Τρίτη 30 Ιουνίου 2020

Το Παρακρατος στην Σεληνη

Τον Παππα τον ακολουθουσα και με ακολουθουσε στο τουιτερ,ηταν η εποχη που πιστευα οτι οι Συριζαιοι ηταν λαικοι επαναστατες και θα μας εβγαζαν απο τα μνημονια,ΝΑΙ,εγω τα πιστευα αυτα,οσο γελοιο και να ακουγεται τα πιστευα,δεν εχω κρυψει οτι στηριξα αυτο το παρακρατος τους πρωτους μηνες που κυβερνησε.
Μεχρι την 17ωρη διαπραγματευση

Με τον Παππα ανταλλασαμε μερικα ιδιωτικα μυνηματα,οχι τιποτα σοβαρο,αυτο που θυμαμαι ειναι την βραδυα της παραδοσης της χωρας στους δανειστες απο τους επαναστατες του κωλου που πηγαν και υπεγραψαν οτι τους εδωσαν για να παραμεινουν στην εξουσια.

Εκεινη την βραδυα ανταλλαξαμε αρκετα ιδιωτικα μυνηματα,του εγραφα να μην υπογραψουν τιποτα απο οτι τους ζητουσαν οι πουτανα του Βερολινου και οι υπολοιποι.
Η απαντηση του ηταν"Μην ανησυχεις δεν προκριται να υπογραψουμε τιποτα.

Ολοι ξερουμε οτι τα υπογραψαν ολα.

Μπλοκαρα τον απατεωνα αυτον απο τους ακολουθους μου και δεν ασχοληθηκα θετικα πλεον με αυτη την συμμορια.
Μετα ηρθαν τα ιστιντουτα της Φλωρεντιας,ολοι τα θυμομαστε,ηρθε ο Πετσιτης και στο τελος ηρθε και η Οδυσεια του διαστηματος.
Αντι να εκσυχρονισει το κρατος απο το υπουργειο που κατειχε ο απατεωνας αυτος αποφασισε να μας παει στην Σεληνη,εφερε διασημους και παγκοσμια αναγνωρισμενους επιστημονες να ηγηθουν οι οποιοι την εκαναν με ελαφρα πηδηματακια οταν ειδαν με τι ανικανο κι απατεωνα ειχαν να κανουν.

Τελικα αφου καταγαμησαν την χωρα οι βρωμιαρηδες εχασαν τις εκλογες και ξεκουμπιστηκαν απο την εξουσια,αλλα ακομα αμετανοητοι συνεχιζουν να νομιζουν οτι μπορουν να συνεχισουν να κοροιδευουν και να εξαπατουν τον λαο.
Αντι για αυτο αποκαλυπτονται οι απατες τους και η προσπαθεια τους να αλωσουν την δικαιοσυνη κι τον τυπο ωστε να παραμεινουν στην εξουσια.
ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ

Ουρλιαζουν τωρα,και λογικα θα επρεπε να τους κλεισουν ολους στα κελλια,ολους,και τον γελοιο αρχηγο τους,το χειροτερο απο ολους,τον αγραμματο και ανεπαγγελτο.

Δυστυχως ομως

Κανενας εγκληματιας πολιτικος σ αυτη την χωρα δεν μπαινει φυλακη.
Γιατι ολοι συμμοριες ειναι οποτε φοβουνται την εκδικηση.

Και παραμενουμε εμεις να κοιταμε αφωνοι την κωμωδια που παιζεται στα κεφαλια μας απο 2 κομματα που το μονο που τους νοιαζει ειναι να περνανε καλα και να παιζουν σκακι στις πλατες μας.

Την ιδια ωρα ανεργοι δεν εχουν να ζησουν,παιδια λιποθυμανε σε φουρνους αλλα η Ελλαδα παει μπροστα κατα την Νεα δημοκρατια του ΚΟΥΛΗ.

Και η γελοιοτητα συνεχιζεται,οι καραγκιοζηδες κεδριζουν τα οκταχιλιαρα και ο λαος δυστυχει χωρις φαι και τροπο να πληρωνει τα εξοδα του.

Και αυτο ονομαζεται δημοκρατια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου