Δευτέρα 25 Μαρτίου 2019

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ,ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ...

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, χαμογελάει, υπαίθριες δραστηριότητες



«Η λήθη του παρελθόντος οδηγεί στην σκαιότητα του μέλλοντος»!!
25η Μαρτίου …. !!!!
και δεν μπορούμε να χαρούμε, να γιορτάσουμε, να τιμήσουμε τους προγόνους αγωνιστές της Ελευθερίας μας, αυτούς στους οποίους οφείλουμε το Κράτος, την ταυτότητα μας και την τιμή μας και την αξιοπρέπεια μας!!
25η Μαρτίου …. !!!!
και δεν μπορούμε να κατανοήσουμε, να συνειδητοποιήσουμε, αυτό το μεγάλο ΝΟΗΜΑ της ημέρας αυτής, να καταλάβουμε τι ακριβώς γιορτάζουμε …. και ΓΙΑΤΙ γιορτάζουμε!!
Μα πώς να το καταλάβεις το νόημα της 25ης Μαρτίου, όταν ….. δεν πιστεύεις στην Εθνική Συνείδηση, δεν καταλαβαίνεις τι σημαίνει Πατριωτισμός, δεν ξέρεις τι σημαίνει Εθνικό Συμφέρον, δεν τιμάς τα Εθνικά σου Σύμβολα, δεν γνωρίζεις την Ιστορία σου, τις Παραδόσεις σου …..!!!
Θα εορτάσουμε –όσοι εορτάσουμε- την επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821, θα σηκώσουμε τη Σημαία μας στις βεράντες μας, γνωρίζοντας ότι θα κατηγορηθούμε επισήμως, ως Εθνικιστές και Φασίστες, ότι ….. θα μας καταγράψουν οι Υπηρεσίες Ασφαλείας και θα κινδυνεύουμε να υποστούμε στο μέλλον …. προληπτικές προσαγωγές!!
Θα εορτάσουμε –όσοι εορτάσουμε- κάτω από ένα βρωμερό κλίμα …. Εθνικών αμφισβητήσεων, ανασφάλειας, έλλειψης εμπιστοσύνης, Εθνικής διάσπασης και διχασμού, απαξίωσης και Εθνικής ντροπής, ένα κλίμα ιστορικής λήθης και Πατριωτικής απαξίωσης και αδιαφορίας …. που καλλιεργεί συγκροτημένα, συντονισμένα και μεθοδικά η Ηγεσία μας, με σωρεία δηλώσεων, του τύπου:
- Στο Αιγαίο δεν υπάρχουν σύνορα!!
- Η Τουρκία έχει συμφέροντα και δικαιώματα, σ’ όλα τα ζητήματα στην περιοχή μας!!
- Να μην είμαστε μονοφαγάδες, στην αξιοποίηση του Εθνικού μας πλούτου, δικαιούνται και οι Τούρκοι!!
- Το Καστελλόριζο δεν ανήκει στο Αιγαίο!!
- Η Μακεδονία είναι ξακουστή, μόνο σαν η Χώρα των Σκοπιανών!!
- Μακάρι να είχαμε μια Συμφωνία με την Τουρκία, ανάλογη αυτής των Πρεσπών!!
Δηλαδή, που είναι η συμπαγής και ομόψυχη Εθνική Γραμμή μας, αυτή η ανάλογη, που οδήγησε τους προγόνους μας ….. να σηκώσουν κεφάλι και να μας κάνουν ανθρώπους, αντί για σκλάβους!?
Δηλαδή, πόσο άνετα μπορεί να αισθάνεται κάποιος, όταν ακούει τους ξένους δανειστές μας και τους Αμερικάνους, να μας λένε «Μπράβο – Μπράβο σας», επειδή υπακούουμε στις εντολές τους, επειδή εξυπηρετούμε πιστά τα γεωπολιτικά συμφέροντα τους και υποκύπτουμε στην κυριαρχία τους, ήσυχα, οικειοθελώς και ενσυνείδητα!?
Δηλαδή, πόσο υπερήφανος μπορεί να αισθάνεται κάποιος, όταν ακούει τον αιώνιο εχθρό, τον Τούρκο κατακτητή μας, να λέει στην Κυβέρνηση μας …. «ευχαριστώ που δικαιώνετε τις πάγιες θέσεις μας, τις διεκδικήσεις μας»!?
Δηλαδή, τι να τους κάνεις τους εχθρούς και γιατί να τους κατηγορήσεις, που ισχυρίζονται ….. ότι η Θράκη είναι Τουρκική, ότι το Αιγαίο τους ανήκει, ότι η Κρήτη είναι δικιά τους (κοπιάστε βρε αν σας βαστάει) και ότι θα πρέπει να τους πάρουμε άδεια, για να ρυθμίσουμε τα σύνορα μας στο Ιόνιο …. τι να τους κάνεις λοιπόν τους εχθρούς, όταν έχεις τέτοιους Ηγέτες …. του τ’ ακούνε αυτά και δεν βγάζουν λαλιά, δεν αντιδρούν!?
Που είναι η Εθνική μας Κυριαρχία, η Τιμή, η Αξιοπρέπεια και το Καθήκον μας!?
Γκιαούρηδες καταντήσαμε …. και σφάξε με Αγά μου να αγιάσω!!
Τίποτα δεν είναι τυχαίο !!
«Ελευθερία ή Θάνατος»!!
Θα τρίζουν τα κόκαλα του Κολοκοτρώνη, του Νικηταρά, του Κανάρη, του Μιαούλη, του Καραϊσκάκη, της Μπουμπουλίνας, του Καποδίστρια και όλων των άλλων αγωνιστών της Εθνικής Παλιγγενεσίας μας (…. χα, χα, χα Παλιγγενεσία λέω και όποιος καταλαβαίνει, τι βάρος και τι αξία έχει ο όρος αυτός)!!
Να λουφάξω λοιπόν και υποταχθώ στη «Γραμμή της Κυβέρνησης» ….. ή να σηκώσω τη Σημαία της Επανάσταση, στη βεράντα μου!!!!
Εγώ θα σηκώσω τη Σημαία μου, ως ελάχιστο φόρο τιμής στην αξιοπρέπεια και την υποχρέωση μου ….. Εγώ θα σηκώσω τη Σημαία μου, για να κάνω την Επανάσταση μου, ενάντια στους Εθνομηδενιστές και στους προσκυνημένους «Γκιαούρηδες» ….. και σ’ όποιον αρέσει!!
Ζήτω το Έθνος – Ζήτω η Ελλάδα !!

Κώστας Βουλγαράκης 









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου