Δευτέρα 22 Αυγούστου 2016

ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΛΑ ΣΤΟ «ΤΡΙΓΩΝΟ» ΤΟΥΡΚΙΑ-ΗΠΑ-ΡΩΣΙΑ!

H βάση του Ιντσιρλίκ και τα πυρηνικά
Χαμός έχει γίνει τον τελευταίο καιρό με την Βάση του Ιντσιρλίκ στην Τουρκία και με τις πυρηνικές κεφαλές αλλά και τα πυρηνικά όπλα τα οποία οι Αμερικανοί έχουν εκεί αποθηκευμένα.Σύμφωνα με το ρωσικό ειδησιογραφικό πρακτορείο Sputnik, η Ρωσία ζήτησε πρόσβαση στην Νατοική βάση του Incirlik από την Τουρκία με στόχο τους ISIS.
Η Τουρκία μετά το πραξικόπημα, φαίνεται να είναι δυσαρεστημένη με τις ΗΠΑ για την εμπλοκή της σε αυτό, και η επανασύνδεση που έχει γίνει με την Ρωσία, μετά την συνάντηση Ερντογάν-Πούτιν, είναι ανοικτό το ενδεχόμενο να αφήσει την βάση Ιντζιρλίκ, προς εκμετάλλευση από τους Ρώσους.
Η Ρωσία έχει καλέσει την Τουρκία να παρέχει πρόσβαση στην αεροπορική βάση Incirlik (Ιντσιρλίκ) του ΝΑΤΟ, που αποτελεί στρατηγικής σημασίας βάση για τις ΗΠΑ και τον ΝΑΤΟ κατά των αεροπορικών επιδρομών στη Συρία, σε μια προσπάθεια να προωθήσουν το στόχο της καταπολέμησης των ριζοσπαστικών ομάδων τζιχάντ, κατά κύριο λόγο Daesh και al-Nusra, που απειλούν την ειρήνη και τη σταθερότητα στη Συρία
Στην βάση του Incirlik βρίσκονται τουλάχιστον 50 US B-61 πυρηνικές κεφαλές που έχουν καταστροφική ικανότητα 100 φορές ισχυρότερη της ατομικής βόμβας της Χιροσίμα.

Η ύπαρξη των πυρηνικών κεφαλών μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα θορύβησε τους Αμερικανούς αξιωματούχους.
Οι Αμερικανοί, εκτός το ότι τον τελευταίο καιρό έχουν χαλάσει τις σχέσεις τους με τους Τούρκους, φοβούνται κιόλας για τις πυρηνικές κεφαλές στην Τουρκία μετά την απόπειρα πραξικοπήματος που έγινε πριν λίγο καιρό.
Έτσι, πηγές αναφέρουν ότι έχουν αρχίσει να σκέφτονται ήδη την μεταφορά των πυρηνικών όπλων από την βάση του Ιντσιρλίκ στην Νατοϊκή βάση στη Κρήτη!


taxalia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου