Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2019

Μην εξαγριώνετε την Κοινωνία!



Θα το πω όσο πιο ήρεμα γίνεται:
Παρακαλώ μην αφήνετε να βρίζουν, ούτε να εξαγριώνουν την κοινωνία. Γιατί θα το βρούμε όλοι μπροστά μας! Πρωτίστως, μην εξαγριώνετε τις τοπικές κοινωνίες!
Όπως έγινε με τους κατοίκους του χωριού Βρασνά από την περιοχή Βόλβης στη Μακεδονία, που εξεγέρθηκαν, γιατί τους μετέφεραν 380 «παράνομα εισελθόντες» αλλοδαπούς.
Και οι κάτοικοι τους έδιωξαν! (Το υπουργείου τους έστειλε μετά σε παραθεριστικά χωριά της Εύβοιας…)
Και τώρα διάφοροι βρίζουν τους κατοίκους των Βρασνών ως «κομπλεξικούς Ελληναράδες», «ρατσιστές» και «φασίστες»…
Αλλά δεν μας τα είπαν όλα...





Ξέχασαν να πουν ότι στα Βρασνά, ένα χωριό με 150 μόνιμους κατοίκους το χειμώνα (και τετραπλάσιους το καλοκαίρι) πήγαν πέρσι τέτοια εποχή περίπου 1000 παράνομοι αλλοδαποί!
Χίλιοι παράνομοι αλλοδαποί, στο χωριό των 150 κατοίκων...
Κι από αυτούς τους 1000 είχαν ξεμείνει ως το καλοκαίρι 300! Και τώρα που χειμώνιασε ξανά, τους πάνε άλλους 380 παράνομους αλλοδαπούς.
Υπενθυμίζω: Σε ένα χωριό που έχει μόνιμους κατοίκους 150!
Αυτή είναι η…. «αναλογική κατανομή»;
 
-Ενώ στην ευρύτερη περιοχή της Βόλβης (όπου και υπάγονται τα Βρασνά) υπάρχουν ήδη δύο καταυλισμοί παράνομων αλλοδαπών: ένας 1200 ατόμων στα Λουτρά Απολλωνίας και άλλος ένας 800 ατόμων στο Βαγιοχώρι. Και τώρα ήθελαν να μεταφέρουν επιπρόσθετους 380 στα Βρασνά!
Τρελαθήκαμε τελείως;
-Και σαν να μην έφτανε αυτό τους βρίζουν τους ανθρώπους, πατόκορφα.
Βγαίνουν διάφορες «αντί-ρατσιστικές πρωτοβουλίες» - που ξεφύτρωναν παντού σαν τα μανιτάρια επί ΣΥΡΙΖΑ και ουδείς γνωρίζει από πού χρηματοδοτούνται - να καταγγείλουν την… «ξενοφοβία» που επικράτησε στα Βρασνά και τους «κομπλεξικούς» κατοίκους τους!
Κάποια τσογλάνια μάλιστα, παραποίησαν το τοπωνύμιο σε ΒραSSνα παραπέμποντας στα σώματα των χιτλερικών πραιτοριανών SS.
Τέτοια καθάρματα!
--Και δεν βρέθηκε κανείς σοβαρός άνθρωπος να υπερασπιστεί τους κατοίκους που είχαν δίκιο.
Ή μάλλον βρέθηκε, για να είμαστε δίκαιοι.
Το ίδιο το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη παραδέχθηκε δημόσια ότι η περιοχή των Βρασνών έχει ήδη πάρει πολλούς παράνομους αλλοδαπούς.
Αλλά τα… φασιστερά καθάρματα των καλοπληρωμένων «αλληλέγγυων» συνέχισαν να βρίζουν.
--Κανείς δεν αναρωτήθηκε γιατί μόλις πέρσι, 150 κάτοικοι στα Βρασνά δέχθηκαν αδιαμαρτύρητα 1000 παράνομους να εγκατασταθούν στο χωριό τους, ενώ φέτος βγήκαν στα κάγκελα για 380;
Γιατί, άραγε;
Γιατί πέρσι δεν είπαν κουβέντα και φέτος ξεσηκώθηκαν για τα καλά;
Γιατί απλούστατα έπαθαν κι έμαθαν.
Απέκτησαν «πολύ κακή πείρα» από τους… καημένους τους «πρόσφυγες»! Που όπως αποδείχθηκε – και ομολόγησε και η κυβέρνηση – δεν ήταν και τόσο «πρόσφυγες»!
Έχουν εγκαταστήσει πληθυσμό παράνομων αλλοδαπών στην περιοχή, πολλαπλάσιο από τους μόνιμους ντόπιους κάτοικους. Και τώρα φέρνουν κι άλλους!
Έχουν απόλυτο δίκιο οι άνθρωποι να εξεγείρονται.
Και δεν είναι ο μόνος λόγος που έχουν δίκιο.
--Βλέπουν τι έγινε και στη Λέσβο. Όπου πριν τέσσερα χρόνια οι ντόπιοι είχαν σπεύσει στις παραλίες και υποδέχονταν τις υπερφορτωμένες βάρκες με τις αγκάλες ανοιχτές και τα χέρια γεμάτα «καλούδια» να τους φιλέψουν.
Και τώρα – οι ίδιοι άνθρωποι - παίρνουν με τις πέτρες και διώχνουν τους «αλληλέγγυους» για να μη φέρουν κι άλλους.
Γιατί είδαν με τα μάτια τους οι ντόπιοι, ακριβώς το ίδιο: ότι δεν ήταν «καημένοι πρόσφυγες», ήταν περίεργα άτομα που κακοποιούσαν αγρίως και τους ελάχιστους πρόσφυγες ή τα γυναικόπαιδα που έφερναν μαζί τους για… «ξεκάρφωμα»!
--Βλέπουν τι έγινε και στη Σάμο, όπου μόλις πριν λίγες μέρες ξεσηκώθηκαν οι λαθρομετανάστες από τα hot spots και απείλησαν τα χωριά και τους κατοίκους. Κι αναγκάστηκε ο Δήμαρχος να κλείσει τα σχολεία για να μείνουν τα παιδιά ασφαλή στα σπίτια τους.
Άπαντες βλέπουν ότι όπου εγκαταστάθηκαν παράνομοι αλλοδαποί, δημιουργήθηκαν σοβαρά προβλήματα.
Προβλήματα ασφάλειας για ντόπιους πληθυσμούς που αρχικά τους καλοδεχτηκαν.
Παντού αρχικά τους καλοδεχτηκαν! Αλλά τώρα δεν θέλουν να τους βλέπουν.
Γιατί απλούστατα ΔΕΝ είναι «κακόμοιροι πρόσφυγες» - το παραδέχθηκε και η ίδια η κυβέρνηση.
Τι είναι, αλήθεια; Κανείς δεν ξέρει.
Πολλά μπορούμε να υποθέσουμε, πολλά ισχυρίζονται διάφοροι, πολλές φήμες κυκλοφορούν - άλλα βάσιμες, άλλα λιγότερο - αλλά με βεβαιότητα κανείς δεν ξέρει.
Αυτό το λαθρο-μεταναστευτικό κύμα που σάρωσε τα πάντα μετά το 2015 ΔΕΝ έχει καμία σχέση με όλα τα προηγούμενα – πρόσφατα και απώτερα – προσφυγικά κύματα ή μεταναστευτικά ρεύματα του παρελθόντος.
Κι αυτό είναι το πρόβλημα, για το οποίο έχουν δίκιο οι άνθρωποι να αντιδρούν:
Δεν ξέρουν ποιοι είναι, δεν ξέρουν γιατί έρχονται, δεν ξέρουν που το πάνε και τι επιδιώκουν αυτοί που τους φέρνουν.



·       Τους φέρνουν ΜΚΟ, τους δασκαλεύουν να βουλιάζουν τις βάρκες τους διακινδυνεύοντας να πνιγούν και μερικά γυναικόπαιδα κάθε φορά, για να παραλύσουν τα ανθρωπιστικά ανακλαστικά της χώρας που τους υποδέχεται και να τους περιθάλψει αναγκαστικά.
Τους δασκαλεύουν να καίνε τα χαρτιά τους, να δίνουν ψευδή στοιχεία, να λένε ψέματα για το ποιοι είναι και από πού κατάγονται – ή τους εφοδιάζουν ενίοτε και με πλαστά διαβατήρια από τη Συρία.
Τους δασκαλεύουν, ακόμα, να δηλώνουν ότι βρίσκονται σε… «μετα-τραυματικό στρές», ώστε να κριθούν «ευάλωτοι» και να μεταφερθούν στην ενδοχώρα! Κι ύστερα «λαδώνουν» Έλληνες γιατρούς, ώστε να νομιμοποιηθεί το ψέμα και η παρανομία. Ο ίδιος ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη το αποκάλυψε χθες (προς τιμήν του, εδώ που τα λέμε).
Ποιοι είναι αυτοί που τους φέρνουν, έχουν παραβιάσει το… μισό Ποινικό Κώδικα, τους μαθαίνουν να ψεύδονται και μετά διαφθείρουν όποιον βρουν μπροστά τους για να τους πάνε παρακάτω;
Ποιοι είναι και οι ίδιοι πραγματικά, ποια είναι η οικογενειακή τους κατάσταση (ξέρουμε μόνο πως είναι άλλη από εκείνη που δηλώνουν), από πού μας ήλθαν, γιατί έφυγαν, που θέλουν να πάνε, πως φτωχοί άνθρωποι πληρώνουν τεράστια ποσά σε διακινητές και τι «υποχρεώσεις» έχουν αναλάβει, τι πραγματικά σκοπεύουν να κάνουν….
Δεν ξέρουμε τίποτε γι’ αυτούς ούτε για τους «αλληλέγγυους» που τους έφεραν, τους υποδέχονται και τους υποστηρίζουν.
Το ίδιο το υπουργείο έδωσε στη δημοσιότητα προσωρινά χαρτιά που τους έβγαλε το Ελληνικό Δημόσιο όπου κάποιος Χασάν ή Αχμέτ, εμφανίζεται ως «από τη Συρία ή το Αφγανιστάν ή την Παλαιστίνη».
Είναι μαζική εισβολή αλλοδαπών-φαντασμάτων, που τους έφεραν δήθεν «αλληλέγγυες» οργανώσεις-φαντάσματα με μεγάλη χρηματοδότηση και με ύποπτες διασυνδέσεις.
Υπάρχει φυσιολογικός άνθρωπος που θα δεχόταν να εγκατασταθεί δίπλα από το σπίτι του ένας τέτοιος παράνομος πληθυσμός αγνώστων λοιπών στοιχείων, πολύ ύποπτων προθέσεων και πολύ σκοτεινών διασυνδέσεων;
--Βλέπουν κι άλλα όμως οι άνθρωποι και φρικάρουν…
Βλέπουν να κάνει το γύρο του διαδικτύου η φωτογραφία μιας νεαρής γυναίκας από τη Γαλλία με χαρακτηριστικά μουσουλμανική μαντήλα, να δηλώνει:
--Φοράω μαντήλα κι όποιος ενοχλείται να… φύγει από τη χώρα ΜΟΥ!
Δηλαδή παρακινεί τους Γάλλους που δεν τους αρέσει η μαντήλα της, να φύγουν από τη χώρα τους!
Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία, όπου μετανάστες δεν προσαρμόζονται οι ίδιοι στις χώρες όπου καταφθάνουν, αλλά απαιτούν να προσαρμοστούν οι ντόπιοι στους κανόνες που οι ίδιοι φέρνουν.
Λένε στους ντόπιους: ήλθα στη χώρα σας, με ανεχθήκατε, έγινε τώρα «χώρα μου» - κι αν δεν σας αρέσω… τα μπογαλάκια σας και δρόμο!
Πού βρίσκουν τέτοιο θράσος; Ποιος τους δασκαλεύει; Ποιος τους στηρίζει; Που οδηγεί αυτή η ακραία πρόκληση κατά των Ευρωπαίων πολιτών;
Αυτά βλέπουν όλοι - ιδιαίτερα οι κάτοικοι τοπικών κοινωνιών - και αντιδρούν…
Με το δίκιο τους!
-Η λύση είναι απλή: Κυνηγήστε τις ΜΚΟ. Έχετε τα στοιχεία να τους διώξετε. Ακόμα και να βάλετε φυλακή κάποιους ντόπιους συνεργάτες τους. Κι αν χρειαστεί εκ δώστε διεθνή εντάλματα σύλληψης εναντίον των μητρικών οργανισμών στο Εξωτερικό. Με πέντε σκαστές περιπτώσεις που μπορούν να πάρουν δημοσιότητα θα «σπάσει ο τσαμπουκάς τους». Και θα γίνουν πιο «συνεργάσιμοι» οι λαθρομετανάστες που σήμερα καθοδηγούνται και υπακούν τυφλά τις ΜΚΟ.
-Βάλτε όσους περιμένουν αποφάσεις δικαστηρίων – για το αίτημα χορήγησης ασύλου – σε κλειστά κέντρα! Όλους! Είναι απόλυτα σύμφωνο με τη διεθνή Σύμβαση για τους πρόσφυγες. Και τα γυναικόπαιδα χωριστά από το νεαρό ανδρικό πληθυσμό. (Εκτός από περιπτώσεις όπου μπορεί να αποδειχθεί ότι είναι πραγματικά οικογένεια).
-Εξηγείστε τους πως όσοι δεν δίνουν στοιχεία ή δίνουν ψευδή στοιχεία, δεν θα παίρνουν άσυλο. Αυτό θα τους κάνει πολύ πιο ειλικρινείς και συνεργάσιμους.
-Τιμωρείστε δικούς μας που τους πιάσατε να εξαγοράζονται από τις ΜΚΟ ή να πιστοποιούν ψευδή στοιχεία.
-Η Σύμβαση της Γενεύης δίνει το δικαίωμα σε κάθε φιλοξενούσα χώρα να επικαλεστεί «μείζον εθνικό συμφέρον» ή «μείζονες λόγους εθνικής ασφαλείας», για να τους βάλει όλους σε κλειστά κέντρα, να τους διώξει, να τους απελάσει, ακόμα και για να τους αφαιρέσει το άσυλο ή οποιαδήποτε άδεια τους έχει ήδη δώσει.
Κάντε το! Επικαλεστείτε λόγους «εθνικής ασφαλείας» και λήξτε τη διαδικασία αναμονής ταχύτατα.
Μόνο έτσι θα πειστούν οι τοπικές κοινωνίες, ότι η κυβέρνησή τους πράγματι ελέγχει το πρόβλημα. Και θα ηρεμήσουν.
Γιατί τώρα όλοι είναι στα κάγκελα! Και έχουν δίκιο…

Θανάσης Κ.

ΥΓ. Παρεμπιπτόντως, ο ΣΥΡΙΖΑ επιδιώκει να εξαγριωθούν οι τοπικές κοινωνίες και κάποια στιγμή να γίνουν απανωτά αλλεπάλληλα «ατυχήματα». Δηλαδή αιματηρά επεισόδια ανάμεσα σε ντόπιους και συμμορίες παρανόμων αλλοδαπών. Αν χυθεί αίμα, θα χαθεί κάθε έλεγχος.
Πολύ περισσότερο, που οι αλλοδαποί είναι «δικτυωμένοι» (μέσω των κινητών τους) με τις κάποιες πολύ ύποπτες ΜΚΟ.
Αν χυθεί αίμα και χαθεί ο έλεγχος, η χώρα θα χάσει, ο ΣΥΡΙΖΑ περιμένει να κερδίσει ο ίδιος (καταγγέλλοντας τους πάντες) – δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι θα κερδίσει - αλλά αν χαθεί η μπάλα, θα χάσει πρωτίστως η κυβέρνηση!
Γι’ αυτό δεν πρέπει να χαθεί ο έλεγχος.
Δεν πρέπει να εξαγριωθούν οι τοπικές κοινωνίες που σήμερα δικαίως ανησυχούν. Κι έχουν αρχίσει να φοβούνται.
Δείξτε ότι κατανοείτε τις ανησυχίες τους. Εκτονώστε το φόβο τους.
Μην αφήσετε το φόβο να μετατραπεί σε οργή.
Και κυρίως: μην αφήνετε να εξαγριώνουν τις τοπικές κοινωνίες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου