Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

Το έγκλημα και οι δολοφόνοι της Ελλάδας

Πολλές φορές σίγουρα αναρωτηθήκαμε ποιοι και πως οργάνωσαν το έγκλημα κατά της χώρας μας! 
Ποιες είναι οι αγορές, τα ονόματα και οι εταιρίες που έκαψαν την Ελλάδα. 
Δυστυχώς όμως στο παιχνίδι των εγκληματιών μπήκαν αι ντόπιοι ανθέλληνες με αποτέλεσμα 
να κρύβουν συστηματικά την αλήθεια και τους δολοφόνους του έθνους.


Είναι γεγονός ότι η Ελλάδα δέχθηκε μια ισχυρή επίθεση και το σχέδιο της επίθεσης είχε στόχο μια οικονομική κρίση που θα έφερνε τα πάνω κάτω στην χώρα με αποτέλεσμα την αποδυνάμωσή της και την πλήρη κατάκτησή της σε όλα τα επίπεδα από τους ξένους.

Βεβαίως από αυτήν την κρίση κάποιοι θα ήταν οι κερδισμένοι και δυστυχώς όχι μόνο ξένοι. Κάποιοι Δούρειοι Ίπποι που ήταν σε θέσεις κλειδιά διευκόλυναν την εφαρμογή του σχεδίου.

Όσο καιρό μάλιστα ο Ελληνικός λαός δέχεται την καταστροφική αυτή  επίθεση, κάποιοι στην Ελλάδα, εξακολουθούν να κρύβουν από τους Έλληνες ακόμη και το όνομα του «εχθρού»! Οι γειτονικές όμως  χώρες, γνωρίζουν πολύ καλά ποιοι είναι οι επιτιθέμενοι και ποιο είναι το σχέδιο τους!

Δυστυχώς  έγκριτοι συνάδελφοι συνεχίζουν να ονομάζουν  γενικά κι αόριστα τους εχθρούς αυτούς  ως «αγορές» διότι η διαπλοκή των πολιτικών με τον δημοσιογραφικό κόσμο, μέσω της διαφημιστικής πίτας, δεν επιτρέπει ούτε καν το όνομα τους να αναφερθεί!!!

Και ναι μεν η Ευρώπη είναι συνένοχη και συμμέτοχη στο έγκλημα κατά της χώρας μας, στην Ελλάδα, με μεγάλη ευκολία αναφερόμαστε στον …

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου