Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024

Μιλάμε οι άνθρωποι είναι μπινέδες.

 Στόχος της κυβέρνησης είναι η Π.Α. να διαθέτει 200 αεροσκάφη 4ης και 5ης γενιάς, έως το 2030.


Η Ελλάδα αποτελεί πόλο σταθερότητας και εγγυητή ασφαλείας για την περιοχή. Η περαιτέρω αμυντική θωράκιση σημαίνει μεγαλύτερη ασφάλεια για εμάς και τους εταίρους μας.@SkaitvGR pic.twitter.com/5omYyhBE6K

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Αυτός εδώ λέει ότι ασχολείται με τα αμυντικά. Του έχει πει κανείς ότι ξέρει απ' αυτά;; Μιλάνε για 200* μαχητικά 4ης και 5ης γενιάς, την στιγμή που η Ελλάδα αναβαθμίζει μόλις 82 Viper και η κυβέρνηση έχει καθυστερήσει την αναβάθμιση των 38 blk 50. Ακόμα και αν αυτή γίνει θα μιλάμε για έναν στόλο 120 Viper, μαζί με μόλις 24 rafale. 

Δηλαδή, μας λείπουν 56 μαχητικά, ενώ ταυτοχρόνως επιχειρούν να πουλήσουν 24 mirage 2005 που είναι σχεδόν το ίδιο ικανά σε ΑΑ με τα αναβαθμισμένα F-16. Και σαν να μη φτάνουν όλα αυτά, προτείνουν αγορές rafale, όπως αγοράζουμε αυγά.

Επίσης, οι μεγαλύτεροι φελλοί της μεταπολίτευσης σπάνε την αγορά των F35 στα δύο, για να φανεί μικρότερο το αγγούρι που θα μας μπει, δίχως έτσι να μπαίνουμε στη αλυσίδα συντήρησης και χωρίς να εξασφαλίζεται βιομηχανικό έργο. Μιλάμε οι άνθρωποι είναι σπασμωδικοί μπινέδες.

Στο μεταξύ η ΠΑ δεν έχει ενισχυθεί με νέα όπλα αέρος εδάφους (jassm er, sdb II, jsow), ραντάρ, AWACS.  

*  Στόλος 200 αεροσκαφών (μας κοροϊδεύουν), την στιγμή που το ΠΝ θα μείνει με 3 FDI. Καλά σας κάνουν, γιατί μάλλον δεν πιαστήκατε μαλάκες. Είστε μαλάκες. Βρέχει δολλάρια στο οικόπεδο της ΠΑ και εσείς ζητιανευέτε για κορβέτες, αντί να εκθέσετε τον κλόουν που χαιρετά κούκλες.


http://zeys-elaynon.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου