Δευτέρα 8 Απριλίου 2019

Συνειδητοποίησε … πως η ζωή είναι ένα όμορφο ταξίδι… και όποιος δεν σε αφήνει να το χαρείς…. ΟΦΕΙΛΕΙΣ να τον προσπερνάς… χωρίς δεύτερη σκέψη!!








Πολλές φορές έχει εξαντληθεί η υπομονή σου λέγοντας πως θα λάβεις μέτρα… αλλά δεν εισακούεσαι από κανέναν γιατί το χρησιμοποιείς ως απειλή μήπως διορθωθούν… χωρίς να το κάνεις πράξη!!! 

'Ετσι συνεχίζουν να εκμεταλλεύονται την καλοσύνη σου…. και εσύ όπως είναι λογικό κάποια στιγμή… βγαίνεις εκτός εαυτού!!!

Η ευθύνη για το αρνητικό αποτέλεσμα είναι εξ ολοκλήρου δική σου αφού συνεχίζεις να υπομένεις κάτι… που έχεις δηλώσει πως ΔΕΝ αντέχεις!!! 
Άρα... μην περιμένεις να σε πάρουν στα σοβαρά!!!                                       
Αν αναρωτηθείς με ειλικρίνεια ποιος είναι ο λόγος που το κάνεις… θα διαπιστώσεις πως ο ΦΟΒΟΣ… σε αποτρέπει να  αντιμετωπίσεις ένα ΔΙΚΟ σου λάθος με αποτέλεσμα.. να βολεύονται εις βάρος σου!!!

Για να σταματήσει αυτό…
μοναδική λύση είναι να απαγορεύσεις σε οποιονδήποτε, να ξεπερνά τα όρια σου…  και όχι να επαναλαμβάνεις τις συνέπειες που θα έχει αν δεν συμμορφωθεί… χωρίς να πράττεις τίποτα γιατί τότε… καταλαβαίνει την αδύναμη θέση στην οποία βρίσκεσαι και φέρεται ακόμα χειρότερα!!!

Συνειδητοποίησε  όσο είναι καιρός… πως η ζωή είναι ένα όμορφο ταξίδι… και όποιος δεν σε αφήνει να το χαρείς…. ΟΦΕΙΛΕΙΣ να τον προσπερνάς… χωρίς δεύτερη σκέψη!!

Τόσο απλά είναι τα πράγματα!!! 

Όποιο «δυνατό» επιχείρημα προβάλλεις υποστηρίζοντας το αντίθετο ουδεμία ισχύ έχει… διότι ξεχνάς πως οι συνέπειες μιας πράξης…. βαραίνουν όλες τις πλευρές που εμπλέκονται!!!! ΠΟΤΕ…. μόνο την δική σου!!!!

Ένας χωρισμός… έχει επιπτώσεις και στους δύο συντρόφους!!!

Μια παραίτηση από την δουλειά, αν είσαι ικανό στέλεχος…. θα στοιχίσει το ίδιο, αν όχι περισσότερο στον εργοδότη αφού είναι δυσκολότερο να βρει άξιους να επανδρώσει την επιχείρηση του… απ΄ ότι εσύ μια νέα εργασία!!! 

Αν δεν εκτιμά τα προσόντα σου και σε αναγκάσει να φύγεις… δες το ως ευκαιρία να πας κάπου καλύτερα ή να δημιουργήσεις κάτι δικό σου δουλεύοντας πλέον για τον εαυτό σου χωρίς να έχεις την ανάγκη κανενός!!!!

Εκατοντάδες τα παραδείγματα ανθρώπων που κατάφεραν να επιτύχουν σπουδαία πράγματα τολμώντας να προχωρήσουν μόνοι τους… γιατί αρνήθηκαν να τους υποτιμούν!!!

Όταν πιστεύεις στον εαυτό σου δεν επιτρέπεις να δοκιμάζουν τις αντοχές σου διότι εκτός από απάνθρωπο… είναι και πρόστυχο!!!!

Βεβαίως θα κάνεις υπομονή για ορισμένα πράγματα γνωρίζοντας πως ΟΥΔΕΙΣ είναι τέλειος… αρκεί τα ελαττώματα του να μην «εμποδίζουν»…. να σε σέβεται!!!!
Γιατί τότε…. φανερώνει κακό χαρακτήρα, που πίστεψε με, ΔΕΝ αντιμετωπίζεται με υπομονή…. αλλά με ΔΙΑΓΡΑΦΗ αν θέλεις πραγματικά να μην χάσεις την πολύτιμη γαλήνη της ψυχής σου!!!

Η συγχώρεση των αδυναμιών.. είναι αποτέλεσμα ΑΓΑΠΗΣ!!! 

Όταν σου «προσφέρει» ο άλλος την καρδιά του… τον συγχωρείς γιατί ουδέποτε θα πράξει κάτι με σκοπό να σε πληγώσει!!! Αν συμβεί κάποια στιγμή… είναι σίγουρα άθελα του και θα κάνει τα πάντα να το διορθώσει αμέσως!!!

Η ανοχή όμως… δηλώνει πως υπομένεις την ασχήμια οποιουδήποτε έχει την εντύπωση πως μπορεί να ξεσπάει πάνω σου τα συμπλέγματα που τον βασανίζουν…. λόγω της αδυναμίας να αγαπήσεις τον εαυτό σου!!!

ΑΥΤΗ είναι η αλήθεια!!!!

Μην μπερδεύεις το ρήμα «συγχωρώ»… με το «ανέχομαι» γιατί χρησιμοποιούνται σε διαφορετικές περιπτώσεις… για ξεχωριστές κατηγορίες ανθρώπων!!! Αν δεν καταλάβεις την τεράστια διαφορά που υπάρχει… θα βιώνεις διαρκώς επώδυνες καταστάσεις … με απρόβλεπτες συνέπειες!!!

Δεν φταίει η μοίρα… ούτε η τύχη που επιτρέπουμε σε ακατάλληλα άτομα να βρίσκονται στην ζωή μας έχοντας την αφέλεια να πιστεύουμε… πως κάποια στιγμή, θα φερθούν όπως μας αξίζει!!!

ΠΟΤΕ δεν πρόκειται να γίνει κάτι τέτοιο!!!!

ΞΕΧΝΑ ΤΟ!!!

Μην σπαταλάς λοιπόν άσκοπα ότι πολυτιμότερο έχεις μέσα σου!!!

Σκέψου πως το ΣΤΕΡΕΙΣ από κάποιον που το έχει πραγματική ανάγκη και αν του το δώσεις….

Θα στο «επιστρέψει»….. στο πολλαπλάσιο!!!!  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου