Σάββατο 31 Μαΐου 2014

ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΣΦΑΓΙΑΣΑΝ ΠΑΙΔΙΑ ΣΕ ΧΩΡΙΑ ΚΟΥΡΔΩΝ!

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ΤΟ “ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ” ΤΟΥΣ ΣΕ ΙΣΛΑΜΙΣΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ!


serekaniyekatliamc4b1ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ.

ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ XΡΙΣΤΙΑΝΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΚΛΟΠΗ

ΑΣΥΛΛΗΠΤΗ ΦΡΙΚΗ – ΗΜΕΡΕΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΖΕΙ Η ΜΑΡΤΥΡΙΚΗ ΣΥΡΙΑ!

Πορφύρης Δ Σταφυλά Π

Η εθνοκάθαρση των μειονοτήτων συνεχίζεται με αμείωτη ένταση στη Συρία.Κούρδοι,χριστιανοί,αλλά και μετριοπαθείς μουσουλμάνοι σφαγιάζονται ανελέητα.Δυνάμεις της ISISεπιτέθηκαν σήμερα και σφαγίασαν πολίτες και παιδιά σε πολλά κούρδικα χωριά κοντά στο Serêkaniyê .Σκότωσαν 15 πολίτες εκ των οποίων γυναίκες και 7 παιδιά.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που έρχονται από την περιοχή και που τις μεταδίδει δημοσιογράφος του ANF ομάδες μαχητών της ISIS επιτέθηκαν στα χωριά Tileliye , Temade , Ovencakeαλλά και σε γειτονικούς οικισμούς και σκότωναν όποιον έβρισκαν κοντά τους.

Μια από τις εικόνες δείχνει τα πτώματα 4 παιδιών και μιας γυναίκας.ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΥΘΥΝΗ.

Από ένα παιδί είχαν αφαιρέσει τα όργανα πιθανόν για να τα εμπορευθούν. Ο αριθμός των νεκρών αυξάνεται συνέχεια γιατί ανακαλύπτονται συνεχώς και νέα πτώματα.( internethaber)

uΈνα μαύρο σύννεφο καπνού συνεχίζει να σκεπάζει τα μαρτυρικά χωριά ενώ νέες εικόνες δείχνουν ότι οι όσοι διασώθηκαν άφησαν τα σπίτια τους και εκκένωσαν την περιοχή.Ένας κάτοικος έχει πέσει στα γόνατα και με τις παλάμες του κρύβει το πρόσωπό του.Είναι απαρηγόρητος.Σκηνές απελπισίας, άλλοι μεταφέρουν τα πτώματα σε καρότσες αγροτικών.

Η κουρδική πολιτοφυλακή κατόρθωσε να τους απωθήσει και να αποτρέψει την εισβολή τους στα χωριά TilXenzirκαι ElRewiye.Δέκα μέλη της ‘ISISσκοτώθηκαν. HISISπραγματοποίησε επίθεση και με παγιδευμένο αυτοκίνητο στο χωριό Temad στα περίχωρα της Serêkaniyê .Αναφέρονται πολυάριθμοι νεκροί και τραυματίες. Πηγές του GPJαναφέρουν ότι μετά τη σφαγή οι δυνάμεις του έκαναν επιτυχημένες επιχειρήσεις στα χωριά ‘ElRawiyaκαι ElDehmaa .Η ISIS επανηλλειμμένα έχει καταγγελθεί ότι διατηρεί στενές επαφές με τον τουρκικό παράγοντα. (Rojavareport)

Eπίσης τoαρμενικό KhabarARMANI(27.05.14) δημοσιεύει βίντεο με την δημόσια εκτέλεση ενός αγοριού στην πόλη της Deirez-Zorαπό την αυτοααποκαλούμενη Daash ή ISIS( Ισλαμικό Κράτος του Ιράκ και της Ανατολής).Η κατηγορία που του αποδόθηκε ήταν κλοπή.Το έχουν δέσει πισθάγκωνα έχει καλυμμένα τα μάτια και είναι καθηλωμένο στα γόνατα σε ένα χαλί.Τα λάβαρα της οργάνωσης έχουν αναρτηθεί.Το πυροβολούν στο κεφάλι.Πιθανότατα πρόκειται για χριστιανόπουλο για να γίνεται η δημοσιοποίηση του πρωτίστως από αρμενικό χριστιανικό πρακτορείο.

Τέλος το (syriantruth) 29 05 14 δημοοσιεύει την φωτογραφία ενός αιχμάλωτου νεαρού στρατιώτη λίγο πριν από τον σφαγιασμό του.

screen-shot-2014-05-29-at-1_49_04-pmscreen-shot-2014-05-29-at-1_48_44-pmscreen-shot-2014-05-29-at-1_47_57-pmsafe_image(1)
TO VIDEO ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου