Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018

Θεραπεία με το κρυσταλλικό φως των Αλάτων


Θεραπεία με το κρυσταλλικό φως των Αλάτων - της Ελίνας-Νάχνα Νικολίτσα
Της Ελίνας-Νάχνα Νικολίτσα
Ισως, μέχρι σήμερα, να γνωρίζετε το Αλάτι μόνο από τη χρήση του στην κουζίνα. Έχετε όμως ακούσει οι περισσότεροι για τη χρήση του αλατιού από τις γιαγιάδες μας όταν ήθελαν να διώξουν έναν ανεπιθύμητο επισκέπτη, ή να καθαρίσουν την ενέργεια του σπιτιού. Ελάτε να πάρετε μία εμπειρία από την άλλη μορφή του Αλατιού: από την ενέργεια των Αλάτων Φωτός που διαπερνάει το βαθύτερο σκοτάδι και φέρνει φως, αγάπη και πρόοδο.
Η ενέργεια του κρυσταλλικού φωτός των Αλάτων υπήρχε πάντα στο σύμπαν.  Τα άλατα είναι αποθηκευτικά μέσα στο επίπεδο των ορυκτών που διατηρούν πληροφορίες για πολύ καιρό. Υπάρχουν και στη γη από την αρχή της δημιουργίας της για αυτό και είναι μία από τις παλιότερες θεραπευτικές γνώσεις, παλαιά όσο η δημιουργία της γης . Δύο γήινες γενιές πριν τη Λεμουρία αποθηκεύτηκε η γνώση για τη γη, για τους ανθρώπους, για την εξέλιξη μέσα στα ορυκτά επίπεδα, και σήμερα ανακαλύπτοντας ξανά τα άλατα ως μέσα θεραπείας, μπαίνουμε πάλι σε επαφή με αυτές τις πληροφορίες από τη Λεμουρία.
Η γνώση της θεραπείας με τα Άλατα χρησιμοποιείται ευρέως στην Ατλαντίδα καθώς είναι πηγές ενέργειας που καθαρίζουν απόλυτα χωρίς να μολύνονται. Τώρα στη Χρυσή εποχή, η γνώση αυτή έχει επιστρέψει στο φως και ξαναδίνεται στους ανθρώπους. Τα άλατα μόλις τώρα ανακαλύπτονται ξανά, δημιουργούνται σχολές για θεραπευτές με άλατα σε διάφορα μέρη της γης, και μαθαίνουμε να παίρνουμε ξανά αυτές τις πληροφορίες, μαθαίνουμε να τις εντάσσουμε στην πληρότητα.
Οι ιδιότητες του αλατιού θυμίζουν στους ανθρώπους ότι δεν είναι μόνο ύλη αλλά και φως. Βοηθούν το σώμα να μπει βαθιά στη θεραπεία του, να φέρει φως σε κάθε κύτταρο του. Τίποτα δεν μπορεί  να κρυφθεί από την ενέργεια των Αλάτων Φωτός: καθαρίζει, μεταμορφώνει και θεραπεύει πολύ γρήγορα σε όλα τα επίπεδα. Επειδή κάθε άνθρωπος κρατάει μέσα του όλα αυτά που χρειάζεται για να θεραπευτεί, τα Άλατα Φωτός δείχνουν το δρόμο, ξεμπλοκάρουν, διαλύουν σκιές και αντιστάσεις σε σχέση με του δικό του φως.
Η ορυκτή μορφή που γνωρίζουμε από το Αλάτι της καθημερινής χρήσης είναι μόνο η φυσική μορφή του Αλατιού στη γη – όπως ο άνθρωπος που έχει το φυσικό σώμα αλλά η επέκτασή του σε φως μπορεί να είναι τεράστια. Στο σύμπαν υπάρχουν τέμπλα Αλάτων όπως αντίστοιχα και κρυστάλλων.
Σήμερα στην ιατρική δεν αρνούνται πλέον πως το σώμα μας έχει αποθηκεύσει όλες τις πληροφορίες που σχετίζονται με τα βιώματα της ζωής μας. Ωστόσο η ιατρική δεν μπορεί να τα αποκρυπτογραφήσει. Και όμως διαπιστώνουμε ότι πολλά σοβαρά συμπτώματα ασθενειών μπορούν να εξαφανιστούν εάν επιτευχθεί η αποκρυπτογράφηση αυτή. Οι κόσμοι των Αλάτων έχουν το χάρισμα της γνώσης και της σοφίας για όλα και για όλους.Tο αλάτι μπορεί να θεραπεύσει τα κενά πληροφόρησης στο σύστημα σας έτσι ώστε να είστε σε θέση να θυμηθείτε τον εαυτό σας και να γίνετε πιο πλήρης.
Μπορούμε με πολύ μικρές ποσότητες αλατιού να ανακινούμε πληροφορίες, παρόμοιες με αυτές που ξέρουμε από την ομοιοπαθητική, μόνο που δεν λέγεται νόμος ομοιότητας, αλλά νόμος πληροφοριών:
  • Κλείνουν κενά στις πληροφορίες που εμείς οι ίδιοι έχουμε δημιουργήσει.
  • Θεραπεύουν τον παλιό πόνο κατάρρευσης του κόσμου του φωτός επί της γης.
  • Αναπλάθουν πληροφορίες που λείπουν από το σύστημα μας.
  • Καθαρίζουν (γνωρίζετε την αίσθηση καθαρισμού που σας δίνει η θάλασσα όταν κολυμπάτε, ότι σας καθαρίζει και τραβάει όλα τα αρνητικά. Το ίδιο φανταστείτε ότι γίνεται εις βάθος στα τσάκρας σας).
  • Μας βοηθούν να επιστρέψουμε στην πληρότητα μας.
  • Απομακρύνουν τις μπλοκαρισμένες πληροφορίες στο σώμα μας και κάνουν χώρο για το φως.
  • Μας βοηθούν να δούμε και να νιώσουμε το φως μέσα μας.
  • Γεμίζουν τα κενά.
  • Δημιουργήσαμε αυτά τα κενά πληροφοριών για να μην απελπιστούμε σε αυτό το μακρινό διάστημα του σκότους. Σήμερα που αυτό το μακρινό διάστημα έχει τελειώσει, αυτή η απελπισία βγαίνει πάλι στην επιφάνεια, αλλά πολύ γρήγορα θα γιατρευτεί. Σήμερα είμαστε έτοιμοι να αποδεχτούμε τις γνώσεις μας και να αναγνωρίζουμε την προέλευσή μας, μας και να αναγνωρίζουμε την προέλευσή μας, να ενωνόμαστε με πλάσματα απ’ όλους τους ουρανούς να έχουμε ειρήνη και να τη ζούμε.
Πλησιάστε τα άλατα, είναι ισχυροί φίλοι που μας υποστηρίζουν. Μεταχειριστείτε τα με σεβασμό, μην τα καταναλώνετε μόνο, αλλά χρησιμοποιείστε τα για να είστε γιατρεμένοι.
Η εκπαίδευση μου ως Saltpriest με μύησε στον κόσμο των αλάτων από όπου μεταφέρω καθαρή ενέργεια φωτός των τέμπλων των αλάτων του σύμπαντος αλλά και του κέντρου της γης στα τσάκρας και τα χέρια μου. Παρακάτω μπορείτε ενδεικτικά να διαβάσετε μερικές από τις τεχνικές θεραπείας των Αλάτων οι οποίες μπορούν να γίνουν μεμονωμένα αλλά και συνδυαστικά:
Μερικές τεχνικές θεραπειών με τις οποίες μπορείτε να επωφεληθείτε από τα Άλατα:
  1. Καθαρισμός των 7 σπονδύλων του σβέρκου
Με την τεχνική αυτή διαλύουμε σκληρές δομές που «έχουν καθίσει» στο σβέρκο μας και μας βαραίνουν ή μας εμποδίζουν να είμαστε δημιουργοί στο δρόμο μας. Τώρα που είμαστε στη χρυσή εποχή, επειδή κατεβαίνουν πολλές πληροφορίες ανώτερης καθοδήγησης για τη ζωή μας, εάν δεν υλοποιηθούν, δεν γίνουν πράξη, «στοκάρουν» στο 5ο μας τσάκρα και αυτό μας μπερδεύει γιατί νιώθουμε ότι δεν ξέρουμε που να πάμε. Με αυτή την τεχνική καθαρίζουμε τα περιττά ώστε να ακολουθούμε το δρόμο μας και να δημιουργούμε αυτό που είναι για εμάς, με περισσότερη σιγουριά.
  1. Θεραπεία της καρδιάς
Η καρδιά είναι ένα όργανο που πολύ εύκολα φορτώνεται με βάρη ή πόνους, αλλά ανταποκρίνεται σχετικά δύσκολα στο να αποφορτίσει, ακριβώς γιατί κρατά τις αντιστάσεις μας, τις ανησυχίες και τις αμφιβολίες. Με αυτή την τεχνική, το φως των Αλάτων ρέει στην καρδιά του ανθρώπου μέχρι και το πιο δύσκολο σημείο που ενώ θέλει δεν μπορεί να απελευθερωθεί. Πρόκειται για μια πολύ βαθιά θεραπεία που ανακουφίζει την καρδιά και τη βοηθά να απλώσει το φως της και την αγάπη σε όλο το σώμα και την ύπαρξη.
  1. Θεραπεία από το τραύμα της Ατλαντίδας
Το ηλιακό μας πλέγμα και το έντερο κρατάει τον πόνο από την απόσχιση της ύλης από το φως κατά την εποχή της Ατλαντίδας. Με αυτή την τεχνική καθαρίζει το τραύμα από το ηλιακό με το αλατένιο φως και αλλάζει τη δομή του, ενώ μπορεί πια να ρέει το φως στο ηλιακό και σε όλη την περιοχή της κοιλιάς.
  1. Καθαρισμός των τσάκρας και της αύρας με ενεργοποιημένο αλάτι.
Απολαύστε αυτή την μαγική εμπειρία του να λιώνουν τα βάρη σας και απλά να λάμπετε στο φως.
  1. Γέμισμα των τσάκρας με το φως των αστεριών, από το σύμπαν που κατάγεστε
Το σώμα σας γίνεται φως και γεμίζουν όλα τα τσάκρα σας με το φως της καταγωγής της ψυχής σας. Το σώμα θυμάται ότι είναι δημιουργημένο από αστρικό φως. Μετά τη συνεδρία νιώθετε εσείς!
  1. Ησυχία στις σκέψεις, καθάρισμα του νου, Resque του 3ου ματιού.
Πόσο εύκολο είναι να ησυχάσουμε το νου μας από τις δύσκολες και ανήσυχες σκέψεις που μας ταλαιπωρούν μέρα ή νύχτα; Η τεχνική αυτή είναι Resque για το 3ο μας μάτι όταν υπερλειτουργεί και μας ταλαιπωρεί.
Αλάτι και παιδιά: Πραγματικά τους αρέσει πάρα πολύ η ενέργεια του φωτός των αλάτων, ίσως γιατί τα παιδιά είναι ακόμη πιο συνδεδεμένα με τον εαυτό τους και αναγνωρίζουν πιο εύκολα την αλήθεια του φωτός.

omorfizoi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου