Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2019

Το "ευρωπαϊκό τόξο" κατά το "Συνταγματικό", που λυμαίνεται τους λαούς, το "Μέτωπο από τον Μακρόν ως τον Τσίπρα" βρίσκεται σε απόγνωση, με υπαρκτό τον "κίνδυνο" να χάσουν στις εκλογές του Μάη '19

ΑΠΟ ΤΟ "PRESS-GR"
Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας
«Μην φοβάστε τον εχθρό, επειδή μπορεί να πάρει μόνο τη ζωή σας.
Να φοβάστε τα μέσα μαζικής ενημέρωσης πολύ περισσότερο,
γιατί καταστρέφουν την τιμή σου.»
Βο Νγκιέν Τζιάπ

Η προεκλογική περίοδος ενόψει των ευρωεκλογών του Μάη '19, δηλαδή σε λιγότερο από 100 ημέρες, έχει πάρει φωτιά σ' ολόκληρη την Ευρώπη.
Χθες στη λεγόμενη ευρωβουλή, ένα διακοσμητικό όργανο που χωρίς αρμοδιότητες απλώς προσδίδει "νομιμοποίηση" στο διευθυντήριο και στοιχίζει πολλά εκατομμύρια ευρώ στους Ευρωπαίους πολίτες, είχαμε την ανοικτή επίθεση εναντίον των λεγόμενου -από την ευρωπαϊκή αριστερά και δεξιά- "Εθνικοκυριαρχικού Μετώπου" των "λαϊκιστών", δηλαδή την ιταλική κυβέρνηση.
Το βάρος αυτής της επίθεσης σήκωσε ο γνωστός «Baby Thatcher», ο... Γκι Φερχόφστατ (Guy Verhofstadt), Πρόεδρος της Συμμαχίας Φιλελευθέρων και Δημοκρατών για την Ευρώπη, που εκφράζει την πίστη στην "ενωμένη Ευρώπη" της ευρωπαϊκής αριστεράς, δεξιάς και Πρασίνων (αυτοί οι γνωστοί "οικολόγοι" Πράσινοι σαν τα δολάρια των ΗΠΑ), όλων όσων έχουν κοινό προεκλογικό σύνθημα "Περισσότερη Ευρώπη" που θα καλυτερεύσουν τις "αδυναμίες" της μετά τις επόμενες ευρωεκλογές.
Ο "προοδευτικός" κύριος «Baby Thatcher» ήταν ο ίδιος που πριν λίγους μήνες απειλούσε την Ιταλία, όταν αρνήθηκε να καταθέσει προϋπολογισμό με έλλειμμα 0,8% -που απαιτούσε η σταθερότητα του ευρώ, σύμφωνα με το διευθυντήριο-, τονίζοντας σε όλους τους τόνους: "Θα σας κάνουμε Ελλάδα"!
Αφού ήπιε το πικρό ποτήρι του ιταλικού προϋπολογισμού, που του άφησε όλη την πίκρα στα χείλη και το στόμα, χθες και με την ευκαιρία της ομιλίας στην ευρωβουλή του πρωθυπουργού της Ιταλίας καθηγητή Giuseppe Conte, ο κύριος «Baby Thatcher», κατά κόσμον Guy Verhofstadt, εξαπέλυσε χυδαία επίθεση εναντίον του (βίντεο):
«Η ιταλική κυβέρνηση έχει μια ξεκάθαρη αντιευρωπαϊκή συμπεριφορά...μια μισητή κυβέρνηση που επιτίθεται εναντίον άλλων κρατών μελών όπως η Γαλλία... Σταματήστε να είστε μαριονέτα των Ντι Μάιο και Σαλβίνι... Η ιταλική κυβέρνηση εμπόδισε την Ε.Ε. να βρεθεί ενωμένη εναντίον του Μαδούρο και την αναγνώριση του Guaidó και γνωρίζω καλά ότι έγινε γιατί σας πίεσε το Κρεμλίνο...».
Η απάντηση του πρωθυπουργού Giuseppe Conte αντάξια ενός Πανεπιστημιακού δάσκαλου:
«Ένας επικεφαλής ευρωομάδας απέδωσε τον χαρακτηρισμό μαριονέτα σ' αυτόν που αντιπροσωπεύει τον ιταλικό λαό. Εγώ δεν είμαι και δεν αισθάνομαι τέτοιος. Είμαι περήφανος που εκφράζω τη θέληση για αλλαγή του ιταλικού λαού και να συνθέτω την πολιτική γραμμή μιας κυβέρνησης που δεν γονατίζει στα λόμπυ. Μαριονέτα είναι αυτός που δίνει λογαριασμό στα λόμπυ... κι επιχειρηματικά συμφέροντα...».
Το "ευρωπαϊκό τόξο" κατά το "Συνταγματικό", που λυμαίνεται τους λαούς, το "Μέτωπο από τον Μακρόν ως τον Τσίπρα" βρίσκεται σε απόγνωση, με υπαρκτό -αν όχι βέβαιο- τον "κίνδυνο" να έχουν στις εκλογές του Μάη '19 την πλειοψηφία οι δυνάμεις του «τοξικού ακροδεξιού εθνικοκυριαρχισμού... των λαϊκιστών...».
Όσον αφορά τον κύριο «Baby Thatcher», αλλά και των μενουμεΕυρωπαίων, των ευρωλιγούρηδων
που τώρα θα υποσχεθούν για ακόμη μία φορά θα κάνουν "σοσιαλιστική" την Ε.Ε., θα τους πήγαινε "γάντι" το εξής ανέκδοτο:
Μετά την κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης, σε ένα Πανεπιστήμιο διδάσκει τώρα ένας καθηγητής της περεστρόικα, από τους γνωστούς 'αριστερούς', συχνά αυτοανακηρύσσονται και 'μαρξιστές'. Εισέρχεται στο αμφιθέατρο και μιας κι είναι 'αριστερός' παρουσιάζεται και ξεκινάει χαρούμενος τη γνωριμία με τους φοιτητές του.
- "Καλημέρα σας, είμαι ο Ιωάννης, ο νέος σας καθηγητής κι είμαι υπέρ της ελευθερίας, φιλελεύθερος. Εσύ, εκεί στην πρώτη σειρά... ποιος είσαι;"\
- "Με λένε Αντώνη κι είμαι φιλελεύθερος!"
Εκ νέου ο καθηγητής... "εσύ... δίπλα εκ δεξιών, ποιος είσαι;" 
- "Με λένε Δημήτρη κι είμαι φιλελεύθερος"
Έτσι συνεχίζεται η γνωριμία καθηγητή φοιτητών, όταν... ο καθηγητής "Εσύ, εκεί πίσω, ποιος είσαι;"
- "Με λένε Ανδρέα κι είμαι Σταλινικός!"
Νεκρική σιωπή στο αμφιθέατρο...
που δεν έχουμε πλκέον κομμουνιστικό καθεστώς πως μπορείς και λες ότι είσαι ακόμη σταλινικός;"
- "Κύριε καθηγητά, να... πως να σας το πω... ο πατέρας μου είναι σταλινικός, η μητέρα μου είναι σταλινική, όλοι οι φίλοι μου είναι σταλινικοί... έτσι κι εγώ είμαι σταλινικός!"
Έξαλλος ο καθηγητής... "Τι λογική είναι αυτή! Κι αν ο πατέρας σου ήταν αλκοολικός, η μάνα σου πουτάνα, οι φίλοι σου κλέφτες κι απατεώνες... εσύ τι θα ήσουν;"
- "Λάτρης της 'ελευθερίας' και 'δημοκρατίας' όπως εσείς".

Με τον κύριο «Baby Thatcher» έχουμε ξανασυναντηθεί εδώ στο φιλόξενο "PRESS-GR", τον περασμένο Οκτώβρη και το φέρνουμε στη μνήμη μας:
Για την επίσκεψη στη Μόσχα έχουμε και τη χυδαία επίθεση του Γκι Φερχόφστατ, Προέδρου της Συμμαχίας Φιλελευθέρων και Δημοκρατών για την Ευρώπη, γνωστού σε πανευρωπαϊκό επίπεδο για το κοινό Μανιφέστο με τον "Πράσινο αριστερό" Ντανιέλ Κον-Μπεντίτ. Το Μανιφέστο με τίτλο  "Ξύπνα, Ευρώπη" (For Europe) του 2012, που συχνά χωρίς να το ονοματίζει το επικαλείται ως θέσεις κι ο δικός μας πρωθυπουργός, προτείνοντας για την αντιμετώπιση της Ευρωπαϊκής κρίσης χρέους την "οικονομική, φορολογική και πολιτική" Ευρωπαϊκή ολοκλήρωση ως τη μόνη βιώσιμη λύση για το μέλλον.



Στην ομιλία του στο Εμποροβιομηχανικό Επιμελητήριο της Μόσχας, ο "ακροδεξιός" Matteo Salvini, μεταξύ άλλων επισήμανε: “Εδώ νοιώθω σαν στο σπίτι μου, σε ορισμένες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης όχι”.
Ο Γκι Φερχόφστατ έγινε έξαλλος, λες και έθιξαν προσωπικά τον ίδιο, λες και του πέφτει λόγος για την πολιτική της ιταλικής κυβέρνησης και έκανε μια "βαρυσήμαντη πολιτική δήλωση" για να συσπειρωθεί το "αντιφασιστικό-αντιρατσιστικό" Ευρωπαϊκό Μέτωπο, εναντίον του "Μαύρου Μετώπου":
«Αν ο Salvini νοιώθει σαν στο σπίτι του στη Μόσχα, στο κρεβάτι με τον Πούτιν, γιατί δεν μένει εκεί; Προδίδει τα συλλογικά ευρωπαϊκά συμφέροντα».
Δεν είναι η πρώτη φορά ο γνωστός σοβαρός "Ευρωπαίος πολιτικός" (πλασιέ του 4ου Ράιχ) επιτίθεται προσωπικά στο Salvini. Τον περασμένο Ιούνη είχε ξανακτυπήσει στην ίδια γραμμή με τον Σόρος: Verhofstadt: “Salvini το κορίτσι pon pon (δηλαδή πουτανάκι) τουPutin”
Σ΄αυτή την πανευρωπαϊκή επίθεση της ευρωπαϊκής "αριστεράς" και δεξιάς εναντίον του ιταλικού λαού και του δικαιώματός του να επιλέγει ποιοι θα τον κυβερνούν, συμμετέχει ολόπλευρα το ελληνόφωνο πολιτικό σύστημα, Στην πρώτη γραμμή η κυβερνητική και εξωκοινοβουλευτική "αριστερά"....

Περισσότερα, 21 Οκτώβρη 2018: Περίεργος "φασίστας" αυτός ο Ιταλός... Ευρωπαϊκή Ένωση: "Θα σας κάνουμε Ελλάδα"!


sibilla

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου