Κυριακή 4 Αυγούστου 2019

Η ΝΙΚΟΤΙΝΗ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΟΝΑ!?





Βρήκαν κι άλλον ένα τρόπο για να ψωφάμε πιο γρήγορα.. κι εμείς νομίζαμε ότι ενδιαφέρονται για την υγεία μας..; Τί 'ν τούτοι βρε..  🙁


Αντίθετα από τον Χρήστο Μαντζιάρη, τον δημιουργό του αποκαλυπτικού άρθρου "Ο καπνός ως μέσον χειραγωγήσεως των Ελλήνων".. εγώ είμαι καπνιστής.

Στο άρθρο του κου Μαντζιάρη, επισημαίνεται πως το πρόβλημα του μάτριξ, δηλαδή όλου αυτού του συστήματος στο οποίο ζούμε με μια ψευδαίσθηση ελευθερίας και το οποίο από το πρωί ως το βράδυ εργάζεται ακούραστα για να ανακαλύψει τρόπους να μάς ελέγχει και να μάς παρακολουθεί καλύτερα, δεν είναι ο καπνός που εισπνέουμε, αλλά ο καπνός ή ο ατμός που εκπνέουμε, και γενικά, οποιαδήποτε πηγή εκπομπής καπνονέφους ή ατμονέφους. Ως αιτίες παρεμποδίσεως των ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων που εκπέμπονται και χρησιμεύουν στην ηλεκτρονική-ψηφιακή μας σκλαβιά. 

Συμφωνώ πως "σιγά μην ξαφνικά ενδιαφέρθηκαν για την υγεία μας, αυτοί που επιδιώκουν με νύχια και με δόντια να μάς ξεπαστρέψουν για να μην πληρώνουν συντάξεις, για να μην υπάρχει γνώση παλαιότερων εποχών με λιγότερες συστημικές εξαρτήσεις και ψέμματα, για να μάς αντικαταστήσουν με μελαμψότερες και χαζότερες διασταυρώσεις" κλπ κλπ...

Το πρόβλημά τους όμως.. φαίνεται να είναι περισσότερο.. ο καπνός και ο νικοτινούχος ατμός ΠΟΥ ΕΙΣΠΝΕΟΥΜΕ.

Πριν όμως ασχοληθούμε με αυτό, ας δούμε τί λέει και ο  Μανώλης Γρηγοριάδης, στο άρθρο του "ΑΚΕΠ: Το “αντικαπνιστικό”- Η σιωπή των αμνών".

Μάς λέει εν ολίγοις, ότι η απαγόρευση αυτή, εφόσον την υγεία μας και την υγεία των παθητικών καπνιστών την έχουν γραμμένη στα παλιά τους τα παπούτσια, προωθείται απλά για να μάς σπάσουν τον τσαμπουκά, για να μάς υπενθυμίσουν το ποιος κάνει κουμάντο, για να μάς κάνουν να καταλάβουμε με ψυχολογική βία ότι αυτοί είναι επίσης και οι διαμορφωτές του ελεύθερού μας χρόνου. Και αν τούς ήταν δυνατόν θα καταργούσαν και τον καφέ, και το ποτό και την συζήτηση και οποιαδήποτε άλλη απόλαυση που έχει κοινωνικό περιεχόμενο διευθετημένο από εμάς τους ίδιους.

Πάμε λοιπόν τώρα σε ένα επίμαχο άρθρο, που παραδόξως άντεξε μέχρι τώρα στο διαδίκτυο, από το 2010, και δεν το εξαφάνισαν, καθόσον έχει ισχυρή επιστημονική βάση κι όχι επιστημονικοφανή όπως ίσως μερικοί ισχυρισθούν. Έχει σχέση με την πρόσληψη της νικοτίνης και τις ιδιότητές της, καθώς και με την ακούσια πρόσληψη ραδιενεργών ρύπων από το περιβάλλον, μέσω της αναπνευστικής οδού. και πώς αυτά σχετίζονται με τον καρκίνο του πνεύμονος.

Το άρθρο ξεκίνησε από τις ιστοσελίδες 'τερα-πέιπερς' και 'μια στάλα' και αναδημοσιεύτηκε σε πολλές άλλες από το 2010, μεταξύ αυτών και το The Secret Real Truth (27/10/2014). Εκτός από τους δύο παρακάτω τίτλους που συνήθως το συναντούσαμε, σήμερα θα μπορούσαμε και να το ονομάσουμε  
"Η ΝΙΚΟΤΙΝΗ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΟΝΑ" !


ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ 





Η ‘Αντικαπνιστική Ιερά Εξέταση’, το μεγάλο κόλπο της Νέας Τάξης Πραγμάτων!
ή
 Ποια η Σχέση Της Ραδιενέργειας με την Αντικαπνιστική Εκστρατεία?


Κάθε χρόνο, χιλιάδες γιατροί και μέλη της «Αντικαπνιστικής Ιεράς Εξέτασης», ξοδεύουν δισεκατομμύρια δολάρια για να διαιωνίσουν αυτό που αναμφίβολα είναι η πιο παραπλανητική –αν και πετυχημένη – κοινωνική απάτη στην ιστορία.

Με την ενθάρρυνση των περισσοτέρων δυτικών κυβερνήσεων, Οργουελικοί Λομπίστες, καταδιώκουν τους καπνιστές με φανατικό ζήλο, ο οποίος επισκιάζει εντελώς την πανωλεθρία της ποτοαπαγόρευσης, η οποία ξεκίνησε το 1919 και διήρκεσε μέχρι το 1933.

Σήμερα κοιτάζουμε πίσω στην Αμερικανική απαγόρευση με δικαιολογημένη έκπληξη.Είναι πράγματι αλήθεια ότι, ένα ολόκληρο έθνος παραδόθηκε στην άρνηση μιας μπύρας ή ενός ουίσκι από μία μικρή ομάδα φανατικών θρησκόληπτων, παρά την παντελή έλλειψη αποδεικτικών στοιχείων ότι το αλκοόλ προκαλεί βλάβη στον άνθρωπο, εκτός αν καταναλώνεται σε αστρονομικές ποσότητες. Δυστυχώς, η ασφάλεια από την κατανάλωση του οινοπνεύματος, δεν ήταν αυτό που πραγματικά ενδιέφερε τους φανατικούς.
Ο πραγματικός τους σκοπός ήταν και είναι ο έλεγχος πάνω στους ανθρώπους

Οι Αμερικανοί ήταν εμφανώς «αμαρτωλοί» που απολάμβαναν μερικά αλκοολούχα ποτά και , οι πουριτανοί μεσολάβησαν για λογαριασμό του Θεού ώστε να τους κάνουν όλους να αισθανθούν άθλιοι. Αν και δεν υπάρχει άμεση σχέση ανάμεσα στο αλκοόλ και τον καπνό, η ιστορία της αμερικανικής απαγόρευσης, μας βοηθάει να καταλάβουμε, πως
ένας μικρός αριθμός φανατικών κατάφερε να ελέγξει τη συμπεριφορά 
και τις ζωές δεκάδων εκατομμυρίων ανθρώπων.

Σήμερα, το ίδιο ακριβώς συμβαίνει με τους καπνιστές, αν και αυτή τη φορά το θέμα είναι στα χέρια των «Κυβερνητικών Φανατικών» καθώς και άσχετων γιατρών και, όχι στα χέρια φανατικών θρησκόληπτων.

Ορισμένες κυβερνήσεις, γνωρίζουν ότι οι οι προηγούμενες ενέργειές τους είναι άμεσα υπεύθυνες για την πρόκληση των περισσοτέρων από τους καρκίνους του πνεύμονα και του δέρματος στον κόσμο σήμερα, οπότε φθάνουν στα άκρα ώστε να αποποιηθούν τις ηθικές και οικονομικές ευθύνες τους και αντ’ αυτών, να κατηγορήσουν τα τσιγάρα.

Όπως θα δούμε παρακάτω,
τα οργανικά προϊόντα καπνού, δεν έβλαψαν ποτέ κανέναν
και σε ορισμένες περιπτώσεις μπορούμε δικαιολογημένα να ισχυριστούμε ότι,
είναι εκπληκτικοί προστάτες της υγείας.
Δεν έχουν όλες οι κυβερνήσεις παγκοσμίως το ίδιο πρόβλημα. 
Η Ιαπωνία και η Ελλάδα, έχουν το παγκοσμίως υψηλότερο ποσοστό ενηλίκων καπνιστών αλλά, τη χαμηλότερη εμφάνιση καρκίνου του πνεύμονα.
Σε αντίθεση με αυτό, Αμερική, Αυστραλία, Ρωσία και μερικά νησιά του Νοτίου Ειρηνικού, έχουν το χαμηλότερο αριθμό ενηλίκων καπνιστών στον κόσμο αλλά, την υψηλότερη συχνότητα εμφάνισης καρκίνου του πνεύμονα.

Αυτό, είναι το υπ’ αριθμόν ένα στοιχείο για τη διαλεύκανση αυτού του παραλόγου αλλά καλά οχυρωμένου ψέματος της δυτικής ιατρικής ότι, «το κάπνισμα προκαλεί καρκίνο του πνεύμονα».

Η πρώτη Ευρωπαϊκή επαφή με τον καπνό ήταν το 1492, όταν ο Κολόμβος και ο συνάδελφός του εξερευνητής Rodriguo de Jerez, είδαν τους ιθαγενείς της Κούβας να καπνίζουν. Την ίδια ακριβώς μέρα, ο de Jerez πήρε την πρώτη του ρουφηξιά και το βρήκε πολύ χαλαρωτικό, όπως ακριβώς τον είχαν διαβεβαιώσει οι ντόπιοι.

Αυτή ήταν μια σημαντική ευκαιρία, διότι ο de Jerez ανακάλυψε αυτό που Κουβανοί και αυτόχθονες Αμερικανοί γνώριζαν εδώ και αιώνες:
Ότι ο καπνός των πούρων και των τσιγάρων,
δεν είναι μόνο χαλαρωτικός
αλλά θεραπεύει τον βήχα και άλλες μικρές ασθένειες.
Όταν ο de Jerez επέστρεψε σπίτι του, άναψε περήφανα ένα πούρο στο δρόμο και αμέσως συνελήφθη και φυλακίστηκε για 3 χρόνια από τη φρικτή Ιερά Εξέταση. Ο de Jerez έγινε το πρώτο θύμα του αντί-καπνιστικού λόμπι. Σε λιγότερο από έναν αιώνα, το κάπνισμα έγινε μία αποδεκτή και απολαυστική συνήθεια σε όλη την Ευρώπη, με χιλιάδες τόνους καπνού να εισάγονται από αποικίες, ώστε να ικανοποιήσουν την αυξανόμενη ζήτηση. Ένας αυξανόμενος αριθμός συγγραφέων, εξήρε τον καπνό ως «πανάκεια για τα δεινά της ανθρωπότητας».

Η Έκρηξη Της Πρώτης Πυρηνικής Βόμβας ( Νέο Μεξικό 16/7/1945 )

Μέχρι τις αρχές του 20ου αιώνα, σχεδόν ένα στα δύο άτομα κάπνιζε, αλλά η συχνότητα εμφάνισης καρκίνου του πνεύμονα παρέμενε τόσο χαμηλή, που ήταν σχεδόν μη μετρήσιμη. Τότε κάτι εξαιρετικό συνέβη στις 16 Ιουλίου του 1945: ένα τρομακτικό κατακλυσμιαίο γεγονός, που θα μπορούσε τελικά να προκαλέσει τις δυτικές κυβερνήσεις, να νοθεύσουν την αντίληψη περί καπνίσματος για πάντα.

Ο K. Greisen θυμάται:
Το κάπνισμα συμβάλλει στην προστασία κατά του καρκίνου του πνεύμονα.
Στο νεκροτομείο, οι πνεύμονες ενός καπνιστή και οι πνεύμονες ενός μη καπνιστή, έχουν το ίδιο ακριβώς ροζ χρώμα
Αποκόμματα εφημερίδων:
«Τον παρελθόντα Δεκέμβριον ο Αμερικανός καθηγητής Ουίλλιαμ Ριένχωφ εδήλωσε τα εξής: ‘Η συσχέτισις μεταξύ καπνίσματος και καρκίνου των πνευμόνων αποτελεί ανοησίαν άνευ προηγουμένου΄» (Απογευματινή 5.9.1955)
***
«Σε λίγο καιρό θα φθάσουν στο σημείο να υποστηρίζουν ότι οι γιατροί είναι η αιτία του καρκίνου κι ότι για να θεραπευθή κανείς απ’ αυτή την αρρώστεια θα είναι απαραίτητο να μη προστρέξη στο έργο μας. Έτσι που πάμε, αύριο θα μας πουν πως και το…θήλασμα των μωρών οδηγεί στη λευχαιμία. Οι επιστήμονες εκείνοι που ανάβουν το ένα τσιγάρο ευθύς μετά το άλλο, βεβαιώνουν ότι ο καπνός προκαλεί τον καρκίνο, με κάνει να βάζω τα γέλια. Το κάπνισμα είναι μια παγκόσμια συνήθεια. Με λίγη καλή θέλησι θα μπορούσαν να βεβαιώσουν βρίσκοντας εν ανάγκη επιχειρήματα κι από τις σχετικές στατιστικές ότι το κάπνισμα προκαλεί όχι μονάχα τον καρκίνο αλλά κι οποιαδήποτε άλλη πάθησι τους… καπνίση». (Αθηναϊκή 18.11.1958)
Τάδε προφητικά έφη ο Βρετανός καθηγητής Ουώλτερ Φέργκιουσον Χάνναιη. Και να σκεφτεί κανείς ότι τέτοιοι τσαρλατάνοι δίδασκαν και σε πανεπιστήμια.
***
«Αν ο καπνός επισπεύδη τον θάνατον, η ενέργειά του αυτή πρέπει να θεωρηθή τόσον σοβαρά ώστε να αποφασίση να θυσιάση μίαν του ευχαρίστησιν; Ημπορεί κανείς αν δεν καπνίζη, να ζη αιωνίως; Όχι βέβαια. Τότε ας αποθάνη καπνίζων ολίγους μήνας ή ολίγα έτη ενωρίτερον παρ’ ό,τι θα απέθνησκε χωρίς να καπνίζη. Τοιουτοτρόπως θα οικονομήση από τα έτη αυτά που θα ζη και το έξοδον του καπνού». (Χρόνος, 4.10.1908)
***
«Υπό του Ανωτάτου Υγειονομικού Συμβουλίου συνεζητήθη κατά την χθεσινήν συνεδρίασίν του το θέμα της σχέσεως μεταξύ καπνίσματος και καρκίνου του πνεύμονος…. Δια της εισηγήσεών των οι καθηγηταί δεν δέχονται ότι το κάπνισμα αποτελεί την γενεσιουργόν αιτίαν του καρκίνου του πνεύμονος». (Απογευματινή 5.4.1962)
***
«Οι δυο μεγάλοι κατηγορούμενοι, ο καφές και το τσιγάρο, αρχίζουν να εκδικούνται για τις αλλεπάλληλες κατηγορίες που εκτοξεύονται συνεχώς εναντίον τους. Σ’ ένα τελευταίο συνέδριο Γάλλων γιατρών υπεστηρίχθη ομοφώνως ότι η μετρία χρήσι τους βοηθάει αποτελεσματικά την πέψι και επομένως έχει πολύ ευεργετικό αντίκτυπο σε ολόκληρο τον οργανισμό». (Αθηναϊκή 1.6.1965)
***
Το γενικό συμπέρασμα των ερευνητών του υπουργείου Υγιεινής των Ηνωμένων Πολιτειών είναι ότι το μέτριον κάπνισμα είναι αβλαβές και μάλιστα ευεργετικόν λόγω της απολυμάνσεως των αναπνευστικών οδών από τα υποπροϊόντα της καύσεως του καπνού. Μόνον όταν καπνίζη κανείς πάνω από ένα πακέτο ημερησίως αρχίζουν να παρουσιάζωνται συμπτώματα καρδιακής κοπώσεως… Ένας υγιής άνθρωπος… δεν έχει ανάγκη να στερηθή την απόλαυσι του τσιγάρου του, υπό τον όρον να μη γίνη μανιακός» (Ακρόπολις 21.6.1967)
***



thesecretrealtruth

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου