Τετάρτη 30 Μαΐου 2012


ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΟΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ > ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ¨ της ¨Ε.Ε.¨ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΗΔΗ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΑΠΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ Η ΧΩΡΑ ΚΗΡΥΧΘΕΙ ΣΕ ¨ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ¨

Σύμφωνα με ανταπόκριση – ρεπορτάζ από τις Βρυξέλλες ( Τρίτη 29/5) που δημοσιεύεται στην αυριανή/σημερινή (30/5 ) έκδοση της “DER STANDART” ( Αυστρία ) ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ¨ της ¨Ε.Ε.¨ ΣΥΖΗΤΟΥΝ – ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΗΔΗ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΑΠΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ Η ΧΩΡΑ ΚΗΡΥΧΘΕΙ ΣΕ ¨ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ¨ !!! Η τρομοκρατία του ψυχολογικού πολέμου δεν θα περάσει.http://derstandard.at/1336698195591/Planungen-fuer-Ernstfall-Griechenland-EU-macht-im-Ernstfall-Grenze-dicht
Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι των Βρυξελλώνδήλωσαν στον ανταποκριτή Thomas Mayer πως μελετούν σοβαρά την ¨συνοριακή καραντίνα¨ της Ελλάδας με πάγωμα της Συνθήκης του Σένκενκαι την εισαγωγή αυστηρών συνοριακών ελέγχων στην διακίνηση ανθρώπων και εμπορευμάτων . 

Η περίπτωση κήρυξης της χώρας σε ¨Έκτακτη Ανάγκη¨ θα μπορούσε να επέλθει , εάν στη χώρα ξεσπάσουν λόγω , ¨οικονομικής κατάρρευσης , ¨αναταραχές¨ με παράλληλη αύξηση της εγκληματικότητας , είτε λόγω μαζικής προσέλευση στις τράπεζες και προσπαθειών μαζικής εξαγωγής κεφαλαίων εκτός Ελλάδας , είτε λόγω αδυναμίας ελέγχου-προστασίας των χερσαίων και θαλάσσιων συνόρων της , τα οποία αποτελούν και ¨πύλη εισόδου προς την Ε.Ε.¨, για Πρόσφυγες από χώρες του τρίτου κόσμου ή από ¨τρίτες χώρες¨ γενικότερα.


Ενώ όπως αναφέρει το ρεπορτάζ η περίπτωση ¨έξωσης¨ της Ελλάδας είναι νομικά μια δύσκολη περίπτωση , ο συνοριακός – ¨υγειονομικός αποκλεισμός της¨ , με αυστηρούς συνοριακούς ελέγχους , είναι δυνατός , βάση των Συμφωνιών του Σέγκεν , που προβλέπουν για λόγους ¨εσωτερικής ασφαλείας¨ των κρατών – μελών της Ε.Ε. , αρχικά την επαναφορά των συνοριακών ελέγχων ( και στα αεροδρόμια των κρατών- μελών για αεροσκάφη που προέρχονται από την Ελλάδα ) για τριάντα μέρες με δυνατότητα παράτασης ενός μηνός και στην συνέχεια μετά από νέα απόφαση της ¨Επιτροπής¨.


Βέβαια ¨δεν μασάμε εύκολα¨ ,
 ξέρουμε καλά πως τα ¨σενάρια¨ αυτά ( όπως και αυτά που συζητιούνται – μελετώνται στην Γερμανία για ¨ενδεχόμενη Δικτατορία¨ και την επακόλουθη ¨αναγκαία¨ Διεθνή Στρατιωτική Επέμβαση , βλέπεhttp://www.istrilatis.blogspot.com/2012/05/german-foreign-policy-215-httpwww.html ) μπορεί να εξυπηρετούν –παράλληλα- δύο τρομοκρατικούς σκοπούς : 


Α) Την πραγματική προετοιμασία εγκληματικών σχεδίων
 – επεμβάσεων ,έχει μια παραδοσιακή αποικιοκρατική εμπειρία η παλαιά – ¨Νέα¨- Ευρώπη παρά τις δημοκρατικές της ευαισθησίες…

Β) ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ Η ΤΗΝ ¨ ΔΙΑΡΡΟΗ ΤΟΥΣ¨ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ “ DERSTANDART” ΤΗΣ «ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗΣ – ΑΞΟΝΙΚΗΣ ΑΥΣΤΡΙΑΣ « ΣΚΟΠΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗ ΤΗΣ ¨ΑΠΟΜΟΝΩΣΗΣ¨ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΠΙΡΡΕΑΣΜΟ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΥΠΕΡΨΙΦΗΣΗΣ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΟΥΣ.

¨Χάος¨ , Πείνα χωρίς θέρμανση και φάρμακα , Ξωπέταγμα από την Ευρωζώνη , που όμως είναι δύσκολο όπως παραδέχονται . Τώρα προσθέτουν και την ¨συνοριακή καραντίνα¨.

Η Αυστρία σαν πολιτικός κυβερνητικός σχηματισμός , όπως και τα κυρίαρχα μ.μ.ε της (τα οποία οργιάζουν εδώ και δύο χρόνια με άρθρα που φέρουν τίτλους : ¨αρκετά με τους Έλληνες , πετάξτε τους έξω από την Ευρωζώνη ¨) , δεν είναι Αγγελούδι. Είναι δορυφόρος της Γερμανίας ( οικονομικά τελείως εξαρτημένη χώρα, αποικία ) ΚΑΙ ΕΠΑΙΞΕ ΠΑΝΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ … Από την εποχή του Μέτερνιχ , στην συνέχεια σαν εμπρηστής του 1ο Π.Π., μέχρι στον πρώην δήμαρχο της Βιέννης ,Νόϋμπάχερ , που είχε στείλει ο Χίτλερ για να ληστέψει – ρημάξει την Ελλάδα στην κατοχή και τον… ¨ Βάλντχάιμ¨ της δημοκρατίας τους. Θυμόμαστε τα… ¨Κύματα του Δουνάβεως¨ , τον πολιτισμό της, όπως και τον οπορτουνισμό της στο διάβα της ιστορίας .

Μάλλον όμως λάθος λαό διάλεξαν να τρομοκρατήσουν. Η Ελλάδα δεν είναι Γιουγκοσλαβία του 1999 για να μπορέσουν να εκδικηθούν κάποιοι τον ελληνικό λαό ( όπως έκαναν με τους Σέρβους ) για την Αντίσταση του στο προηγούμενο Ράιχ και για ν΄ ανοίξουν οι δρόμοι προς τις θερμές θάλασσες , για το νέο… ( ¨Ευρωπαϊκή Ένωση¨ ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου