Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2019

Η Ελλάδα παραδίδεται στην Τουρκία από τους Γερμανούς ;



Η μαζική εισβολή αποκλειστικώς Μουσουλμάνων δήθεν προσφύγων, μας οδηγεί ολοταχώς σε μια μουσουλμανική κοινωνία και όχι σε πολυπολιτισμική κοινωνία.

Γράφει ο Θεόδωρος Κατσανέβας

Η εγκατάλειψη της Ελλάδας στις ορέξεις του Ερντογκάν με την επιθετικότητα του “Σουλτάνου” να μεγιστοποιείται σε όλα τα μέτωπα και η μαζική εισβολή από τα ανατολικά σύνορα Μουσουλμάνων εποίκων, εγείρει εύλογες εικασίες ότι, η Ελλάδα προορίζεται στο να μεταβληθεί σε Τουρκική αποικία με συνδιαχειριστή τη Γερμανία. Έτσι θα δικαιωθεί και ο Οζάλ που έλεγε ότι “δε χρειάζεται να κάνουμε πόλεμο με τους Έλληνες, αφού αρκεί να στείλουμε μερικά εκατομμύρια Μουσουλμάνους και να τελειώνουμε μαζί τους”.

Οι Γερμανοί που κάνουν κουμάντο στην Ευρώπη, είχαν και έχουν άριστες σχέσεις με την Τουρκία και μια τέτοια προοπτική φαίνεται πως βολεύει τις επιδιώξεις τους. Οι Έλληνες δεν είναι εύκολα διαχειρίσιμος λαός. Η χώρα μας ποτέ δεν  υπήρξε σύμμαχος της Γερμανίας και τα αισθήματα των Ελλήνων απέναντί της ήταν και είναι ιδιαίτερα αρνητικά.

Η παράδοση της Ελλάδας στην Τουρκία και μάλιστα χωρίς να πέσει ούτε μια ντουφεκιά, μπορεί να ηρεμήσει το γειτονικό μας “θηρίο” και η Ευρώπη της Γερμανίας να εξασφαλίσει έτσι την ένταξή Τουρκίας και Ελλάδας μαζί στον κύκλο συμφερόντων της απομακρύνοντάς την από τη Ρωσία αλλά και τις ΗΠΑ. Βολική είναι επίσης η προοπτική της μετατροπής της Ελλάδας σε αποθήκη Μουσουλμάνων μεταναστών, και η επιβολή της αρχής του “διαίρει και βασίλευε”.  

Το τραγικό είναι ότι, η πολιτική ηγεσία της χώρας μας, κυβέρνηση και αντιπολίτευση, δεν έχουν αντιληφθεί ή αδιαφορούν για τον επερχόμενο κίνδυνο της Ισλαμοποίησης και Τουρκοποίησης της χώρας που γένησε τον δυτικό πολιτιμό και που υπάρχει ακόμα ύστερα από μια πολύπαθη διαδρομή 3.000 χρόνων. Ο εθνομηδενισμός της “αριστεράς” συναντιέται με τον νεοταξίτικο κοσμοπολιτισμό της κυβερνώσας “δεξιάς”. Και οι δυο τους δέχονται τη μαζική εισβολή Μουσουλμάνων εποίκων στο όνομα των ανθρώπινων δικαιωμάτων και της δημιουργία μιας δήθεν πολυπολιτισμικής κοινωνίας.

Όμως, τα ανθρώπινα δικαιώματα με επίκληση των οποίων συντελείται  ο Μουσουλμανικός εποικισμός, είναι τα πρώτα που θα καταργηθούν όταν επικρατήσουν οι εισβολείς. Η πολυπολιτισμική κοινωνία, στην οποία ομνύουν πρωθυπουργός και αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, δεν είναι τίποτε άλλο παρά μια ανόητη ουτοπία. Η πολυπολιτισμική κοινωνία αποτελείται από Χριστιανούς,Ορθόδοξους, Καθολικούς, Προτεστάντες, Μουσουλμάνους, Αλεβίτες, Ινδουιστές, Βουδιστές, Χιλιαστές, άθεους κλπ. Εδώ όμως έχουμε να κάνουμε αποκλειστικά με Μουσουλμάνους εισβολείς που φυσικά δεν είναι πρόσφυγες αφού σχεδόν όλοι τους πλέον, προέρχονται από χώρες όπου δεν υπάρχουν πόλεμοι ή εμφύλιοι. 

Όσοι μιλούν για πρόσφυγες, για ανθρώπινα δικαιώματα, για πολυπολιτισμική κοινωνία είναι είτε ελλιπώς διαβασμένοι,  ή πάσχουν από ιδεοληψίες, κάνουν πως δεν βλέπουν την πραγματικότητα, ή έχουν λόγους να μην την βλέπουν. Η μαζική εισβολή αποκλειστικώς Μουσουλμάνων δήθεν προσφύγων, μας οδηγεί ολοταχώς σε μια μουσουλμανική κοινωνία και όχι σε πολυπολιτισμική κοινωνία.

Οι Μουσουλμάνοι πουθενά και ποτέ σε όποια χώρα εγκαταστάθηκαν δεν ενσωματώθηκαν στις τοπικές κοινωνίες γιατί απλά απλούστατα, δεν παντρεύονται αλλόθρησκους. Όπως επιτάσσει το Κοράνι, αντί για ενσωμάτωση τους στις τοπικές κοινωνίες, παραμένουν σε κλειστά γκέτο όπου καλλιεργείται και αναπτύσσεται ο Ισλαμικός  Φονταμελισμός. Το Κοράνι επίσης επιτάσσει να μεταναστεύουν για να καταλάβουν όλη τη γη. Ο ίδιος λόγος εξηγεί γιατί το Κοράνι επιτρέπει να παντρεύονται πολλές γυναίκες και να έχουν παράλληλα και παλλακίδες αν μπορούν να το αντέξουν οικονομικά.

Όταν εγκατασταθούν σε μια χώρα, έχουν αυξηθούν πληθυσμιακά και αποκτήσουν πολιτικά δικαιώματα, προωθούν σε δεύτερο στάδιο τον εξισλαμισμό των τοπικών κοινωνιών.Αντί δηλ. να ενσωματωθούν, αυτοί ενσωματώνουν, εκδιώκουν ή και αποκεφαλίζουν τους γηγενείς πληθυσμούς. Και τότε τα ανθρώπινα δικαιώματα και οι στοιχειώδεις δημοκρατικές διαδικασίες υποκαθίστανται από τη Σαρία.

Με άλλα λόγια, τα ανθρώπινα δικαιώματα στο όνομα των οποίων προωθείται η Ισλαμοποίση και Τουρκοποίηση της πατρίδας μας, είναι αυτά που πρώτα απ’ όλα θα καταργηθούν ύστερα από την τελική επικράτηση των εισβολέων, η οποία, όπως έχουν τα πράγματα σήμερα, είναι ορατή στο κοντινό μέλλον. Τα παραδείγματα αυτής της εξέλιξης τα έχουμε δει στον Λίβανο, στην Βοζνία Ερζεγοβίνη, στην Κύπρο και αλλού. Και όποιος δεν τα βλέπει είναι αδιάβαστος και αφελής, είτε  πάσχει από ιδεοληπτική τύφλωση, ή έχει τους λόγους του να μην τα βλέπει.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου