Σάββατο 4 Απριλίου 2020

ΟΙ γυμνοσάλιαγκες των μέσων ενημέρωσης της πατρίδας μας

makamuki0 / pixabay
Η κυβέρνηση στην παρούσα δύσκολη κατάσταση που περνάμε, κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί με την όποια εμπειρία διαθέτει, και τα οποία στελέχη. Η κατάσταση διεθνώς είναι τραγική και έχουμε πέσει σε έναν πόλεμο, που σχεδόν κανένας δε γνωρίζει τον εχθρό ποιος είναι, και ποιος τον κατασκεύασε.

Θόδωρος Γαλανόπουλος 

Όμως εδώ έχουμε να κάνουμε με μία άλλη κατάσταση, με τους γυμνοσάλιαγκες των μέσων ενημέρωσης της πατρίδας μας, που αφού πήραν τα 11 εκατομμύρια από το κράτος για να μεταδίδουν κοινωνικά μηνύματα, που έπρεπε να το κάνουν δωρεάν, αυτοί χορεύουν σαν τα κουταβάκια που τους πέταξε το φαγητό τους το αφεντικό. Και επιπλέον έχουν γίνει κριτές των πάντων! Χωροφύλακες, γιατροί, υγειονομικοί, νοσηλευτές, λοιμωξιολόγοι, σeξολόγοι και ό,τι βάλει ο νους σας... Έφτασαν μέχρι και τα βίντεο να πειράξουν που δείχνουν περισσότερους από όσους υπήρχαν στην παραλία της Θεσσαλονίκης, για να δείξουν πόσο κακά παιδιά είμαστε εμείς οι πολίτες, και να γίνουν βασιλικότεροι του βασιλέως. 

Και προτείνουν αυστηρά μέτρα πριν καν τα σκεφτεί η κυβέρνηση. Ο πολύς κόσμος βέβαια είναι αηδιασμένος μαζί τους, κλείνει τηλεοράσεις, ή τρέχει προς τα συνδρομητικά κανάλια να δει καμία ταινία να του περάσει η ώρα. Ούτε που ιδρώνει το αυτί τους, των μέσων ενημέρωσης της Ελλάδας που κατατάσσονται στα πιο αναξιόπιστα παγκοσμίως. 

Ο Έλληνας πολίτης περνάει πολύ δύσκολα, δεν χρειάζεται πρωί μεσημέρι βράδυ τη θανατική προπαγάνδα των αναξιόπιστων της ενημέρωσης. Ο κόσμος κάνει αυτό που πρέπει, όσο μπορεί και όσο αντέχει, και εσάς δε σας αντέχουμε καθόλου. Το ανοσοποιητικό μας σύστημα πέφτει με την ενημέρωση σας, και οι αρρώστιες καραδοκούν αν καθόμαστε όλη μέρα και βλέπουμε συνεχώς τη θανατική σας ενημέρωση.

Τις μέρες αυτές η αναξιοπιστία σας έχει φτάσει στο τρίτο αμπάρι του σαπιοκάραβο που κυβερνάτε. Προσέξτε μόνο μη βουλιάξετε και σας φύγουν κολυμπώντας όλοι οι τηλεθεατές ποντικοί… την προσοχή σας.


freepen.gr


Δείτε επίσης: 

Πες τα κοπέλλα μου... ν' αγιάσει το στόμα σου! "Επειδή είσαι εσύ, αντίχριστος και μασσόνος, θα μου απαγορεύσεις εμένα να πάω στην Εκκλησία;; ...

Δικηγόρος μιλάει για τον αντισυνταγματικό νόμο απαγόρευσης της κυκλοφορίας.

ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΟΥΝ..ΑΠΟ ΤΟΝ Κ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ


https://thesecretrealtruth.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου