Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019

Καθαρή Δολοφονία τα Ηλεκτρικά Αυτοκίνητα



Εδώ και χρόνια κάνουμε στον Τοξότη μια συστηματική σύνθεση των αρχαίων ενεργειακών και πνευματικών παραδόσεων με τη σύγχρονη επιστημονική κατανόηση.
Ένα από τα συστήματα που διασώθηκε στην ανατολική φιλοσοφία είναι οι ενεργειακές δίνες που διαθέτουμε στο σώμα μας, τα λεγόμενα τσάκρα και η αύρα μας.

Η αύρα, αποτελεί παράλληλα και κατά κάποιο τρόπο τον ανθρώπινο ηλεκτρομαγνητικό φορέα *δεν είναι μόνο αυτό... ωστόσο μέσα από αυτή την αντιστοίχηση κατανοούμε πως όπως η γη έχει το δικό της ηλεκτρομαγνητικό πεδίο, όπως το σύμπαν, σύμφωνα με τη νέα κατανόηση είναι ηλεκτρικής και μαγνητικής φύσης, έτσι και ο άνθρωπος ως μέρος αυτών των συστημάτων, αποτελεί μια μικρογραφία του μεγαλύτερου συστήματος και διαθέτει το ατομικό του ηλεκτρομαγνητικό πεδίο (και αυτή η κατανόηση έχει ήδη οδηγήσει σε σύγχρονες λύσεις αποκατάστασης της υγείας μέσω ηλεκτρομαγνητικών συχνοτήτων... αλλά αυτό είναι άλλο θέμα...)

Έχουμε εξηγήσει επίσης στα πλαίσια των ηλεκτρομαγνητικών συχνοτήτων, πως υπάρχουν οι φυσικές ηλεκτρομαγνητικές συχνότητες, που περιλαμβάνουν πολλά και διαφορετικά ηλεκτρομαγνητικά φάσματα, στα οποία περιλαμβάνεται τόσο το ορατό φως, όσο και αόρατα ή μη αισθητά πεδία. Κάποιες από τις ακτινοβολίες, μολονότι φυσικές, είναι επίσης αντίθετες με τη ζωή και την υγεία... και άρα προς αποφυγή.

Πέρα όμως από τις φυσικές ηλεκτρομαγνητικές συχνότητες που έρχονται συνεχώς στη Γη από τον ήλιο, το γαλαξία και το διάστημα γενικότερα, ζούμε σήμερα μέσα σε ένα καταιγισμό συχνοτήτων που έχουμε αναπτύξει οι ίδιοι και οι περισσότερες από αυτές είναι βλαβερές και επικίνδυνες. Ανάμεσα σε αυτές κατατάσσονται σήμερα όλες οι μικροκυματικές συχνότητες, όπως αυτές που χρησιμοποιούν για παράδειγμα τα κινητά...

Όμως δεν σταματήσαμε εκεί... συνεχίζουμε να επενδύουμε και να προάγουμε ανάλογες και χειρότερες συχνότητες στο βωμό του κέρδους και της τεχνολογίας υποθηκεύοντας την υγεία όλων και διαταράσσοντας τη φύση και τη ζωή ολόκληρου του πλανήτη. Σίγουρα θα έχετε ακούσει ή διαβάσει ήδη για τις επικίνδυνες συνέπειες της νέας τεχνολογίας και των συχνοτήτων που προτείθεται να χρησιμοποιήσει η κινητή τηλεφωνία: τη λεγόμενη πέμπτη γενιά κινητών... 5G.

Όμως στην τάχα πράσινη ανάπτυξη και την έγνοια των πολιτικών και των χορηγών τους βιομηχάνων, συμπεριλαμβάνονται και τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα. Καταιγισμός ειδήσεων, δηλώσεων και κινητοποιήσεων σε σχολεία ή δηλώσεις και ομιλίες πολιτικών με κεντρικό θέμα το περιβάλλον, το κλίμα και την προστασία του γίνονται σε όλη την Ευρώπη και ειδικά στη Γερμανία αυτό το διάστημα, η οποία σκέφτεται να επιδοτήσει τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα παρουσιάζοντας τα ως ΛΥΣΗ για το περιβάλλον... (με το αζημίωτο για τους κατασκευαστές φυσικά...)

Η γερμανίδα καγκελάριος βέβαια ήδη τυγχάνει χλευασμού για την θέση μπροστάρη που επιδιώκει χρησιμοποιώντας τη σωτηρία του κλίματος σαν βιτρίνα, από σοβαρά άτομα που ενεργά και πρακτικά νοιάζονται για το περιβάλλον στη Γερμανία και δεν επηρεάζονται από τέτοιου είδους πολιτικάντηδες...

Όμως τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα δεν είναι απλά θέμα πολιτικής και σκοπιμοτήτων, Πολλοί ίσως αποφασίσουν το βήμα αγοράς εντός τέτοιου οχήματος, που στην πραγματικότητα δεν θα είναι παρά ο θάλαμος ασθένειας και σταδιακού θανάτου του ιδιοκτήτη...

Στην πρόσφατη συντέντευξη του στο τηλεοπτικό κανάλι Welt im Wandel, ο καθηγητής Dr. Dr. Enrico Edinger εξηγεί με πολύ απλά λόγια πως κάθε ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία άνω των 200nT (Νάνο Τέσλα) είναι βλαβερή για τον άνθρωπο. Ένα σημερινό αυτοκίνητο μεσαίας κλάσης εκπέμπει ήδη από 4.000 έως 6.500nT. Τα ελαφρώς ισχυρότερα σε ταχύτητα εκπέμπουν περίπου 12.500nT, ενώ τα πολυδιαφημισμένα η λεκτρικά Τέσλα εκπέμπουν 30.000nT!!! Πράγμα που όπως αναφέρει ο καθηγητής ισοδυναμεί με δολοφονία! 

  • Στην ένταση αυτή όχι απλά ενισχύεται η δημιουργία καρκινικών όγκων, αλλά 
  • προκαλείται και σπάσιμο, δημιουργούνται δηλαδή ρωγμές, στην ίδια την αλυσίδα του DNA!
  • Όλες οι ενώσεις πρωτεινών στο σώμα αλλοιώνονται και τείνουν να διασπαστούν. 
  • Τα δε μιτοχόνδρια επίσης βλάπτονται σοβαρά ή και καταστρέφονται από την επίδραση αυτής της ακτινοβολίας! 

Συχνά οι άνθρωποι που χρησιμοποιούν ηλεκτρικά αυτοκίνητα αναφέρουν πως αισθάνονται άσχημα.
Συνεργάτες γνωστών εταιριών παραγωγής ηλεκτρικών αυτοκινήτων ΔΕΝ μπορούν πια να ασχοληθούν με το τεστ των οχημάτων, διότι υποφέρουν άμεσα από εμετούς... αναφέρει ο ίδιος καθηγητής στη συνέντευξη του και συνεχίζει υπογραμμίζοντας πως, κατά τον ίδιο τρόπο η αύξηση των πωλήσεων smartphone, μόνο στην Ελβετία παρουσίασε μια αύξηση καρκινικών όγκων της τάξης του 35%! Και η ακτινοβολία των 5G θα είναι ακόμη χειρότερη και πιο επικίνδυνη!

Το λιγότερο που μπορώ να πω είναι πως...
το κλίμα και η έγνοια για το περιβάλλον δεν μπορεί να γίνονται δούρειοι ίπποι προώθησης βλαβερών τεχνολογικών προϊόντων, που όχι μόνο το ίδιο το περιβάλλον μολύνουν, αλλά και τον άνθρωπο σταδιακά σκοτώνουν....

Ας είμαστε συνετοί στις επιλογές μας
κι ας ενημερωνόμαστε για τους τρόπους προστασίας μας από όλη αυτή τη λαίλαπα επιβλαβλων ηλεκτρομαγνητικών πεδίων...

*Στις τυχόν ενστάσεις κάποιων πως ίσως υπερβάλουν οι ερευνητές και οι επιστήμονες για τις επιπτώσεις της ηλεκτρομαγνητικής μόλυνσης θα συστήσω... κοινή λογική...


Δείτε επίσης:


ΕΡΕΥΝΑ ΣΟΚ ΓΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΑ ΠΕΔΙΑ





vickytoxotis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου