Τρίτη 1 Μαρτίου 2016

Κλείνουν τα σύνορα. Ο λόγος δεν είναι αυτός που νομίζετε…


Κλείνουν τα σύνορα. Ο λόγος δεν είναι αυτός που νομίζετε…

Όλα γίνονται μπροστά στα μάτια μας, χωρίς προσχήματα. Βρισκόμαστε στις κερκίδες ενός μεγάλου θεάτρου που, ίσως, δεν το έχουμε αντιληφθεί. Παρακολουθούμε τις πρώτες σκηνές, της πρώτης πράξης…

Δεν χρειάζεται να κάνουμε πόλεμο στους Έλληνες. Αρκεί να τους στείλουμε μερικά εκατομμύρια από εδώ μεριά και να τελειώνουμε μαζί τους. Δόγμα Οζάλ.

Γράφει ο Σπύρος Μακρής
Η παραπάνω διατύπωση, ίσως, τα λέει όλα…
Επιπλέον, ας μην ξεχνάμε ότι μέσω των προσφύγων – μεταναστών – λαθρομεταναστών, ή με πρόσχημα αυτούς, διακινείται πολεμικό υλικό ως δήθεν ανθρωπιστική βοήθεια. Ας μην ξεχνάμε ότι τέτοιο υλικό εντοπίστηκε πρόσφατα. Πόσα, όμως, έχουν διαφύγει της προσοχής των αρμόδιων αρχών;
Ο εχθρός, όποια ταυτότητα κι αν κρύβει, βρίσκεται ανάμεσά μας. Τα ξένα κράτη το γνωρίζουν. Το φιτίλι φαίνεται πως έχει ανάψει. Κάποια στιγμή θα φτάσει στην πυρίτιδα.
Τα σύνορα κλείνουν σε περίπτωση οποιουδήποτε είδους πολεμικής σύρραξης. Για την προστασία της κάθε χώρας. ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟΙ. Η ΕΥΡΩΠΗ ΣΦΡΑΓΙΖΕΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΑΝΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ & Η ΡΩΣΟΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΥΡΡΑΞΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ..
diadrastika

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου