Κυριακή 7 Απριλίου 2019

Η Ελλάδα αναζητεί έναν δημοκράτη πολιτικό Ηνίοχο. Έναν προστάτη των Ελλήνων, της Δημοκρατίας και του μέλλοντος της Ελλάδας


Όταν η ανθρώπινη οντότητα ξεγυμνώνεται από την ασπίδα προστασίας των αρχών της θρησκείας της και του έθνους καταγωγής της, αποτελεί εύκολο θήραμα για τον οποιονδήποτε θέλει να εκμεταλλευτεί τις αδυναμίες της. Είναι σίγουρο πως όπως ένα πρωί ξυπνήσαμε και αντικρίσαμε γύρω μας μια αλλοιωμένη πατρίδα, της οποίας το πρόσωπο δεν αναγνωρίζουμε πλέον, έτσι ένα πρωί μπορεί να ξυπνήσουμε σε μια κυριολεκτικά κατακτημένη πατρίδα.

Του Γιώργου Μιχαήλ 

Όποιος πολιτισμός βασίστηκε αποκλειστικά στο χρήμα και την οικονομία στο τέλος κατέρρευσε σαν πύργος από τραπουλόχαρτα. Χρυσός και δύναμη χωρίς τον μανδύα προστασίας των ακλόνητων αρχών της ανθρωπότητας, μπορεί να οδηγήσει τους λαούς σε πολύ σκοτεινές διαδρομές. Η σημερινή εποχή είναι μια από αυτές τις εποχές κατά τις οποίες το μέλλον των λαών είναι περισσότερο αβέβαιο και μελανό από ποτέ.

Λαοί που έχουν χάσει τον προσανατολισμό τους και έχουν ανακατευτεί μεταξύ τους σε μέγιστο βαθμό, προσπαθούν ακόμα να συνέλθουν από το ηλεκτροσόκ της παγκοσμιοποίησης. Η αλήθεια είναι φυσικά πως δεν θα συνέλθουν ποτέ. Γιατί η ιστορία έχει αποδείξει πως σε αυτές τις περιπτώσεις, η απληστία κυριεύει την ανθρώπινη ψυχή με τραγικά αποτελέσματα για όλους.

Γιατί όταν η ανθρώπινη οντότητα ξεγυμνώνεται από την ασπίδα προστασίας των αρχών της θρησκείας της και του έθνους καταγωγής της, αποτελεί εύκολο θήραμα για τον οποιονδήποτε θέλει να εκμεταλλευτεί τις αδυναμίες της. Είναι σίγουρο πως όπως ένα πρωί ξυπνήσαμε και αντικρίσαμε γύρω μας μια αλλοιωμένη πατρίδα, της οποίας το πρόσωπο δεν αναγνωρίζουμε πλέον, έτσι ένα πρωί μπορεί να ξυπνήσουμε σε μια κυριολεκτικά κατακτημένη πατρίδα.

Γιατί ας μην γελιόμαστε. Ας μην χώνουμε το κεφάλι μας στο χώμα όπως την στρουθοκάμηλο. Τα σημεία των καιρών είναι ξεκάθαρα. Το κεφάλι μας όμως πρέπει να στέκει ψηλά. Τα μάτια μας πρέπει να είναι ανοιχτά. Οι αισθήσεις μας πρέπει να είναι οξυμένες. Για να μπορέσουμε να αντιληφτούμε και να εξηγήσουμε αυτά τα σημεία. Για να μπορέσουμε να προετοιμαστούμε κατάλληλα. Οι εχθρικοί γείτονες μας έχουν αρχίσει να προετοιμάζονται πολύ πριν από εμάς. Ωστόσο, δεν έχουν τις ίδιες δυνατότητες με εμάς.

Πρέπει όμως να ξυπνήσουμε έγκαιρα. Η συνεχής βύθιση στη λήθη της παροχής κάποιων δεκάδων ευρώ, ή κάποιων ευτελών υποσχέσεων, απλά μας υποβαθμίζει σε κάτι διαφορετικό από την πραγματική φύση μας. Πολύ σύντομα τα κόμματα θα διαλυθούν από μόνα τους.

Πολύ σύντομα η Λευκή Επανάσταση θα ξεσπάσει. Κάποιος σίγουρα θα ξεπροβάλλει από το πουθενά και με βροντερή φωνή θα διαδώσει παντού την έναρξη της Επανάστασης του Λευκού, αφυπνίζοντας και τον πλέον βαθιά κοιμώμενο πολίτη.

Πολύ σύντομα η αυτοκάθαρση μέσω της απαξίωσης των σημερινών κομμάτων θα πραγματοποιηθεί. Γιατί εάν οι πολίτες της χωράς ανασύρουν από μέσα τους το θάρρος ώστε να επιλέξουν στην συντριπτική τους πλειοψηφία το ΛΕΥΚΟ, τα σημερινά πολιτικά κόμματα δεν θα έχουν άλλη επιλογή εκτός από τη διάλυση. Πολύ σύντομα νέες δυνάμεις θα αναδυθούν, ηγούμενες από νέους ανθρώπους, αντικαθιστώντας το υπάρχων κατεστημένο.

Γιατί η Ελλάδα γεννά και αληθινούς πατριώτες. Η Ελλάδα γεννά και ευσυνείδητους ανθρώπους. Η Ελλάδα γεννά και δυνατούς μαχητές. Η Ελλάδα γεννά και πραγματικούς αγωνιστές. Τις ημέρες αυτές ο στρατός της Ελλάδας στέλνει το δικό του μήνυμα. Η άσκηση ΗΝΙΟΧΟΣ είναι γεγονός. Η ονομασία της άσκησης και η χρονική στιγμή της πραγματοποίησης της δεν είναι τυχαία.

Επίλογος

Το μήνυμα προς την Τουρκία είναι πολύ ηχηρό. Ωστόσο η Ελλάδα χρόνια τώρα αναζητεί έναν δημοκράτη πολιτικό Ηνίοχο. Έναν προστάτη των Ελλήνων, της Δημοκρατίας και του μέλλοντος της Ελλάδας. Η ιστορία έχει αποδείξει πως πάντα μετά από τις πιο δύσκολες στιγμές, η πατρίδα μας επιβιώνει χάρη στην προσπάθεια ανθρώπων που την αγαπούν αληθινά. Το ίδιο είναι σίγουρο πως θα συμβεί και τώρα. Υπομονή και πίστη χρειάζονται μόνο. Πάνω από όλα δεν πρέπει ποτέ να επιτρέψουμε στον σύγχρονο Εθνομηδενισμό, ο οποίος με την μορφή ασταμάτητων μηνυμάτων προσπαθεί να μας πνίξει, να το καταφέρει.


* Ο Γιώργος Μιχαήλ είναι επιχειρηματίας, Διευθύνων Σύμβουλος ναυτιλιακής εταιρείας και συγγραφέας του βιβλίου Πολικός Αστέρας, Αθήνα, Κυπρής, 2017.


kostasxan

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου