όλους τους πράκτορες της σκοτεινής συμμορίας, τους διοικητικούς αξιωματούχους και όλα τα μέλη του Κογκρέσου των ΗΠΑ από τις θέσεις τους λόγω των συνεχών αντισυνταγματικών ενεργειών τους.

Ωστόσο, πηγές του Πενταγώνου αναφέρουν ένα «αμερικανικό χαρτονόμισμα ουράνιου τόξου που είναι έτοιμο να κυκλοφορήσει στην οικονομία των ΗΠΑ για να ηγηθεί της καταιγίδας του τέλους του δολαρίου ΗΠΑ. Υποστηρίζεται από χρυσό και περιουσιακά στοιχεία που κατασχέθηκαν από σωματεμπόρους παιδιών, όπως το Βατικανό και η ευρωπαϊκή βασιλική οικογένεια καθώς και η βρετανική βασιλική οικογένεια, των οποίων τα περιουσιακά στοιχεία κατασχέθηκαν. Υποστηρίζεται επίσης από τον χρυσό της Ταϊβάν και τον δανεικό από τους Κινέζους Πρεσβύτερους των Φιλιππίνων χρυσό, οι οποίοι κατέχουν το 90% του παγκόσμιου χρυσού. Σκοπός είναι να υπάρξει ένα Ιωβηλαίο και να εξοφληθούν τα χρέη παγκοσμίως.

Εν τω μεταξύ, οι ελεγκτές της BIS του τρέχοντος χρηματοπιστωτικού συστήματος λένε: «Περίπου 135 χώρες και νομισματικές ενώσεις, που αντιπροσωπεύουν το 98% του παγκόσμιου ΑΕΠ, διερευνούν ψηφιακά νομίσματα κεντρικών τραπεζών ή CBDC».

https://www.reuters.com/technology/saudi-arabia-joins-bis-led-central-bank-digital-currency-trial-2024-06-05/

Ο επικεφαλής της MI6, από την πλευρά του, λέει ότι το σχέδιο είναι να ενώσει «όλα τα ψευδονομίσματα (αστήρικτα από χρυσό) και τα Crypto σε μια ενιαία ασφαλή ηλεκτρονική μονάδα χρησιμοποιώντας έναν μηχανισμό συναλλαγματικών ισοτιμιών και στη συνέχεια αλλεπάλληλα όλες τις ισοτιμίες έναντι της νέας μονάδας. Κάτι παρόμοιο με τη δημιουργία του ευρώ. Το νέο νόμισμα ονομάζεται The Sovereign».

Ιάπωνες δεξιοί προσκείμενοι στον αυτοκράτορα προσθέτουν ότι κάτω υπό το σύστημα αυτό όλα τα τρέχοντα κρυπτονομίσματα θα εξαφανιστούν.

Η Κοινωνία του Λευκού Δράκου και οι σύμμαχοί της, από την πλευρά τους, θέλουν να επαναφέρουν τον έλεγχο του χρηματοπιστωτικού συστήματος στους εκλεγμένους αντιπροσώπους του λαού και τους δημόσιους υπαλλήλους τους.

Οι σατανιστές επίσης κάνουν τη δική τους κίνηση. Θυμάστε πώς εγκατέστησαν τον «Βασιλιά Κάρολο» 6 μήνες, 6 εβδομάδες και 6 ημέρες μετά τη δολοφονία της βασίλισσας Ελισάβετ; Όπως δείχνει τώρα η παρακάτω εικόνα, ξέρουμε γιατί.

Εκδίδοντας χαρτονομίσματα με τη φωτογραφία του Καρόλου, η ομάδα, συμπεριλαμβανομένου του πρώην επικεφαλής της MI6, Τζον Σκάρλετ, ελπίζει να δωροδοκήσει αρκετούς ανθρώπους για να διατηρήσει τον έλεγχο. Αυτή είναι η ομάδα που περιλαμβάνει τους Ροκφέλερ, τον Μπαράκ «Κεραυνό του Σατανά» Ομπάμα Χίτλερ και λοιπούς.

Ο σημερινός επικεφαλής της MI6 λέει: «Το πρόβλημα για εμάς είναι αυτή η ψευδο-δικτατορία του DVD (*γερμανικές μυστικές υπηρεσίες) από ένα όργανο της διοίκησης του Λονδίνου που ονομάζεται «The Cabinet Office», οπότε πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθεια μεταστροφής του Simon Case, αλλά ιδανικά του Sir John Scarlet και τελικά εσείς θα βγαίνατε αντιμέτωποι με το DVD, οπότε θα χρειαστεί πολλή παρασκηνιακή εργασία. Ο Simon Case φαίνεται να έχει μεταστραφεί υπό την MI5, αλλά ο άλλος θα χρειαστεί περισσότερη κινητική ενθάρρυνση.»

Σε ένδειξη ότι αποκαθηλώνουν τον ψεύτικο Κάρολο, το National Examiner είχε ένα πρωτοσέλιδο άρθρο στις 20 Μαΐου που έλεγε «Ο ετοιμοθάνατος βασιλιάς Κάρολος σχεδιάζει την ίδια του την κηδεία». Φαίνεται νεκρός ακόμη και στη φωτογραφία.

Στη συνέχεια, υπάρχει η ευρέως διαδεδομένη γνώση ότι ο Κάρολος συμμετείχε στη σατανική θυσία της νύφης του Αικατερίνης, πριγκίπισσας της Ουαλίας. Τώρα αλλάζουν την ιστορία αυτή με τίτλους όπως «Μπορεί να μην επιστρέψει ποτέ, καθώς ο καρκίνος θα μπορούσε να σταματήσει την επιστροφή στον βασιλικό ρόλο».

Το κλειδί για την ανατροπή αυτής της ομάδας πιθανότατα να είναι η υπόθεση Madeleine McCann, λέει η MI6.

https://en.wikipedia.org/wiki/Disappearance_of_Madeleine_McCann

Η MI6 λέει ότι αυτό το τρίχρονο κορίτσι σκοτώθηκε σε ένα σατανικό τελετουργικό θυσίας στο οποίο παρευρέθηκε όλο το who’s who της σατανικής ελίτ. Μεταξύ των ανθρώπων που καταδιώχτηκαν ή καταδιώκοντα για συμμετοχή σε αυτό το τελετουργικό είναι η πρώην καγκελάριος της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ Χίτλερ, η πρώην πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου Τερέζα Μέι Χίτλερ, «ο Κιρ Στάρμερ, ο Τόνι Μπλερ και το άλλο τέρας Γκόρντον Μπράουν –ένα αχαλίνωτο τέρας–, το Βατικανό, «διάφοροι Πορτογάλοι», «η ΕΕ και όλοι οι συνήθεις, ο βασιλιάς του Μαρόκου, η Αυστραλία, η SAS και η συνηθισμένη παρτίδα της θλιβερής ιστορίας. Ντροπή σε όλους».

Έτσι λοιπόν, όπως μπορείτε να δείτε, το δίκτυο του σατανικού συμβιβασμού και εκβιασμού είναι βαθύ και πρέπει να ξεριζωθεί πριν ξεκινήσει οποιοδήποτε νέο ελεγχόμενο από τους Δυτικούς χρηματοπιστωτικό σύστημα.

Η μάχη μαίνεται και φαίνεται ότι ο ΠΟΥ, το ψεύτικο καθεστώς Μπάιντεν, το Ισραήλ του Σατανιάχου κ.λπ. είναι έτοιμοι να πέσουν.
Ας ξεκινήσουμε με τον ΠΟΥ, επειδή αυτό ήταν το όχημα που οι σατανιστές ήλπιζαν να χρησιμοποιήσουν για να υποδουλώσουν την ανθρωπότητα.
Πρώτον, σημειώνουμε ότι ο Tedros Ghebreyesus του ΠΟΥ δεν είναι γιατρός, αλλά μάλλον κομμουνιστής τρομοκράτης υπεύθυνος για πάνω από 2 εκατομμύρια θανάτους στη χώρα του, την Αιθιοπία.

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο
00:00
01:35

Ο τρομοκράτης Τέντρος δεν θα απολύσει 83 υπαλλήλους του ΠΟΥ που εμπλέκονται σε εγκλήματα όπως βιασμούς και αναγκαστικές αμβλώσεις, με ένα θύμα 13 ετών να ισχυρίζεται βιασμό και αναγκαστική άμβλωση. Λέει ότι δεν παραβίασαν τις πολιτικές του ΠΟΥ επειδή τα θύματα δεν λάμβαναν βοήθεια από τον ΠΟΥ.

Ο Δρ Ντέιβιντ Μάρτιν επισημαίνει ότι ο Τέντρος είναι απλώς «μια μαριονέτα με ένα «γιγάντιο ραβδί στον πισινό του… Αλλά ποιος κινεί το ραβδί για την μαριονέτα;»

Η απάντηση είναι το Συμβούλιο Παρακολούθησης της Παγκόσμιας Ετοιμότητας:

• ο Μπιλ Γκέιτς

• Το Wellcome Trust

• Το Ίδρυμα Ροκφέλερ

Ο Δρ Martins λέει: «Μέχρι το 2023, που είναι το σημείο στο οποίο βρισκόμαστε τώρα, ο Γκέιτς αντιπροσωπεύει το 88% των δωρεών στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας από οργανισμούς και υπηρεσίες δωρητών. Με οποιονδήποτε ορισμό, αυτό είναι μια ελέγχουσα συμμετοχή».

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο
00:00
04:15

Ο Μπιλ Γκέιτς δώρισε πάνω από 300 εκατομμύρια δολάρια στο BBC, όπου του επετράπη να συνεχίσει με τις «ενέσεις» του. Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε τον βουλευτή του Ηνωμένου Βασιλείου Andrew Bridgen σχετικά με το πώς ο Bill Gates ήταν σε θέση να διαπράξει ΜΑΖΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ μέσω δολοφονικής παραπληροφόρησης.

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο
00:00
01:07

Ο ΠΟΥ εξαπατά ξανά τον κόσμο, αυτή τη φορά με μια πανδημία γρίπης των πτηνών, για να κλειδώσει και να εμβολιάσει ξανά τον πληθυσμό. Έχουν ήδη έτοιμο ένα εμβόλιο mRNA.

Αυτό βρίσκεται στο παρασκήνιο τρομολαγνίας, όπως:

«Κορίτσι στην Αυστραλία, 2 ετών, νόσησε με H5N1 γρίπη των πτηνών: ΠΟΥ»

και

«Επιστήμονες προετοιμάζουν εμβόλια γρίπης των πτηνών για ανθρώπους σε περίπτωση πανδημίας».

https://www.sciencealert.com/scientists-preparing-bird-flu-vaccines-for-humans-in-case-of-pandemic

Η πρώην συντονίστρια για τον κορονοϊό, Deborah Birx, θέλει τώρα να εξετάζει εκατομμύρια αγελάδες των ΗΠΑ κάθε εβδομάδα και να ελέγχει τους γαλακτοπαραγωγούς για «ασυμπτωματικές» περιπτώσεις γρίπης των πτηνών. «Αυτή η γυναίκα έχει υποστεί απόλυτη πλύση εγκεφάλου τύπου MK Ultra. Θέλουν να προσπαθήσουν να χρησιμοποιήσουν ξανά την ίδια γνωστή ασυμπτωματικότητα με περισσότερα δόλια τεστ PCR», λέει ένας γιατρός από την CIA.

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο
00:00
00:54

Τώρα τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) λένε ότι η γρίπη των πτηνών μπορεί να μην έχει συμπτώματα, αλλά η ασθένεια μπορεί να είναι θανατηφόρα. «Το έχουμε ήδη περάσει αυτό, έτσι δεν είναι;! Ασυμπτωματικό αλλά θανατηφόρο! Αμάν! Οι άνθρωποι αυτοί είναι κακοί. Η κινδυνολογία τους είναι αμείλικτη», σχολιάζει ο γιατρός.

https://www.cdc.gov/flu/avianflu/avian-in-humans.htm

Η NASA (Not A Space Agency) κάνει αυτό που της αναλογεί, σπέρνοντας το φόβο για τα μικρά πράσινα μικρόβια που πρόκειται να εισβάλουν από το διάστημα.

https://www.telegraph.co.uk/global-health/science-and-disease/nasa-told-act-now-to-tackle-biological-threats-from-space/

Για να προσπαθήσει να καταλάβει πώς να πείσει περισσότερους ανθρώπους να εμβολιαστούν, η Υπηρεσία Δημόσιας Υγείας του Καναδά διανέμει αλληλογραφία για τη διεξαγωγή μιας μελέτης μεγάλης κλίμακας με στόχο να προσδιοριστεί εάν οι πολίτες έχουν γίνει πιο διστακτικοί απέναντι στα εμβόλια μετά τις εντολές εμβολίων COVID-19. ΜΗΝ απαντήσετε, είναι μια ρύθμιση για να λάβουν τα δεδομένα σας. «Θα σας επισημάνουν», προειδοποιούν πηγές του Πενταγώνου.

Γεγονός είναι ότι η ιατρική μαφία σαν τον ψεύτη βοσκό έχει φωνάξει «πανδημικός λύκο» πολλές φορές και οι άνθρωποι έχουν πια ξυπνήσει. Η τελευταία έκθεση της Υπηρεσίας Ασφάλειας Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου επιβεβαιώνει ότι το 70% των εργαζομένων στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης πρώτης γραμμής ΑΡΝΗΘΗΚΕ το αναμνηστικό εμβόλιο COVID-19 το 2023/24.

Οι πολιτικοί ξυπνούν και αυτοί. «Μας είπαν κάντε το εμβόλιο, αυτό που ονομάζουν «εμβόλιο», και δεν θα κολλήσετε Covid, κάντε το εμβόλιο και δεν θα μεταδώσετε τον Covid. Και τα δύο αυτά πράγματα ήταν εντελώς, μα εντελώς αναληθή. Μας είπαν ότι το εμβόλιο ήταν ασφαλές από κάθε άποψη. Ειλικρινά, δεν είχε περάσει κανενός είδους κανονικές δοκιμές… Πιστεύω λοιπόν ότι πρέπει να υπάρξει μια μαζική έρευνα, όχι μόνο για τις βλάβες που προκλήθηκαν από τα εμβόλια, –όλα τα εμβόλια προκαλούν παρενέργειες– αλλά φαίνεται να υπάρχει ένας ανησυχητικός αριθμός ανθρώπων, ιδίως νέων ανδρών, που έχουν αναπτύξει μυοκαρδίτιδα και άλλες καρδιακές παθήσεις», λέει ο Βρετανός πολιτικός Nigel Farage

https://www.brighteon.com/3087b67c-fc05-4454-bdd5-a1ce29e2f024

«Οι ενέσεις mRNA μπορεί κάλλιστα να έχουν σκοτώσει πάνω από 17 εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Επομένως, σε τίποτα δεν είναι ασφαλείς και αποτελεσματικές. Αυτά τα πράγματα δεν δοκιμάστηκαν ποτέ», λέει η Γερμανίδα βουλευτής Christine Anderson.

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο
00:00
01:09

Τώρα ο ΟΗΕ, ο ΠΟΥ και το WEF μόλις κηρύχθηκαν τρομοκρατικές οργανώσεις από μια ρεπουμπλικανική συνέλευση κομητείας στη Φλόριντα.

Η Οκλαχόμα, από την πλευρά της, δεν θα επιβάλει εντολές από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, τα Ηνωμένα Έθνη και το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, σύμφωνα με νομοσχέδιο που υπέγραψε ο κυβερνήτης Kevin Stitt.

https://www.yahoo.com/news/oklahoma-governor-signs-bill-exempting-184414178.html

Επίσης, ψήνουν δημοσίως τον τσάρο των εμβολίων των ΗΠΑ Anthony Fauci (ή ένα avatar του). Ο Fauci ομολόγησε τώρα ότι «έφτιαξε» κανόνες COVID, συμπεριλαμβανομένων των 2 μέτρων κοινωνικής απόστασης και της παιδικής μασκοφορίας.

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο
00:00
01:31

Ο τύπος που κάθεται πίσω από τον Fauci στις τηλεοπτικές ακροάσεις του έγινε viral. Το γιατί είναι κατανοητό.

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο
00:00
00:41

Η βουλευτής Μάρτζορι Τέιλορ Γκριν μίλησε εκ μέρους των περισσότερων Αμερικανών την περασμένη εβδομάδα, λέγοντας ότι ο Φάουτσι πρέπει να δικαστεί για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο
00:00
03:19

Η διοίκηση της Google πρέπει επίσης να δικαστεί για τη λογοκρισία της σχετικά με την αλήθεια των εμβολίων.
Σε μια ένδειξη ότι η Google εξακολουθεί να βρίσκεται υπό σατανικό έλεγχο, έχουν αρχίσει να λογοκρίνουν τη Μετάφραση Google.

Σε ένα παράδειγμα, μετέφρασαν αυτό: Οι κυβερνήτες που είναι με τις σκοτεινές δυνάμεις στις τέσσερις ηπείρους δεν θέλουν να τα παρατήσουν, το σχέδιό τους ενισχύεται. Κάθε βαπτισμένος έχει έναν αριθμό δούλου, γραμμένο μαζί του (τους σκοτεινούς) σε επαναλήψεις της πρότασης «Είμαι νέος».

Σε ένα άλλο παράδειγμα, η Google μετέφρασε λανθασμένα ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από Πολωνούς ακτιβιστές που έλεγαν ότι το λεωφορείο ελευθερίας CitizenGO μπλοκαρίστηκε στη μέση του δρόμου στη Γενεύη και περικυκλώθηκε από την αστυνομία. «Η αστυνομία μας είπε ότι είχε λάβει μια κλήση από το γραφείο ασφαλείας του ΟΗΕ ότι ένα λεωφορείο κυκλοφορούσε γύρω από την πόλη «διαδίδοντας προπαγάνδα» και ότι έπρεπε να επιθεωρηθεί… Φοβούνται το μήνυμά μας, θα κάνουν τα πάντα για να μας φιμώσουν. Αναρωτιέμαι λοιπόν – τι φοβούνται τόσο πολύ;».

Όταν έβαλα αυτές τις πολωνικές πληροφορίες στη Μετάφραση Google, βγήκε μόνο η επανάληψη του «Είμαι επιστήμονας, είμαι επιστήμονας».

Αυτή η ομάδα βρίσκεται στη Γενεύη για να διαμαρτυρηθεί για την προσπάθεια του ΠΟΥ να επιβάλει μια παγκόσμια ολοκληρωτική δικτατορία χρησιμοποιώντας ως δικαιολογία κάποια «πανδημία».

Σε μια ένδειξη ότι οι Ελβετοί αποκηρύσσουν τους ιατρικούς αυτούς εγκληματίες, η Ελβετία έγινε η πρώτη χώρα στον κόσμο που απαγόρευσε τη μαστογραφία. Οι υπηρεσίες ελέγχου αναστέλλονται επίσης σε μέρη του Καναδά, της Ιταλίας, της Σκωτίας και της Αυστραλίας. Αποδεικνύεται ότι το 50-60% των «θετικών» αποτελεσμάτων είναι λανθασμένα. Σε μια μαστογραφία, ο μαστός συμπιέζεται με μεγάλο βάρος και στη συνέχεια ένας υγιής, πολύ ευαίσθητος μαστικός ιστός βομβαρδίζεται με ακτινοβολία. Μια μελέτη 690.000 αρχείων δείχνει ότι η μαστογραφία είναι η κύρια αιτία καρκίνου του μαστού.

Φυσικά, υπάρχει ακόμα μια τεράστια φωλιά κακού που πρέπει να καθαριστεί εκεί έξω. «Συμμετέχοντας στις μονομερείς αντιρωσικές κυρώσεις, η Ελβετία έχει χάσει την ουδετερότητά της», σημειώνουν τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης.

https://tass.com/pressreview/1797169

Ο σατανικός ηγέτης των Ναζί, Βλαντιμίρ Ζελένσκι, προσπαθεί να οργανώσει μια μεγάλη σύνοδο κορυφής για την Ουκρανία στην Ελβετία το επόμενο Σαββατοκύριακο. Τα σχέδια καταρρέουν. Έστειλε προσκλήσεις σε 160 χώρες, αλλά μόνο 70 ανταποκρίθηκαν και οι περισσότερες από αυτές στέλνουν κατώτερες αντιπροσωπείες. Ο ψεύτικος πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν, ο Κινέζος πρόεδρος Σι Τζινπίνγκ, οι ηγέτες της Ινδίας, της Βραζιλίας, της Σαουδικής Αραβίας και της Νότιας Αφρικής κ.λπ. θα απουσιάζουν.

Η γνώση του κακού και της διαφθοράς στην Ουκρανία διαδίδεται ευρέως. Πρόσφατα ο Ζελένσκι δέχτηκε πυρά επειδή φέρεται να ξόδεψε 200 εκατομμύρια δολάρια για να αγοράσει ένα πολυτελές ξενοδοχείο πέντε αστέρων, καζίνο και θέρετρο μέσω της εταιρείας του «Film Heritage Inc».

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο
00:00
01:23

Πολλά από αυτά τα χρήματα προέρχονται από την κλοπή ανθρώπινων οργάνων. Όπως δηλώνει ο ηθοποιός Steven Seagal, η Ουκρανία είναι «γνωστή για το εμπόριο οργάνων, το σωματεμπόριο παιδιών και τον ναζισμό».

Εδώ μπορείτε να παρακολουθήσετε μια εκπρόσωπο της ρωσικής κυβέρνησης να λέει ότι η Coca-Cola Company εμπλέκεται στην αγορά παιδιών από την Ουκρανία. Μιλάμε για συγκομιδή οργάνων στη μαύρη αγορά. Θυμηθείτε ότι η Vanguard, η Blackrock, η State Street και η Berkshire Hathaway είναι οι μεγαλύτεροι μέτοχοι.

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο
00:00
00:34

Σε μια απελπισμένη προσπάθεια να παραμείνει στην εξουσία, η ουκρανική κυβέρνηση έχει συντάξει μια «λίστα εχθρών» και έχει προσθέσει ορισμένα μέλη του Κογκρέσου των ΗΠΑ και ορισμένους Αμερικανούς πολίτες. Η λίστα περιλαμβάνει οργανισμούς όπως οι Codepink και Rage Against the War Machine, Cato Institute, Heritage Foundation και Turning Point USA. Ο κατάλογος περιλαμβάνει τους οικοδεσπότες του Daily Wire, όπως ο Ben Shapiro και ο Michael Knowles, τον γλωσσολόγο Noam Chomsky, τον οικονομολόγο Jeffrey D. Sachs, τον Δρ Ron Paul και τον RFK Jr.

Ο κατάλογος περιλαμβάνει επίσης δεκάδες εν ενεργεία Αμερικανούς πολιτικούς, όπως οι γερουσιαστές JD Vance (R-OH), Rand Paul (R-KY), Ron Johnson (R-WI) και Josh Hawley (R-MO), Eric Schmitt (R-MO), καθώς και ο πρώην πρόεδρος Donald Trump, ο κυβερνήτης της Φλόριντα Ron DeSantis και οι βουλευτές Bob Good (R-VA), Jim Jordan (R-OH) και Jim Banks (R-IN).

Ο Ζελένσκι δεν θα διαρκέσει πολύ. Ένας από τους κύριους υποστηρικτές του, ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν Ρότσιλντ, προκήρυξε κοινοβουλευτικές εκλογές μετά την ήττα του κόμματός του στις ευρωεκλογές. Αντίο Macron Rothschild. Τα στρατοδικεία σε περιμένουν.

https://news.sky.com/story/president-emmanuel-macron-dissolves-french-national-assembly-and-calls-snap-election-13150407

Ένας άλλος υποστηρικτής έχει επίσης πέσει, όπως δείχνει αυτή η είδηση:

Cause of Death News: Το πολιτικό τοπίο του Βελγίου κλονίστηκε σήμερα καθώς ο πρωθυπουργός Αλεξάντερ Ντε Κρόο ανακοίνωσε την παραίτησή του μετά τα εκπληκτικά ποσοστά που σημείωσαν τα δεξιά κόμματα στις ευρωεκλογές.

https://trendsnewsline.com/2024/06/09/alexander-de-croo-obituary-cause-of-death-belgiums-prime-minister-resigns-right-wing-gains-in-eu-elections/

Το μεγάλο σπυρί, ο ψεύτικος Joe Biden, επίσης δεν είναι πιθανό να διαρκέσει πολύ. Εδώ μπορείτε να παρακολουθήσετε τη γερουσιαστή Joni Ernst η οποία πιάστηκε με το μικρόφωνο ανοιχτό να λέει «Συμπερασματικά: Ποτέ μην εμπιστεύεστε έναν άνθρωπο του οποίου ο θείος φαγώθηκε από κανίβαλους» (μια αναφορά στον Μπάιντεν).

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο
00:00
00:06

Επίσης, οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης πιστεύουν ότι «ο Μπάιντεν έβγαλε το παντελόνι του» μπροστά στον κόσμο στον εορτασμό της D-Day

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο
00:00
00:12

Σε μια απελπισμένη προσπάθεια να αποκαταστήσει τη δημοτικότητά του, ο ψεύτικος Μπάιντεν υποσχέθηκε «πάταξη» των συνόρων. Στα σύνορα, ένας δημοσιογράφος λέει: «Δεν υπάρχει φόβος για αυτό το νέο εκτελεστικό διάταγμα». Όλο λόγια και καθόλου δράση, ως συνήθως με το ψεύτικο σόου του Μπάιντεν.

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο
00:00
00:46

Τώρα, ακόμη και εταιρικά μέσα ενημέρωσης, όπως το CBS News, στοχεύουν στο ψεύτικο Biden Show αναφέροντας πράγματα όπως: «Μια μοναδική ανώνυμη δωρεά 64.000.000 δολαρίων βοήθησε τον Τζο Μπάιντεν να εκλεγεί το 2020».

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο
00:00
02:12

Ο ιδρυτής του Marco Polo, Garrett Ziegler, δημοσίευσε έναν τεράστιο φάκελο για τον Hunter Biden:

«Επικοινωνήσαμε με κάθε μαστροπό,, έμπορο ναρκωτικών και επιχειρηματικό συνεργάτη στον φορητό υπολογιστή του Χάντερ Μπάιντεν… Βάλαμε όλα τα email και τις φωτογραφίες του στο διαδίκτυο… Υπάρχουν παραβιάσεις FARA, ξέπλυμα χρήματος, σεξουαλική εμπορία και συνωμοσία για δωροδοκία… Συνολικά, τεκμηριώνονται 140 επιχειρηματικά εγκλήματα, 191 σεξουαλικά εγκλήματα και 128 εγκλήματα ναρκωτικών διαπραχθέντα από τους Μπάιντεν.»

Δωρεάν αντίγραφο:

http://BidenCrimes.info 

https://www.dailymail.co.uk/news/article-12166759/Drugs-Naked-women-Family-snapshots-Theyre-mix-9-000-photos-Hunter-Bidens-laptop.html

Οι φωτογραφίες που βρέθηκαν στον φορητό υπολογιστή του Χάντερ φέρεται να τον δείχνουν με μία από τις κόρες του Ομπάμα, το πρόσωπό της δεν είναι ορατό, αλλά η πιστωτική της κάρτα (σκονισμένη με κοκαΐνη) και ο σκύλος της (ή πανομοιότυπος) και ένα σημάδι δέρματος στο πόδι της φαίνεται να υποδηλώνουν ότι είναι αυτή. Γιατί ο Χάντερ να έχει μια φωτογραφία της πιστωτικής της κάρτας στον φορητό υπολογιστή του;

Ο James Kunstler αντικατοπτρίζει την επικρατούσα άποψη για τον Μπάιντεν ως εξής:

«Το πιο εκπληκτικό μέρος της τριετούς περιπέτειας του «Τζο Μπάιντεν» της Αμερικής είναι ότι το Κόμμα του Χάους και της Απάτης ήταν σε θέση να προσποιείται μέχρι πριν από λίγες ημέρες ότι αυτό το πολιτικό φάντασμα θα μπορούσε να θέσει υποψηφιότητα για επανεκλογή. Τώρα, οι γνώστες του καθεστώτος αναγκάζονται να ομολογήσουν ότι δεν μπορούν πλέον να το κρύψουν. Αυτή την εβδομάδα τα ξέρασαν όλα ως «ανώνυμες πηγές» σε ένα τεράστιο άρθρο της Wall Street Journal. Ο πρόεδρος γίνεται νεκρωτικός σε πλήρη θέα ολόκληρου του κόσμου. Το μυαλό του έχει φύγει. Φαίνεται γελοίος όταν παραπαίει μπροστά στις κάμερες. Εκστομίζει προφανείς παραλογισμούς και ψέματα. Χρειάζεται να τον οδηγεί η γυναίκα του με λουρί σαν σκύλο. Είναι πασιφανές. Πρέπει να απομακρυνθεί το συντομότερο δυνατόν.»

Σε μια ένδειξη ότι το ψεύτικο σόου του Μπάιντεν πρόκειται να τελειώσει, ο ψεύτικος Λευκός Οίκος στη Σίλικον Βάλεϊ είναι τώρα προς πώληση.

Μετά τον Μπάιντεν, το επόμενο θα είναι το Ισραήλ. Η εγκληματική φύση του πολιτικού συστήματος των ΗΠΑ που ελέγχεται από το Ισραήλ εκτίθεται τώρα ευρέως. Πρόσφατα, ο βουλευτής Thomas Massie εξήγησε ότι κάθε Ρεπουμπλικανικό μέλος του Κογκρέσου έχει μια «μπέιμπι σίτερ AIPAC», η οποία βοηθά να επηρεάσει την ψήφο υπέρ του Ισραήλ.

https://www.informationliberation.com/?id=64483

Σε μια ένδειξη του πόσο ακραία και κακή είναι αυτή η υποστήριξη, «το Ισραήλ έχει το δικαίωμα να προσπαθήσει να στοχεύσει αυτούς τους αμάχους», λέει ο εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, Μάθιου Μίλερ, σχετικά με την πολιτική των ΗΠΑ προς τη Γάζα.

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο
00:00
00:00

Το Ισραήλ δεν θα υπάρχει για πολύ. Ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Hakan Fidan δήλωσε στο Συμβούλιο Υπουργών Εξωτερικών D-8 ότι δεν υπάρχει αμφιβολία πως αυτοί που διέπραξαν τη σφαγή στη Γάζα τελικά θα λογοδοτήσουν. Η οργάνωση συγκεντρώνει το Μπαγκλαντές, την Αίγυπτο, την Ινδονησία, το Ιράν, τη Μαλαισία, τη Νιγηρία, το Πακιστάν και την Türkiye, συνολικού πληθυσμού 1,2 δισεκατομμυρίων ανθρώπων και συνδυασμένου ακαθάριστου εγχώριου προϊόντος έως και 5 τρισεκατομμυρίων δολαρίων.

https://www.yenisafak.com/en/news/those-responsible-for-massacre-in-gaza-will-be-held-accountable-turkish-foreign-minister-3685498

Επίσης, ιρανικές πηγές μας επιβεβαίωσαν ότι δεν πρόκειται να ξεγελαστούν και να ξεκινήσουν ένα πυρηνικό ολοκαύτωμα εισβάλλοντας στο Ισραήλ. «Σήμερα, το Ιρανικό Συμβούλιο Φρουρών απέρριψε την υποψηφιότητα του κ. Αχμαντινετζάντ για την προεδρία του Ιράν. Ο Αχμαντινετζάντ είναι υποστηρικτής της μάχης του Αρμαγεδδώνα εδώ και πολύν καιρό», μας πληροφορεί ιρανική πηγή. Αντ ‘αυτού, θα περιμένουν τα δικαστήρια εγκλημάτων πολέμου.

Οι αρουραίοι εγκαταλείπουν το πλοίο Benyamin Netanyahu. Ο υπουργός Πολέμου Benny Gantz, ο πρώην υπουργός Άμυνας και πρώην αρχηγός του επιτελείου IDF, Gadi Eisenkot, και ο Yechiel Tropper, μέλος της Κνεσέτ και στενός έμπιστος του Gantz, μόλις παραιτήθηκαν από το καθεστώς Σατανιάχου.

Σύντομα η αλήθεια για τα εγκλήματα της Συναγωγής του Σατανά θα γίνει γνωστή σε όλους.
Για παράδειγμα, στην κηδεία του Μεγάλου Ραβίνου Simeon Ben-Iudah το 1869, ο Ραβίνος Reichorn έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Χάρη στην τρομερή δύναμη των διεθνών τραπεζών μας, έχουμε αναγκάσει τους Χριστιανούς σε πολυάριθμους πολέμους. Οι πόλεμοι έχουν ιδιαίτερη αξία για τους Εβραίους, επειδή οι Χριστιανοί θυσιάζονται μεταξύ τους και αφήνουν περισσότερο χώρο για εμάς, τους Εβραίους. Οι πόλεμοι είναι η εβραϊκή συγκομιδή και οι εβραϊκές τράπεζες παχύνονται από τους χριστιανικούς πολέμους. Πάνω από 100.000.000 Χριστιανοί έχουν αφανιστεί από προσώπου γης με πόλεμο, και δεν έχει τελειώσει ακόμα». Συναγωγή του Σατανά σ. 37

Η επανεκπαίδευση του λαού θα ακολουθήσει την πτώση των σατανιστών.
Όπως δείχνει το παρακάτω κλιπ, το σχολικό σύστημα των ΗΠΑ ανήκει σε τραπεζίτες όπως οι Rothschilds, η JP Morgan και οι Rockefellers εδώ και πάνω από έναν αιώνα.

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο
00:00
00:41

Η αλήθεια πρόκειται να απελευθερώσει το ανθρώπινο κοπάδι.

Ως παράδειγμα του τι κάνουν οι ελεύθεροι άνθρωποι αντί να διεξάγουν άχρηστους πολέμους, ρίξτε μια ματιά στο μαζικό κίνημα δενδροφύτευσης που ριζώνει στην  Αφρική. Χιλιάδες αγρότες εγκαταλείπουν τα άγονα χωράφια για πλούσιους, ποικίλους δασικούς κήπους που τροφοδοτούν οικογένειες, βελτιώνουν το έδαφος και επεκτείνουν την κάλυψη των δέντρων. Αυτό αποτελεί μέρος της πρωτοβουλίας του Μεγάλου Πράσινου Τείχους της Αφρικανικής Ένωσης, ενός επικού φράγματος βλάστησης 8.000 χιλιομέτρων (περίπου 5.000 μιλίων) που συγκρατεί την έρημο. Σύμφωνα με τον Guardian, «αυτή θα είναι η μεγαλύτερη φυσική δομή στον πλανήτη».

Πρόκειται για μια μόνο μικρή γεύση του είδους των ενεργειών που θα κάνουν οι άνθρωποι μόλις τους επιτραπεί να σχεδιάσουν το δικό τους μέλλον, αντί να οδηγούνται στη λήθη από τους σατανιστές.
Μόλις η Δύση θεραπευτεί από τη σατανική της μόλυνση, θα επανορθώσει για όλα τα κακά που έγιναν στο όνομά της. Σύντομα θα φτάσουμε στα αστέρια.

πηγή

https://eternalnowblog.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου