Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2015

Τσίπρας, Φίλης, Χατζηνικολάου και Χρυσή Αυγή - Το επόμενο σχέδιο. Η μετά ΣΥΡΙΖΑ εποχή ετοιμάζεται.



Δευτέρα βράδυ στον Ενικό ο Φίλης σεντράρει στο κέντρο της ακροδεξιάς μέσω της εκπομπής του Νίκου Χατζηνικολάου. Πού κολλάει ο Νίκος Χατζηνικολάου; Μα είναι η «σκούπα» μπροστά από την άμυνα που στηρίζει όλη την ομάδα.

Τι θυμήθηκα τώρα!

Πέμπτη βράδυ, πριν την Κυριακή των εκλογών, ο Χατζηνικολάου έχει καλεσμένο τον Τσίπρα στην εκπομπή.
Μοναδική φορά που προεκλογικά βγήκε μόνο ένας αρχηγός δυο μέρες πριν τις εκλογές.

Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια;

 Το σχέδιο τους, όπως φάνηκε, κρίθηκε απόλυτα επιτυχημένο. Γιατί να μην το επαναλάβουν σε κάθε δύσκολη στιγμή;

Δευτέρα βράδυ, ενώ έχει προηγηθεί το χάρισμα 25 επιπλέον δισ. στους τραπεζίτες, ενώ έχουν απελευθερωθεί οι πλειστηριασμοί και ενώ ήμαστε μια μέρα πριν το ξεπούλημα των 14 περιφερειακών αεροδρομίων στους Γερμανούς, ο Χατζηνικολάου καλεί τον λαγό Φίλη στην εκπομπή.

Σκοπός να πετάξει την βόμβα και ταυτόχρονα να σεντράρει στο κέντρο της ακροδεξιάς που θα την βγάλει προ κενής εστίας καθ εντολή του κέντρου εξουσίας στην Γερμανία.

Το επόμενο σχέδιο. Η μετά ΣΥΡΙΖΑ εποχή ετοιμάζεται.

Η Χρυσή Αυγή σήμερα, όχι απλά κέρδισε αλλά κα@@@σε τον λαό.

Έκανε αυτό που όλοι οι ούγκανοι -ο λαός δηλαδή θέλει αλλά φοβάται να το κάνει ο ίδιος: Έδειρε τους πολιτικούς.

Γι” αυτό δεν λένε όλοι ότι ψηφίζουν ΧΑ; Για να τους δείρουν.

Ε λοιπόν, σε πλήρη συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ, Χατζηνικολάου, ΜΜΕ, ΧΑ το είδαμε και live.

Ο κλήρος να φάει το ξύλο έπεσε στον Κουμουτσάκο, πιστεύω δεν τον είχανε ενημερώσει κιόλας για να είναι πιο 
πιστευτό το θέαμα. Αρένα.

Ο Χατζηνικολάου, για άλλη μια φορά, πρόσφερε τις υπηρεσίες του στο σύστημα που τον θρέφει, ο Φίλης γράσαρε την μηχανή και όλα κύλησαν όπως τα είχανε σχεδιάσει.

Και κάπως έτσι, η μεγάλη εικόνα ξεκαθαρίζει.

Υ.Γ. Aλήθεια, ποιος του είπε του Κουμουτσάκου να περάσει μέσα από το πλήθος;

maestros

(Αγαπητέ φίλε, όταν βγήκε ο Αλέξης Τσίπρας τον περασμένο Απρίλιο στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στο παράνομο και χρεοκοπημένο κανάλι του Βαρδινογιάννη -και ο Χατζηνικολάου τον ρωτούσε τι θα γίνει επιτέλους με τις …αποδείξεις στις ταβέρνες-, ο Αλέξης Τσίπρας του είχε πει να την καθιερώσουν αυτή τη συνάντηση, γιατί του άρεσε πάρα πολύ. Οπότε, υποθέτω πως θα τα λένε πού και πού. Δεν νομίζω πως υπάρχει κάποιος λόγος να κάνουν σχέδια για να εξαπατήσουν τους Έλληνες, αφού οι Έλληνες είναι χάπατα. Οι Έλληνες περιμένουν από εκατομμυριούχους δημοσιογράφους και πολιτικούς να μάθουν πώς θα λυθούν τα προβλήματά τους. Αν οι Έλληνες ήθελαν να ενωθούν, θα το είχαν κάνει τόσα χρόνια. Άρα, δεν θέλουν. Ο ρόλος της Χρυσής Αυγής, ως συστημικό χαρτί, είναι γνωστός. Αφού η Χρυσή Αυγή είναι νεοναζιστική, όλοι οι άλλοι απατεώνες είναι δημοκράτες. Ναι, σίγουρα. Δεν θέλω να γράφω ξανά όσα έγραφα πριν από πέντε χρόνια. Άλλωστε, κανείς δεν δίνει σημασία. Άντε να καταρρεύσει εντελώς η χώρα, να πάμε παρακάτω. Να είστε καλά.)


pitsirikos.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου