Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1980, ενώ από το 2013, τα ηνία της λειτουργίας και της διαχείρισής της έχουν αναλάβει τα παιδιά της με την ίδια προσήλωση στις βασικές αρχές. Πρώτιστη στρατηγική αποτελεί η προσωπική επίβλεψη σε όλα τα στάδια της παραγωγής, η χρήση αγνών και ποιοτικών πρώτων υλών και η συνεχής προσπάθεια για την ικανοποίηση των πελατών.
Όσο για την καρδιά της επιχείρησης, τα ίδια της τα προϊόντα, παρασκευάζονται στην πλήρως εξοπλισμένη βιοτεχνία της οικογένειας, με σύγχρονα μηχανήματα παραγωγής, ξήρανσης και συσκευασίας ζυμαρικών, διασφαλίζοντας έτσι τη γεύση αλλά και τα θρεπτικά συστατικά.
Χυλοπίτες, βίδες, κριθαράκι (νηστίσιμο ή μη), κοχύλια αλλά και ζυμαρικά με ντομάτα – κρεμμύδι, με αλεύρι από δίκοκκο σιτάρι, τραχανάς ξινός, κους κους και πολλά ακόμα προϊόντα όλα παράγονται χωρίς συντηρητικά και ενισχυτικά γεύσης. Η εταιρεία διαθέτει και μία ξεχωριστή κατηγορία προϊόντων για όσους προσέχουν τη διατροφή τους, όπως ζυμαρικά με αλεύρι από δίκοκκο σιτάρι.
Οι πρώτες ύλες δε, είναι αγνές και εξαιρετικής ποιότητας, διαλεγμένες από Έλληνες παραγωγούς, όπως πρόβειο γάλα από κοπάδια του Παρνασσού,αυγά, σιμιγδάλι και αλεύρι πρώτης ποιότητας από σκληρό σιτάρι.
ΠΗΓΗhttps://www.madeingreece.news
elliniki-paragogi
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου