Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016

Ζωή: Ο Τσίπρας ικανοποιεί τις εντολές των δανειστών...








με ξετσίπωτο τρόπο...

Σφοδρή επίθεση στον πρωθυπουργό εξαπέλυσε από τα Τρίκαλα η Ζωή Κωνσταντοπούλου, χαρακτηρίζοντάς τον «μαριονέτα των δανειστών».

Κατά τη...
διάρκεια ομιλίας της, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τα 71 χρόνια από το θάνατο του Άρη Βελουχιώτη, η πρόεδρος της «Πλεύσης Ελευθερίας», όπως αναφέρει το trikalavoice.gr, δήλωσε:

Αγωνιζόμαστε για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας στη χώρα μας. Για να κατανικήσουμε την Μνημονιακή τυραννία που μας έχει επιβληθεί. Βαδίζουμε πάνω στα χνάρια του ασυμβίβαστου αυτού ανθρώπου.

Παράλληλα, στάθηκε στην ανάγκη αποκήρυξης του δημοσίου χρέους «το οποίο ο λαός δεν έχει καμία υποχρέωση να πληρώσει» και υπενθύμισε την υποχρέωση διεκδίκηση των Γερμανικών αποζημιώσεων.

Σε άλλο σημείο, η κυρία Κωνσταντοπούλου έκανε λόγο για «προδοσία της σημερινής Κυβέρνησης, η οποία ξεπουλά τα πάντα και εμείς δεν θα το επιτρέψουμε διατηρώντας την πολιτική, κοινωνική και πατριωτική μνήμη ζωντανή», ενώ χαρακτήρισε τον Αλέξη Τσίπρα «χρήσιμη μαριονέτα των δανειστών, που ικανοποιεί τις εντολές του με τρόπο χυδαίο και ξετσίπωτο».

«Ο λαός δεν θα τους ανεχθεί για πολύ ακόμη, οι άνθρωποι θα βγουν στους δρόμους και όλοι αυτοί που σήμερα κυβερνούν δεν θα έχουν που να κρυφτούν. Από τη πλευρά μου θα κάνω τα πάντα για να έρθει αυτή η στιγμή το συντομότερο δυνατόν», πρόσθεσε η κυρία Κωνσταντοπούλου...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου