Από ότι βλέπουμε, η διεθνής κοινή γνώμη, είναι αδύνατον να μπορέσει να διακρίνει το παγκόσμιο σχέδιο παγκόσμιας αγελαδοποίησης, αφού η παγκόσμια κοινή γνώση και πληροφόρηση βασίζεται αποκλειστικά σχεδόν στα ΜΜΕ και ειδικά στην τηλεόραση.
Παρά το ότι το διαδίκτυο έχει διαδοθεί αρκετά, είναι πολύ μικρός ο αριθμός εκείνων που ενημερώνονται από αυτό, αφού οι περισσότεροι το χρησιμοποιούν για χαβαλέ και αγορές. Πλην τούτου, λίγοι είναι εκείνοι που ενημερώνονται από τις ιστοσελίδες "εναλλακτικής" ενημέρωσης, αφού οι ενημερωτικές ιστοσελίδες που σημειώνουν μεγάλη επισκεψιμότητα, είναι αυτές που έχουν χρήμα για πολλούς υπαλλήλους και βέβαια προσφέρουν τις ίδιες ειδήσεις με την τηλεόραση.
Ποιός φταίει όμως για την παγκόσμια ύπνωση των λαών; Όταν πέφτει κανείς σε μία καλά στημένη παγίδα, ευθύνεται αυτός που την έστησε. Όταν όμως κάποιος πάει και πέφτει στην ίδια παγίδα ξανά και ξανά και ξανά, τότε φταίει ο ίδιος
Το βάρος επομένως πέφτει βαρύ πάνω στους ώμους των παγκόσμιων δούλων και όχι των δεσμοφυλάκων τους. Στην ερώτηση, τώρα, αν υπάρχει περίπτωση να ξυπνήσουν οι λαοί, η απάντηση είναι εύκολη και σαφής και τελεσίδικη. ΟΧΙ.
Ο λόγος της μη αφύπνισης είναι το ότι όλοι εκείνοι που υποτίθεται έχουν κύρος και εισακούονται, φροντίζουν να μην γίνονται γραφικοί, δηλαδή να μη λένε τίποτε που θα έθετε σε κίνδυνο την υπόληψή τους, αλλά και την επαγγελματική τους καριέρα και σε ορισμένες περιπτώσεις τη ζωή τους. Ο κεντρικός όμως λόγος της μη αφύπνισης είναι το ότι όλοι έχουν βολευτεί στον κόσμο της απάτης και κανένας δεν θέλει να δει την αλήθεια και όλοι τρομαγμένοι προτιμούν τον περιορισμένο χώρο στον οποίο ζουν και τα περιορισμένα δικαιώματα που δήθεν τους δίνουν και συνεχίζουν να μένουν τρομαγμένη στην ψεύτικη ρουτίνα τους και δεν τολμούν να σκεφθούν καν ότι υπάρχει έστω περίπτωση να ζούμε όλοι σε ένα τεράστιο στρατόπεδο συγκέντρωσης.


aetos-apokalypsis