Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016

Πρόταση Γάμου για τα "Ουράνια",

Θεολόγος Αλεξανδράτος,
Άντε μετά να πει «όχι»,
«Θα του κάνω μια πρόταση που δεν θα μπορεί να την αρνηθεί» έλεγε ο σπουδαίος Μάρλον Μπράντο στον αξεπέραστο «Νονό».
Το αυτό, αλλά με τελείως διαφορετικό τρόπο, έπραξε ένας 23χρονος προς την εκλεκτή της καρδιάς του.
Πολλές γυναίκες ονειρεύονται τη στιγμή που ο αγαπημένος τους θα κάνει την πολυπόθητη πρόταση γάμου. Και ευελπιστούν ότι θα είναι μια ρομαντική κίνηση που θα τους μείνει στο μυαλό για πάντα.
Ο Άλαν Γκίλμπερτ μπορεί να είναι μικρός ακόμη (εξ ου και η ανώριμη κίνηση τόσο νωρίς) αλλά πιστεύει ότι η Κρίσταλ Σάντερσον είναι η γυναίκα της ζωής του.
Οι δύο νέοι ζουν στο κοσμοπολίτικο Ουόρνερ Ρόμπινς (αυτό πέφτει στην πολιτεία της Τζόρτζια) και ο Άλαν σκεφτόταν από καιρό να προβεί στο απονενοημένο διάβημα. Επέλεξε πάντως έναν τρόπο πρωτότυπο και ρομαντικό για να κάνει την πρόταση: πήγε την καλή του στο πλανητάριο της πόλης.
Παιδεύτηκε πολύ για να την πείσει γιατί αρχικά η Κρίσταλ ήθελε να πάει να δουλέψει αλλά την κατάφερε. Το δεύτερο πρόβλημα ήταν ότι η κοπέλα προτιμούσε να δουν την προβολή των 2 ενώ ο καλός της είχε ετοιμάσει την έκπληξη για την αντίστοιχη που θα γινόταν δύο ώρες αργότερα. Η επιμονή του 23χρονου έπεισε την κοπέλα να κάνουν μια μεγάλη βόλτα στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας πριν τελικά καθήσουν στις αναπαυτικές πολυθρόνες, γείρουν τα κεφάλια πίσω και απολαύσουν το σόου των αστεριών.
Στη διάρκεια της 3ολεπτης προβολής ο Άλαν ψιθύριζε γλυκόλογα στην αγαπημένη του αλλά τον έτρωγε η αγωνία. Με το που τελείωσε το σόου εμφανίστηκε στον θόλο της αίθουσας ο Άλαν γονατιστός και με το δαχτυλίδι ανά χείρας. Το κόσμημα μάλιστα τονιζόταν με λάμψεις στο βίντεο ώστε να είναι βέβαιο ότι η κοπέλα θα το πρόσεχε.
«Θα με παντρευτείς, Κρίσταλ;» ρωτούσε ο γαμπρός στο βίντεο και όταν η κοπέλα απάντησε «ναι» το κοινό ξέσπασε σε χειροκροτήματα.
Ποντικι


molibixarti

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου