Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2020

"Έχεις τον κορωνοϊό; Ε, και;;;"

της Βίκυς Χρυσού

Η εικαζόμενη επιδημία κορωνοϊού εξαπλώνεται στο μεγάλο χωριό των μέσων ενημέρωσης και πραγματικά όσοι έχουμε ασχοληθεί στο παρελθόν με σοβαρή έρευνα πάνω σε ανάλογα ζητήματα μόνο να χασμουριόμαστε νωχελικά, να παραμένουμε εντελώς χαλαροί και να γελάμε μπορούμε. 

Ήδη θαρρώ έγραψα αρκετά για το ζήτημα και θα ήταν πλεονασμός να ασχοληθώ ακόμη περισσότερο, μιας και όσοι δεν διαβάζουν εφημερίδες, δεν ακούνε ραδιόφωνο και δεν βλέπουν τηλεόραση είναι μια χαρά και χαίρουν άκρας υγείας.

Εξάλλου δεν αξίζει να ασχοληθεί κανείς περισσότερο, μιας και όλες τους οι πανικο/ειδήσεις με τις επινοημένες επιδημίες ακολουθούν πάντοτε το ίδιο μοτίβο.

"Πρόκειται ή για αυθόρμητες εκδηλώσεις συλλογικών φόβων ή, το αργότερο από την εποχή της γρίπης των χοίρων (2009), για στοχευμένη χειραγώγηση του κοινού προς επίτευξη συγκεκριμένων στόχων. " Π. Τολτσιν 
"Εφευρέτες Επιδημιών" / βιβλίο 

Με λίγη έρευνα και καλή διάθεση ο καθένας θα μπορούσε να ακολουθήσει τα βήματα της έρευνας που έκανε ο Τοξότης και στο παρελθόν κατά την εποχή της γρίπης των χοίρων και να καταλήξει σε ασφαλή συμπεράσματα, τόσο για την δήθεν επιδημία, όσο και για τη χρησιμότητα των εμβολίων. Δεν υπάρχει θεωρώ λόγος να επαναλάβουμε εμείς μια ανάλογη σε έκταση έρευνα ξανά... 

Κάποια στιγμή θα έπρεπε να έχουμε μάθει όλοι πια τι ισχύει σχετικά και θα έπρεπε να είμαστε πιο ανθεκτικοί στις απόπειρες χειραγώγησης πλέον, μολονότι βελτιώνονται οι μέθοδοι τους...

Όποιος θα ήθελε να κάνει μια δική του έρευνα ας λάβει υπόψη τα ακόλουθα γεγονότα που προτείνει ο ερευνητής και συγγραφέας του βιβλίου "Οι Εφευρέτες Επιδημιών" στη σελίδα https://www.impfkritik.de/:


"1. Ένα παθογόνο από μόνο του δεν προκαλεί νόσο
Δεν υπάρχει ούτε ένας έτσι-αποκαλούμενος παθογόνος παράγοντας σε αυτόν τον κόσμο που μπορεί από μόνος του να σας κάνει να νοσείστε. Απόδειξη: Όλες τις μολυσματικές ασθένειες, υπάρχουν άνθρωποι που τις περνούν χωρίς συμπτώματα, π.χ. tην ιλαρά την περνούν πολλοί «σιωπηρά» - γι 'αυτό είναι λογικό να ελέγχεται πρώτα αν ο άνθρωπος αν διαθέτει ήδη αντισώματα πριν από οποιοδήποτε εμβολιασμό. 
Σην πολιομυελίτιδα, το 90% των λοιμώξεων είναι ασυμπτωματικές, τον ιό HPV 99% και ακόμη και τον Ebola στις δασικές περιοχές τον περνούν έως 20% και περισσότερο των ανθρώπων ασυμπτωματικά.
Στον HIV, όσοι δεν έχουν συμπτώματα ονομάζονται απειλητικά "μακροχρόνιοι επιζώντες" - αυτοί είναι μάλιστα αυτοί που έχουν μολυνθεί και που ζουν αρκετά καλά και οι οποίοι έχουν αρνηθεί να αντιμετωπίσουν τη νόσο με τη θανατηφόρα χημειοθεραπεία. 
Δεν είναι διαφορετικά τα πράγματα με τον λεγόμενο κορωναϊό. Είστε ευπρόσδεκτοι να το ελέγξετε με δική σας έρευνα. 
2. Η μόλυνση με κάποιο ιό δεν σημαίνει αυτομάτως ασθένεια
Η συνέπεια αυτού του γεγονότος: αν θελήσει κανείς να εξετάσει όλους τους υγιείς ανθρώπους σε ένα γεμάτο γήπεδο ποδοσφαίρου για όλα τα γνωστά και ως παθογόνα θεωρούμενα μικρόβια,  το αποτέλεσμα θα ήταν φυσικά ότι, σύμφωνα με την ορθότητα της πολιτικής υγείας που ακολουθείται επισήμως, όλοι οι φίλαθλοι του ποδοσφαίρου θα έπρεπε να έχουν ήδη πεθάνει εξαιτίας των δυνητικά θανατηφόρων παθογόνων παραγόντων που υπάρχουν εκεί... 
"Έχεις τον κορωνοϊό; Ε, και!;;;" Αυτό δεν σημαίνει τίποτα για  αρχή.
Είσαι πραγματικά άρρωστος; Τότε μπορώ μόνο να σε συμβουλέψω να μην πας σε έναν πολιτικά σωστό γιατρό που ακολουθεί την κλασική ιατρική, αλλά σε έναν έμπειρο ολιστικό γιατρό που σε βλέπει και εξετάζει χωρίς παρωπίδες ως ολόκληρο άτομο που είσαι. 
Επειδή είναι πάντοτε το άθροισμα των παραγόντων στρες που τελικά οδηγούν στην ασθένεια και σπάνια ένα μόνο και σαφώς αναγνωρίσιμο αίτιο. Γι΄αυτό και φροντίζουν φυσικά να σε οδηγούν στο φόβο, μεθοδικά αυξάνοντας το εσωτερικευμένο στρες... Πρέπει λοιπόν να αντιμετωπίζεται ολόκληρος ο άνθρωπος, επιτρέποντάς του να βοηθήσει όσο το δυνατόν περισσότερο τον εαυτό του. Και αν είναι δυνατόν, όλοι οι παράγοντες πίεσης πρέπει να αναγνωρίζονται και να απομακρύνονται ή να αποφεύγονται. Εάν είναι δυνατόν χωρίς τη χρήση τοξικών φαρμακευτικών κοκτέιλ, παρακαλώ!

3. Εάν όχι ο ιός (μόνος), τότε τι;
Για όλες τις συγκεκριμένες περιπτώσεις εμφάνισης της νόσου, ρωτήστε ποιοι άλλοι παράγοντες θα μπορούσαν να έχουν διαδραματήσει κάποιο ρόλο. Ήταν οι ασθενείς μήπως από πριν σοβαρά άρρωστοι, όπως συνέβη με τους πρώτους 50 υποτιθέμενους θανάτους από τη γρίπη των χοίρων; Στη συνέχεια, αυτές οι προϋπάρχουσες ασθένειες  και οι αιτίες τους θα πρέπει να αντιμετωπίζονται και να εξαλείφονται, σωστά; Αυτό θα ήταν σαφως καλύτερο από το να σερβίρουμε τοξικά χημικά κοκτέιλ.
Για να αποφύγουμε παρεξηγήσεις: Δεν λέμε ότι οι άρρωστοι δεν είναι άρρωστοι, αλλά ότι η διάγνωση είναι εσφαλμένη.

4. Υγιείς άνθρωποι δηλώθηκαν ως άρρωστοι σε τελικό στάδιο
Εμφάνισαν οι μολυσμένοι οποιαδήποτε συμπτώματα; ή πρόκειται πάλι απλώς για ένα θετικό εργαστηριακό τεστ που ανιχνεύει οποιεσδήποτε αλληλουχίες DNA, που σύμφωνα με μια διεθνή βάση δεδομένων ανήκουν στον ιό XY - οι οποίες αλληλουχίες DNA μπορούν εξίσου καλά να προέρχονται από νεκρά κύτταρα του σώματος. Επειδή ένα μεγάλο μέρος του DNA των φερόμενων ιών  είναι ταυτόσημο με το DNA του ίδιου του σώματος μας.
Παρεμπιπτόντως, αυτό που υπάρχει στην αναφερόμενη βάση δεδομένων δεν βασίζεται συνήθως στην επιστήμη, αλλά στη συναίνεση των κορυφαίων ιατρικών στελεχών. 
Η ιογενής δραστηριότητα (ή τα εργαστηριακά αποτελέσματα που ερμηνεύονται ως τέτοια) στον φλεγμονώδη ιστό είναι πάντα, σύμφωνα με το ισχύον πολιτικά ορθό δόγμα, η αιτία της φλεγμονής ταυτόχρονα - θα μπορούσε όμως να είναι απλώς μέρος της φλεγμονής - ή ακόμη και συνέπεια αυτής. 
Παρεμπιπτόντως, οι ιολόγοι είναι οι χειρότεροι όλων των δογματικών ιατρών. Είναι, όπως θα λέγαμε, οι αρχιερείς και συνήθως είναι οι πρώτοι που εμφανίζονται σε τέτοιες περιπτώσεις με τις εργαστηριακές δοκιμές τους. Μόλις μια δοκιμή δείξει θετική αντίδραση, επιδιώκουν την αποκλεισικότητα τόσο στην ερμηνεία όσο και στη θεραπευτική αγωγή. Αν τύχει να πέσετε στα νύχια των ιολόγων, δεν θα μπορείτε να τους ξεφύγετε έτσι απλά από το σταθμό απομόνωσης όπου θα θελήσουν να σας απομονώσουν. 
5. 150 χρόνια δόγμα και παρωπίδες
Η πολιτικά ορθή συμβατική ιατρική, η οποία κατέληξε στην ιδέα των αόρατων θανάσιμων ιών πριν από περίπου 150 χρόνια, έχει αντικαταστήσει εδώ και καιρό την Καθολική Εκκλησία ως διαχειριστή δογμάτων.
Την εποχή του Λούθηρου, ο ιερέας Tetzel πουλούσε συγχωροχάρτια στους αμαρτωλούς και για την κόλαση προοριζόμενους, για τις υποτιθέμενες ή πραγματικές αμαρτίες τους, για να βοηθήσει τάχα τις ψυχές τους να κάνουν το υποτιθέμενο άλμα στον ουρανό...
Σήμερα, ο θεματοφύλακας της παγκόσμιας ιατρικής αλήθειας, επίσης ντυμένος με λευκό μανδία, μας καταδικάζει σε θάνατο με ένα θετικό εργαστηριακό τεστ για να μας υποσχεθεί κατόπιν "πολύ ευγενικά" λίγη περισσότερη ζωή, αν στη συνέχεια πουλήσουμε την ψυχή μας στη φαρμακευτική βιομηχανία.
Πρόκειται και σήμερα για τις ίδιες μοιραίες τεχνικές χειραγώγησης που χρησιμοποιούσαν και εκείνη την εποχή, απλώς σε βελτιωμένη εκδοχή. Οι άνθρωποι μαθαίνουν βλέπετε με την πάροδο των χρόνων - αν και όχι πάντα το σωστό. 
6. Αρχή Διαχείρησης Πανικού
Ρίξτε μια ματιά στην ιστοσελίδα του RKI, τη γερμανική σελίδα επιδημιών, όπου είναι καταχωρυμένες για κάθε μολυσματική (μεταδιδόμενη) νόσο πιθανές διαφορικές δαγνώσεις. 
Μια διαφορική διάγνωση είναι μια αναζήτηση για άλλες αιτίες που να εμφανίζουν παρόμοια, συγκρίσιμα συμπτώματα (με αυτά του υποτιθέμενου κορωνοϊου στην προκειμένη περίπτωση). Κατά κανόνα, άλλες μολυσματικές ασθένειες εμφανίζονται πρώτα στην ιστοσελίδα του RKI. Και μερικές φορές, όταν ένας υπάλληλος του RKI κατάφερε να κοιτάξει έξω από τα κουτάκια σκέψης και αρχών του, αναφέρονται και ασθένειες ανεπάρκειας ή δηλητηρίασης.
Στην πραγματικότητα, ένας σωστός γιατρός θα πρέπει να ελέγξει όλες τις πιθανότητες λαμβάνοντας πρώτα ένα σωστό ιατρικό ιστορικό. Ωστόσο, αντί για τους κατάλληλους γιατρούς, τα πανεπιστήμια μας εκπαιδεύουν κυρίως τους απομνημονευτές και τους οπαδούς των δικών τους δογματικών αρχών. 
Και ο δογματικός κανόνας που πρέπει να ακολουθηθεί στην προκειμένη, είναι ότι εάν το εργαστηριακό τεστ για παθογόνους παράγοντες είναι θετικό, πρέπει να διακόψει την περαιτέρω διαφορική διάγνωση αμέσως. Επειδή αν βρεί άλλα πιθανά αίτια, γίνεται δύσκολο να προταθεί μια σαφής θεραπεία και ο "οπαδός του κανόνα" θα τα χάσει... "


Θα μπορούσε λοιπόν κανείς να βρει πολύ εύκολα και γρήγορα πως και γιατί έχουμε ξαφνικές "επιδημίες"... μετά από τις ευγενικές, δωρεάν χορηγίες φόβου και πανικού στο παγκόσμιο σκηνικό... και να διαπιστώσει πως δεν υπάρχει σοβαρός λόγος για τόσο "μελάνι".
Θα μπορούσαμε συλλογικά να συσπυρωθούμε πιο εποικοδομητικά απέναντι σε πιο άμεσα και πραγματικά επικύνδινα θέματα (όπως η 5G για παράδειγμα)...  Ωστόσο, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως οι μάζες αρέσκονται μάλλον να λατρεύουν κατά καιρούς συλλογικά κάποιο δαίμονα και μόλις παλιώσει ο ένας βρίσκονται οι καλοθελητές που του σερβίρουν έναν καινούργιο, με το αζημίωτο πάντα φυσικά... 

Αν δεν είναι οικειοθελής η λατρεία με αντίτιμο το εισητήριο για μια ταινία τρόμου στον κινηματογράφο, υπάρχουν και οι Αρχιερείς της φαρμακοβιομηχανίας με τα λευκά...

Εξάλλου πάντα κάποιος κερδίζει από τον πανικό των μαζών...
...αν δεν είναι η Κίνα ή οι ΗΠΑ ή συγκεκριμένοι χορηγοί και κατασκευαστές εμβολίων και βιοτεχνολογικών ιών/"όπλων" αλά Bill Gates, ή δεν χρησιμεύει όλη αυτή η παγκόσμια καμπάνια για να μη δούμε κάτι άλλο που θα έπρεπε να προσέξουμεόπως αναφέραμε σε προηγούμενα άρθα, όλο και κάποιος θα κερδίσει από την υστερία...

γι΄αυτό... παραμείνετε χαλαροί, ζήστε με όσο το δυνατόν πιο υγιή τρόπο και αποφύγετε τα ΜΜΕ και τους πολιτικά ορθούς, υστερία προκαλώντες, συμβατικούς γιατρούς...  

Δεν υπάρχει κανένας λόγος για Υστερία και Πανικό εξαιτίας του κορωνοϊού. Απλά ελέγχουμε, διαπιστώνουμε και χαλαρώνουμε :) 


vickytoxotis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου