Σάββατο 28 Μαΐου 2016

Η κυρα-Βασιλική, οι Φασίστες και η μπαταξού Σακοράφα

Η κυρά- Βασιλική [όχι των Ιωαννίνων] προέβη στο απονενοημένο διάβημα και μάλιστα χωρίς να καταλάβει κανείς το «γιατί». Βρε από δω τη γύριζα την έκθεση που έγραψε, βρε από κει τη γύριζα, νόημα δεν έβγαινε! Να ήταν θεραπαινίδα του Αλή-πασά, ώστε να υποχρεωθεί να αυτοκτονήσει [που δεν υποχρεώθηκε και δεν αυτοκτόνησε], να το καταλάβω.
Αυτή η Βασιλική όμως, μια απλή υπάλληλος του Ξετσίπα ήταν, με αποκλειστικό καθήκον να ψηφίζει και ως εκ τούτου να αμείβεται. «Και καλά….», θα μου πει ο άλλος, «…αν βαρέθηκε να κάνει συνέχεια το ίδιο πράγμα;». «Μα δεν βαρέθηκε…», θα του απαντούσα, «…αφού ψήφισε κανονικά την Ταφόπλακα του Ελληνικού λαού, εγείροντας ενστάσεις μόνο για δύο συγκεκριμένα άρθρα».
Με αποτέλεσμα οι 153 ψήφοι του κυβερνητικού μπλοκ, να παραμείνουν 153 και η κυρά-Βασιλική να βρεθεί έξω από την παράγκα! Πολλά τα συμπεράσματα από την ενέργεια της, μα περισσότερα τα ερωτήματα. Κατ’ αρχήν η έκθεση που έγραψε, για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, στο Δημοτικό ένα «5» μπορεί να το έπιανε, στο Γυμνάσιο όμως, θα αναζητούσε τη βαθμολογία της στο Βόρειο πόλο!
Εύλογο συμπέρασμα είναι και η οικονομική της αυτάρκεια, σε αντίθεση με τους 152 φτωχούς ομόσταβλους της, αφού διαφορετικά δεν θα εγκατέλειπε χωρίς λόγο τον παχυλό μισθό της. Άβυσσος πράγματι η ψυχή του ανθρώπου και πολλά τα «ίσως» και τα «μήπως», σε ένα όμως θα ήθελα να σταθώ.
Αν μετά από  τόσα Εγκλήματα κατά των Ελλήνων, στα οποία υπάρχει η υπογραφή και η ψήφος της, θεωρεί πως με την προχθεσινή της «κοπάνα» δημιουργεί άλλοθι, την βεβαιώ πως πλανάται πλάνην οικτράν! Η κοινωνία δεν πείθεται από τον Λαφαζάνη και την Κωνσταντοπούλου, που στο κάτω-κάτω δεν ψήφισαν καμιά κατάπτυστη συμφωνία και θα αθωώσει την κυρα- Βασιλική, που δεν είναι μάλιστα και από τα Ιωάννινα;
Κατά τα άλλα, αγαπητοί φίλοι, η επέλαση του Υπόκοσμου στην Εσπερία-πάντα με ιδεολογικό μανδύα- εξελίσσεται ραγδαία. Κύρια σαρώνει σε χώρες με λαμπρή παράδοση στο άθλημα, με τελευταίο παράδειγμα την μικρή Γερμανία ή αλλιώς Αυστρία. Το γεγονός ότι ο πολιτισμένος [όλοι οι Αυστριακοί είναι πολιτισμένοι] φασίστας δεν κατάφερε, για λίγες ψήφους, να γίνει πρόεδρος, ελάχιστη σημασία έχει. Σημασία έχει πως η ιστορία επαναλαμβάνεται και ξαναδείχνει την αποκρουστική πλευρά της. Α!...να μην το ξεχάσω! Και οι αδελφοί Κύπριοι έχουν πλέον Χρυσαύγουλα στη Βουλή, για πρώτη φορά στην ιστορία τους! Όχι πως τα προηγούμενα χρόνια, έλειπαν οι Φασίστες στην Κύπρο [κάθε άλλο], αλλά όπως και να το κάνουμε, αλλιώς είναι η επίσημα εκπροσώπηση! Σίγουρα θα τρίζουν από συγκίνηση, τα κόκαλα των Προδοτών-προγόνων τους, από το 1974!
Θα κλείσω με την κυρία Σακοράφα, που τόλμησε να πει πως ντρέπεται, γιατί συνυπήρξε με τους σημερινούς Συριζαίους. Καταπέλτης ήταν η απάντηση του Α2, της Πέμπτης Φάλαγγας του Συστήματος! Απάντηση που αποκάλυπτε την….μπαταξού Σακοράφα, που «ουδέποτε πλήρωσε τη συνδρομή της στο κόμμα»!!!! Λες και ενδιαφέρει ή επηρεάζει την ζωή των Πολιτών, η καταβολή ή μη της συνδρομής από τα μέλη, στα κόμματα. Σίγουρα όμως επηρεάζει τις ζωές τους και τις ζωές των παιδιών και εγγονιών τους, η ψήφιση Προδοτικών-Εγκληματικών συμφωνιών, που Καμιά δεν ψήφισε η κυρία Σακοράφα, άσχετα αν την συμπαθούμε [την Σακοράφα] ή όχι!
Ο Κουρής όμως και ο Αυριανισμός, δεν πεθαίνουν ποτέ! Ύστερα από Νταβατζηλίκι τόσων χρόνων στο ΠΑΣΟΚ, έχουν πια την διεύθυνση άλλου Οίκου!
kaistriotis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου