Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2018

Ερωτεύσιμη γυναίκα



Κοιτώντας αυτή την φωτογραφία των λίγων χρόνων πριν, από τις ΗΠΑ της στρατιωτικοποιημένης αστυνομίας και της χρηματοπιστωτικής και γενικότερα της εταιρικής αυθαιρεσίας, διαπιστώνω ότι για εμένα αυτό είναι το πρότυπο της ερωτεύσιμης γυναίκας. Όχι μόνο λόγω δυναμικής παρουσίας, όχι μόνο λόγω αγέρωχης κορμοστασιάς, όχι μόνο λόγω της ελκυστικής της απλότητας, αλλά και γιατί αυτός είναι ο τύπος της γυναίκας που:
Η νοικοκυρά θα αποκαλέσει άμυαλη ή και ταραχοποιό, αντιγράφοντας την γνώμη του κύρη του σπιτιού.
Ο θρησκευόμενος μονοθεϊστής και ειδικά ο "καλός μουσουλμάνος" θα αποκαλέσει "πόρνη" ή σε πιο ήπια αντίδραση θα αγανακτήσει που "δεν ξέρει ποια είναι η πραγματική της θέση".
Ο μπάτσος που την έχει απέναντί του θα σκέφτεται πόσο θα καλοπερνούσε αν την είχε μόνη, μόνος ή με άλλους καλούς συναδέλφους, σ'ένα ήσυχο δωματιάκι στο τμήμα.
Η επίδοξη μοντέλα σε κάποιο τηλεοπτικό σώου που θα αναδείξει το επόμενο σούπερ σέξυ τοπ μόντελ της χρονιάς, θα αναρωτιέται πώς αυτή η "ατημέλητη κοπελιά" ανακατεύεται σε καταστάσεις που δεν ταιριάζουν στη γυναικεία φύση.
Και ο γεμάτος καταπιεσμένο θυμό και βουβή ακόμα οργή άνθρωπος, που εισπράττει καθημερινά όλη την ασυδοσία και διαρκή εξαπάτηση των κεφαλών της κοινωνίας, ίσως κοιτώντας την και να σκεφτεί ότι η παλικαριά δεν έχει φύλο αλλά έχει άποψη και ψυχή!


antidras

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου